- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупаво е,нали?
Да отидеш на среща с момиче и тя да дойде с най-добрата си приятелка?![]()
Момиче съм,но и аз мисля,че е глупаво!Виж ако не сте се виждали никога преди това е нормално!Примерно,ако сте си писали в скайп само!(въпреки,че това е наой-тъпия начин да се запознаеш с някой)!
баце, да ти кажа честно..верно е много глупаво.ама се случва понякога, радвай се, че не е дошла с момче..от притеснение го прави, не мога да го разбера, ама и на мен за малко да ми се случи..момичето ме пита "абе проблем ли ще е да дойда с братовчедка ми? (срамежливо човече)" и аз казах "да, редно е да сме само двамата". ама при тебе без предупреждение, а?![]()
Просто аз стоя зад тезата че е глупаво,спорейки с едно момиче,та темата е плод на този спорНека чуем и вас
И какво ще прави второто момиче? То на нея май ще и' е по-неудобно. :Д Голяма глупост е, поне да предупреди преди т'ва и ти да замъкнеш някой, че да си говорят двамата. о.О
И приятелката се оказва по разговорлива и готина от момичето и почваш д а се забиваш с нея...на мен това ами се е случвало.
Ми може да е тъпо, ама ако не го познава, нормално е да се срамува най-малкото или пък да иска просто някой със себе си за подкрепа...![]()
кефиш ме броПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
+1Първоначално написано от ma tian rui
![]()
By myself but not alone ...
Що да е тъп начин за запознанство?Супер си еПървоначално написано от ma tian rui
но наистина ако е с интернет запознанството нормално да дойде с приятелка,но поне да предопреди..то и аз имам фр от интернет,и по точно от онлайн игра
но сега сме супер добри приятели
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Ми моя приятел дойде на първа среща с най - добрия си фр. И на втората среща .. и на третата ...
Сега вече сме от 4 месеца заедно и не помня да сме излизали повече от 4 пъти само двамата...
![]()
Темата ти е тъпа...Първоначално написано от kalioo
А по въпроса ти ..еми ако е притеснителна какво толкова като е дошла с приятелка?!
Голяма работа,като си довела приятелка.![]()
Глупаво е, но е нормална при първа среща да се появи с някоя приятелка, за подкрепа.Иначе е трябвало да предупреди, за да вземеш твой приятел със себе си за компания на приятелката и.
Глупаво е че не е казала![]()
![]()
![]()
да ти кажа ако и аз не съм виждала момчето и аз бих си взела някой от къде да знам къв изрод може да е?![]()
но все пак ще кажа преди тва че и той да вземе някой
ако не е толкова страшен просто ги разкарваме приятелите и оставаме само двамата
![]()
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
И според мен е малко глупаво. Но ако сте се запознали в интернет и не сте се виждали до сега, не е чак толкова странно - все пак човека отсреща може да е всякакъв.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
хахахахаххахахахахаххаахх аха, ще ме побъркате ве![]()
![]()
![]()
като не те е виждала що недоведе някой полицай, от онея маскираните дет не им се виждат лицата
![]()
ти ако искаш си вземи Бате Бойко той е по-страшенПървоначално написано от 3vR
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Да,много даже
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Аз ако ще вземам някой предупреждавамА пък веднъж момчето беше довело свой приятел,който се оказа,че е гаджето на мойта фр,но той не знаеше мн яко се получи
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Глупаво е да ме мъкнат на първа среща, но аз не мога да отказвам.
Става така, че приятелката ми почти не говори и после се почва с позите и с намеците-"Ама той те хареса повече теб, бла-бла"
И вече ще пропускам подобен тип мероприятия, щото ми писна от интриги...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
За първа среща
е даже мн умен ход
от нейна страна!
Глупаво е.
Но защо ни го казваш?![]()