- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо ново в секса
Хора я кажете някой магарийки при секса...Искам да опитам нещо ново т.е. с приятелката ми вече пробвахме доста работи...сменяхме пози туй онуй ама аз искам нещо ново,нещо което не сЪм го изпробвал.Та давайте идеи ама не от рода "Ходи си вземи белезници,камшик и т.н." и тем подобни глупости... Ще ви бЪда благодарен, ако успеете да ми помогнете![]()
![]()
т.7
krem4et0
Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
ужас
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Е, че какво им има на белезниците? Това е нещо съвсем естествено за хора, които искат да разнобразят сексуалния си живот. Само че, за да го практикуваш ти трябва интелигентен партньор, на когото имаш доверие. И границите да се знаят още в самото начало - без нищо, което унижава партньора по някакъв начин. А друго, което е възможно да направите, са ролевите игри - учител-ученичка, пациент-лекарка и т.н.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
нали иска разнообразие....Първоначално написано от ELFIQ
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз също съм за белезници..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аз, пък, съм за завързването с чаршаф, вместо белезници, щото нещо ключа може да изчезне.![]()
Може да си поиграете на "Господар и роб".![]()
И, също някъде на вън може да пробвате. Полянки, тревички, дръвца, само да не е на пейка, щото е много гадно.Може да си вземете едно одеало и да отидете на някоя полянка и задължително одеало, щото иначе е гадно тревата да ти се навира на всякъде и т.н и написах ебати тъпия пост.
![]()
az biH dala dr ideQ SMeTaNa i qGoDii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Лапни едно ментово бонбонче и я лижи.
Ванилия, дафинов лист, джоджен, девисил, копър, кимион и тн.
Пробвал ли си като я лижеш преди това да пиеш чай? (гарантирам ти,че ще и хареса,но гледай да не е горещ)
Аре успех![]()
и какъв по точно е ефектът от чаяПървоначално написано от fenkatakrisi952
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
езика ти се нагорещяваПървоначално написано от DeVoi4eTo
![]()
Първоначално написано от fenkatakrisi952
pove4e bi mi haresalo sus studeno ezi4e,a ne sus nagrqto...
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
1.хах връзка за очи
2.69 ?
3.в басеин хахх![]()
4. на покрив на висок блок от кадето може да се съзира заобикалящият те свят
5.на покрива на влак ( ще е забавно)
6. някоя вечер в някои сдухващ и плашешт таван ()
7. на някои концерт ()
8.в кино/библиотека/парк/градинка/болница/гараж
9.в някои склад пълен със стари високи купчини от кашони с неизвестно съдържание
10.в лодка спокоино рееща се в някое езерце/моренце/океанче/изворче
11.на полянка през ноща по време на "извисяваща" се буря със силен порои ( :P )
12.на някоя скала (хехе)
13.в асансиор ? (добри таш*ци стават в асансиори)
14.и още много може да се сети човек но по важно е и човека с които ще прави тез неща да е навитак за местенцето или начинът които си си избрал
Не целта е цел, а пътят
Абе четох някъде за шеф и секретарка, които правили секс в лодка насред езеро и изведнъж загърмяло и една светкавица ги убила на място. Жената на шефа го приела като божие отмъщение за изневярата...Първоначално написано от cMon
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
kakvo e tovaПървоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Скат е да си повръщат/серат/пикаят по всички дупки и да се кефят.Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
По-добре ти беше да не знаеш, нали?![]()
![]()
![]()
Между другото белезниците от секс шоповете и да им загубиш ключа не е фатално, имат едно такова копченце, с което пак се откопчават.Първоначално написано от cherinka
Впрочем съм много ЗА белезниците, винаги съм си падала точно по игрите 'господар и роб'...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
...може да иска да пробваПървоначално написано от Sigrina
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!