- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво даваме и какво искаме..
От много време хората са забравили смисъла на думата давам... всичко което даваме го даваме с мисълта че ще ни се върне и даваме нещо от себе си само защото очакваме да получим нещо в замяна.. това е на всякъде, и тук изчезва смисъла на думата давам а става на заменям... В любовта това е изкючително болезнено... затова ще ви кажа има вариант в който може да се избегне всичката болка на несподелената любов и отново да си щастлив и да продължаваш напред без болка в сърцето и този вариант е възможнен едва когато влезе в смисъл изцяло думата давам... Отдай душата си и цялата любов на един човек и не очаквай нищо в замяна.... Любовта си е любов едно от най-великите чувства които човек може да изпита всеки казва че и от нея не боли но нее така не винаги може да има болка ... ние избираме да ни боли на някакво несъзнавано ниво но вече няма значение след като прочетете това се надявам да обмислите варианта да има любов без очакване от другата страна... изпитал съм тази любов и наистина болка няма отново се чувстваш жизнен щастлив изтинската любов се проявява веднъж понякога и при някои никога не идва.... затова когато се влюбите в някои отдайте душата си на него обичайте го и жевейте заради него ако и той/тя отвърне на чувствата ви това ще е най-прекрасния момент в живота ви... ако не то поне няма да изпитате болка и страдание... и отново ще сте щастливи и след време ако тази любов нее била истинка ще можете да я намерите другаде или по скоро тя ще ви намери... защото сте продължили напред...
Благодаря че ме изчетохте...!!! Надявам се да ме разберете!
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..