- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Готини филми с танци!
Take the lead ;] с Бандерас :}![]()
Dirty Dancing - Мръсни Танци с Патрик Суейзи.Много готин филм, въпреки, че е малко стар.
Иначе Степ Ъп 1-2 са просто......нямам думи!![]()
гледай също Мръсни танци 2 .. не е хип-хоп, но е хубав .. :P
The Cheetah Girls 1/2/3 ima tuk tame tanci.....ama filma e gotin gledai gosa6to i make it happen
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
ае аз си мислех че мога да намеря и аз нямой интересен филм ама явно не вие само се карате.......а някой да знае от къде мога да си изтегля всичките часри на bring it on? мерци
![]()
От замунда.Първоначално написано от amnesia92
Stay up all night with the stars *
аз за6то не ги намирам там или поне само една част намирамПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
в същност намерих ги ...мерси
Някой чувал ли е за ''Make It Happen''? Новичък е и много готин....може би са взели малко от сценария на Step Up,но като цяло се е получило добре.
колко нов?сега ще погледна ако го има в замунда ще е яко да се гледа ако е подобен на step up....Първоначално написано от alire
![]()
всъщност намерих го...мерси много тва тря да е готино...то така по снимките които са сложени виждам че мацката от Hidden palms i Veronika Mars участва.....
Disaster movie![]()
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Мръсни танци 2
center stage
Center Stage:Turn it up
Honey
ей хора намерих един филм казва се Yellow и пак е нещо свързано с танциако искате го погледнете...
'' Make it happen '' - Многу е хубав![]()
VsIcHkO sHtE tI nApOmNq Na MeN!vSeKi SpOmEn sHtE tE vOdI kUm MeN!vSqKa TvOq MiSuL sHtE e Za MeN,i DoRi KoGaTo Ne IsKaSh...PaK sHte IsKaSh MeN!
Знам, че темата е малко старичка, но ако някой има интерес нека гледа: Кънки с остър връх (1ва и 2ра част). Не става въпрос за танци, но като сюжет е подобен на Степ ъп. Наистина много добри.![]()
![]()
Много мразя некомпетентни хора да спорят с хора с доводи и аргументи, и да си мислят че са много прави, и да продължават да дълбаят...![]()
Препоръчвам на привържениците на танците Bootmen (Огнени стъпки).
На мен лично много ми хареса ... Бяха го давали по някоя от телевизиите![]()
Също не видях някой да е предложил "Honey" - и той е хубав филм, според мен :P
How she moves
![]()
Fired Up - Хем яка комедия, хем има танци.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
А, относно филмите.
Make it happen
Flashdance
Stomp on the Yard
Style Wars
Breakin'
How she moves
You got served
Не са стари, ама щом си падаш има някой филми дето стават така, не всичко си е чистия хип хоп, ама стават.
Абе пича си е прав. BornFromPain говоря.
Ако си мислиш, че сегашните малоумници могат да се равняват с това, което беше рапът едно време - просто си много заблуден, човек. Сегашните са нищо повече от смешници в жабешки костюми, пеят за някви изродщини и само правят пари. Гледат като надрусани и те отвръщават с разпърпаната си физиономия. Повръща ми се докато ги гледам. Едно време се пееше за живота, колко е труден и гаден, за улицата , там където става втория ти дом след поредното изритване или побой от бащата, нали се сещате? Там където сега се друсате и си правите купончета. Но все още има някой, там скрит под тъмните и мокри стълби, в опит да оцелее, докато татко ви краде поредния си милион. Пееше се за любов, помните нали, онова чувство, странното и ужасното дето сега му се вика "чукане". Ние не живеем в пещерната ера защото харесваме старото. Ние сме наясно какво е истинското, а вие стоите заблудени от комерсиализма и капризите на някви клоуни.
Хип хопът бе най великото нещо, сега е просто сбирщина тъпаци, които крадат от преди и теглят инструменталите си от година Х, мислейки че всички са глупави и няма да забележат.
Аре, пийс!