- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупаво е,нали?
Глупавичко е
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
+1Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
So free
Ами ако е било среща, е повече от глупаво! Но се замисли, че може да си го представил така, че да не е разбрала, че е среща. Успехчета
![]()
Случвало ми се е... но не беше само с най-добрата си приятелка а и с брата на най-добрата си приятелка...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Луда работа... не излязахме повече...ама не ми и трябва
Много повече от глупаво.Да не би момичето,с което имаш среща,да я е страх от теб,в смисъл да не й направиш нещо?Първоначално написано от kalioo
Еми да глупаво е... не съм фен на тройките![]()
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
Ами нз зависи .. ако е предупредила питала и прочие, макар че пак е тъпо.. На мен ми се е случвало момче да ми каже, че ш е самичък и да ми цъфне с някъф приятел, при положение, че 3 пъти го питах, ако ш сме повече и аз да викна някой.. ама не и точно за тва не го познахи излезнах с един др без да искам
А ми се е случвало и да се уговоря с едно момче, да се окаже, че той познава една моя приятелка, тя да се натрапи и после да викна др, щото нямала ко да прай, а аз съм добра душа
Въй, горкия
Ама не възрази де и ся мн го тача
![]()
Първоначално написано от haterkata
+1 ... Ми най мноо тва да стане![]()
Хахахха а за момче е още по-неприемливо.Явно е много срамежлив приятеля ти.Първоначално написано от Just_say_no
![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
и приятелката и' ше те изяде може би ....![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Толкова е насрано и тъпо тва, че няма накъде. Определено е глупаво!Първоначално написано от kalioo
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
дамм..определено е много глупаво..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Така правех, като бях на 12..и въпреки това казвах на момчето, че няма да съм сама, за да може и Той да си вземе приятелче.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Mм аз парво съообщавам че ше зема някой с мене. Ии го правяаа шот .. ддз .. срам ма е ...Аа така кат има някой с мене ии ... някак си сам по-сигурна!
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!