- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет...
Здравейте. Пускам тази тема с цел да намеря съвет. С приятелят ми вече сме заедно почти година и половина, обичаме се и не мислим за раздяла. Проблема е там, че имам чувството как нещата не са както преди... Няма я тази искра, когато се вгледаме в очите си. Забързаното ни ежедневие така ни завърта, че едва успяваме и да се виждаме. Да не говоря за всички останали проблеми... Едва ли не обичаме по навик, каквото и да означава това.
От него нямам оплаквания- никакви. Знам, че той е готов на всичко за мен, не един път ми го е доказвал, знам, че за него аз съм Единствената и не би погледнал друга... просто искам онази тръпка между нас да се върне, искам да ми показва емоциите си и да ми казва от какво има нужда, а не постоянно да мисли за това как да угоди на мен. Не искам да подтиска себе си заради мен! Толкова пъти се опитвам да говоря с него за това, но той сякаш не иска да ме разбере. Просто имам нужда да се грижа за него, както той се грижи за мен.
Кажи му го.Настоявай да говорите,да те изслуша,да разбере,че имаш нужда от него.Понякога има такива моменти,но ти се постарай да ги преодолеете.Късмет и успехи.![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Първоначално написано от krasnaya
евала, че се обичате още
.
еми разнообразете с нещо живота си. и наистина поговори с него като искаш малко и ти да се грижиш за него. не вярвам да има против да го глезиш малко![]()
NO COMMENT
Просто си поговорете какво е било в началото и кака искаш винаги да е така,да я има искрата и тръпката .![]()
Първоначално написано от kifla
Отидете на море.Далеч от всички и всичко, ще си припомните хубавите стари времена.![]()
кажи му всичко това което каза и на нас![]()
Евала ти права ето едно момиче което не мисли само за себе си,а и за човека с който е.Еми кажи му това което каза и на нас,правете нещо заедно различно което не сте правили досега.Ходете някаде на почивка или на разходка някаде дори за един,два дена.
Просто ви трябва малко разнообразие и почивка от напрегнатия начин на живот.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Тамън да напиша мнение и видях че тези над мен са ме изпреварилиТочно така,кажи му каквото каза на нас ,и ЕВАЛА че не мислиш само за себе си
:P
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Нормално.
Опитайте да разнообразите.
Освен разговора можеш да му направиш някоя изненадка.Почивката далеч от забързаното ежедневие също е много добра идея![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Няма нищо странно в това ... просто продължавай в същия дух, недей прави простотии, за да "подобриш" нещата. Успехчета![]()
Ако искаш говори с него за това,което ни написа.Но аз ти препоръчвам и още нещо:да внесеш малко разнообразие във връзката ви.
Благодаря на всичкиДа, и аз мисля, че е нужно малко разнообразие. Страхотни сте
Ами.. ще си помисля с какво да го изненздам..ох.. трудна задача, мерси все пак. Надявам се да успея да го накарам да разбере, че в една връзка не само момчето трябва да се грижи за момичето си, но и обратно
![]()
ЕстественоПървоначално написано от krasnaya
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от kiss_kris
Бъди неповторим, защото всичко, което се повтаря губи своя чар!