.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Глупаво е,нали?

Да отидеш на среща с момиче и тя да дойде с най-добрата си приятелка?

Момиче съм,но и аз мисля,че е глупаво!Виж ако не сте се виждали никога преди това е нормално!Примерно,ако сте си писали в скайп само!(въпреки,че това е наой-тъпия начин да се запознаеш с някой)!

Голям фен Аватара на asasfdf
    баце, да ти кажа честно..верно е много глупаво.ама се случва понякога, радвай се, че не е дошла с момче..от притеснение го прави, не мога да го разбера, ама и на мен за малко да ми се случи..момичето ме пита "абе проблем ли ще е да дойда с братовчедка ми? (срамежливо човече)" и аз казах "да, редно е да сме само двамата". ама при тебе без предупреждение, а?

Доста често срещано явление...
    A qui

Просто аз стоя зад тезата че е глупаво,спорейки с едно момиче,та темата е плод на този спор Нека чуем и вас

Град
    40 Miles from the Sun
    И какво ще прави второто момиче? То на нея май ще и' е по-неудобно. :Д Голяма глупост е, поне да предупреди преди т'ва и ти да замъкнеш някой, че да си говорят двамата. о.О

И приятелката се оказва по разговорлива и готина от момичето и почваш д а се забиваш с нея...на мен това ами се е случвало.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми може да е тъпо, ама ако не го познава, нормално е да се срамува най-малкото или пък да иска просто някой със себе си за подкрепа...

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    И приятелката се оказва по разговорлива и готина от момичето и почваш д а се забиваш с нея...на мен това ами се е случвало.
    кефиш ме бро

Цитирай Първоначално написано от ma tian rui
    Момиче съм,но и аз мисля,че е глупаво!Виж ако не сте се виждали никога преди това е нормално!Примерно,ако сте си писали в скайп само!(въпреки,че това е наой-тъпия начин да се запознаеш с някой)!
    +1
    By myself but not alone ...

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Цитирай Първоначално написано от ma tian rui
    Що да е тъп начин за запознанство?Супер си е но наистина ако е с интернет запознанството нормално да дойде с приятелка,но поне да предопреди..то и аз имам фр от интернет,и по точно от онлайн игра но сега сме супер добри приятели
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Град
    на плажа =)
    Ми моя приятел дойде на първа среща с най - добрия си фр. И на втората среща .. и на третата ...

Сега вече сме от 4 месеца заедно и не помня да сме излизали повече от 4 пъти само двамата...

Re: Глупаво е,нали?

Цитирай Първоначално написано от kalioo
    Да отидеш на среща с момиче и тя да дойде с най-добрата си приятелка?
    Темата ти е тъпа...
    А по въпроса ти ..еми ако е притеснителна какво толкова като е дошла с приятелка?!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    somewhere over the rainbow
    Голяма работа,като си довела приятелка.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Глупаво е, но е нормална при първа среща да се появи с някоя приятелка, за подкрепа.Иначе е трябвало да предупреди, за да вземеш твой приятел със себе си за компания на приятелката и.

Глупаво е че не е казала

Град
    Boulevard of broken dreams
    да ти кажа ако и аз не съм виждала момчето и аз бих си взела някой от къде да знам къв изрод може да е? но все пак ще кажа преди тва че и той да вземе някой ако не е толкова страшен просто ги разкарваме приятелите и оставаме само двамата
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

И според мен е малко глупаво. Но ако сте се запознали в интернет и не сте се виждали до сега, не е чак толкова странно - все пак човека отсреща може да е всякакъв.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

хахахахаххахахахахаххаахх аха, ще ме побъркате ве като не те е виждала що недоведе някой полицай, от онея маскираните дет не им се виждат лицата

Град
    Boulevard of broken dreams
    Цитирай Първоначално написано от 3vR
    хахахахаххахахахахаххаахх аха, ще ме побъркате ве като не те е виждала що недоведе някой полицай, от онея маскираните дет не им се виждат лицата
    ти ако искаш си вземи Бате Бойко той е по-страшен
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Град
    "градът на мечтите"
    Да,много даже
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Аз ако ще вземам някой предупреждавам А пък веднъж момчето беше довело свой приятел,който се оказа,че е гаджето на мойта фр,но той не знаеше мн яко се получи
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Глупаво е да ме мъкнат на първа среща, но аз не мога да отказвам.
    Става така, че приятелката ми почти не говори и после се почва с позите и с намеците-"Ама той те хареса повече теб, бла-бла"
    И вече ще пропускам подобен тип мероприятия, щото ми писна от интриги...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

За първа среща
    е даже мн умен ход
    от нейна страна!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Глупаво е.
    Но защо ни го казваш?

Правила за публикуване