- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да му подаря??
Здр..знам,че сиг. има още мн такива теми..ама..плс. отговорете![]()
...гаджето ми има след един месец рд...и незнам какво да му купя...
![]()
![]()
....не искам да е нещо материално ддз..нешо уникално искам да е дет да го помни цял живот...плс помогнете
BTW...става на 15![]()
She's got the passion
That girl is dangerous
Better be careful
That girl is dangerous
Beautiful Hard way
That girl is dangerous
She's dangerous..
да не е материално и да го помни цял живот..подари му себе си
всм нещо романтично само двамата
eхх..ми хубавка идея ама вече съм се подарилаПървоначално написано от asasfdf
![]()
![]()
![]()
She's got the passion
That girl is dangerous
Better be careful
That girl is dangerous
Beautiful Hard way
That girl is dangerous
She's dangerous..
Ами ето нещо уникално прави се на потайна пдхвърля уж без да искаш така че да те чуе че си му приготвила някаква изненада .... и не му земи нищо ще гледа като пребит ако го накараш преди това да таи някакви надежди за нещо и ще го помни за цял живот...
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Kak taka da ne e materialno, che nali shte go kupuvash? Napravi mu vasha snimka v ramka s neshto gotino napisano ili pyk albumche s vashi snimki pak s gotini neshta napisani. Az na moq priatel za Sv.Valentin mu podarih kartichka golqma metyr sys zalepeni nashi snimki vytre i krasivi, vpechatlqvashti misli za lubovta. Mojesh da mu kupish syrce deto se deli na 2 i da go razdelite za vas dvamata. Mojesh da mu podarish obiknoven podaryk ot sorta na parfium, dreha ili neshto ot tozi sort i da mu napishesh trogatelno pismo, v koeto opisvash lubovta ti kym nego (az sym go pravila na 2 pyti). Mojesh da mu kupish torta vyv formata na syrce. ... Izcherpah se za momenta!
ми тогава ни кажи повече за момчето..не го знаем по характер, ама аз съм на 15 и не бих се израдвал ако гаджето ми ме изненада с диск с песни..това за разделеното сърце обаче е хитроумно - едната част да е с твои инициали/име и му я дай на него, а другата с неговите за теб, да кажем..
Да трябва да каже още за него.Иначе аз нарисувах мойта приятелка на портрет,сложиш я в рамка и й написах много символно стихчеПървоначално написано от asasfdf
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
еми зодия дева е![]()
...макар че не е от голямо значение де...играе "wow" голям маняк е на тая игра
....голям е перверзник
![]()
![]()
...за друго не се сещам
![]()
![]()
She's got the passion
That girl is dangerous
Better be careful
That girl is dangerous
Beautiful Hard way
That girl is dangerous
She's dangerous..
Има http://www.teenproblem.net/f/search.php за тази цел!
Да видим...Понеже спомена зодията четох наскоро нещо и се постарах да го потърся.. http://flash4e.com/forum/index.php?showtopic=425 Няма гаранция,че е вярно ,но си струва да опиташ.
можеш да му купиш някаква фигурка от wow http://www.cardpile.com/products.php...1e1348d20dbae9 а можеш и да се възползваш от перверзността му и да се снимаш гола или нещо подобно..
ъ...подари му ено плюшено сърце с надпис май харт из йорс![]()
Щом подаръка е от теб, ще се зарадва на всичко. Ако не искаш да е материално, отидете някъде извън града или му направи една вечеря на свещи.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
направи му стриптийзняма да остане не отценено
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Сърцето си?
Гъза си?![]()