- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Дух в къщата
Пак не позна.Първоначално написано от ludo_momiche
http://www.prikachi.com/users/kiki_riki90/1b.jpg
Погледнете точно до рамката на леглото. Почти до земята.
Първоначално написано от kiki_riki90
Или аз съм сляпа, или ти си луда...!!!!![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Ти си сляпа!Първоначално написано от ludo_momiche
Остави някой друг да се изкаже...твоето мнение го знам...Първоначално написано от kiki_riki90
аз уж вярвам,ама нещо нищо не виждам![]()
![]()
къде точно да гледам не разбрах.хем до рамката ,хем до земята.
Първоначално написано от lifelesscorpse
![]()
Къде го видя този призрак?Щото аз виждам само сянката от леглото ,нищо друго.Първоначално написано от kiki_riki90
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от Christ
Мхм.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ако се вгледате повече.
Ако може ludo_momiche да престане да спами. Вече знам нейното мнение. И това е сериозно, не се базикам.
da az pak leko zabelqzvam tazi sqnka. v dqsnata strana na snimkata. mejdy oblegalkata na legloto i pervaza na prozoreca.
btw misle6 4e snimkata 6te e po interesna
i ima6 li drygi takiva snimki da postne6?
Ами да,аз знам твоето=>и ти знаеш моето. Относно до спаменето...то кой ли не спами?!! А иначе аз като цяло спирам,но не защото ти искаш,но просто повече нямам какво да кажа ,освен ,че си побъркана ти казваш 18-годишна,която вярва в духове и ги вижда,но единствено в детското си въображение.Първоначално написано от kiki_riki90
Така,че "скъпа"....като станеш дух,звънни ми!![]()
![]()
![]()
![]()
Гледам снимката от пет минути и НИЩО странно не видях.
Абе пък и ме съмнява страшно много посред бял ден да се появи дух от нищото.
Ако все пак има нещо такова(в което много силно се съмнявам),проучете миналото на къщата и изобщо мястото на което е построена,ако се окаже ,че е било станало нещо странно поговорете със свещенник(ако наистина има духове свещеника най-вероятно ще чете киприянови молитви за прогонване на духовете),а не мними врачки ,ловци на духове и подобни работи.
ПП. Ако сте се мъчили да правите ритуали(говорене с мъртви,гадаене итнт.)Не се чудете ,че може да се е домъкнало някое зло урудче.
За това винаги съм бил против врачките и другите подобни ,защото с тях не се постига нищо,освен усложняване на ситуацията.
ne mojesh li da pod4ertaesh mqstoto kudeto se vijda po nqkakuv na4in ?Първоначално написано от kiki_riki90
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Първоначално написано от justme__
Като гледам то няма какво да се подчертае !![]()
![]()
![]()
az puk ne sum skepti4no nastroenaПървоначално написано от lsd43
![]()
![]()
hm az ne vijdam ni6to![]()
![]()
Първоначално написано от justme__
![]()
Vqrvam v takiva neshta,no ne znam,moje bi v men e problemut,nishto ne vijdam...![]()
тая сянка се получа от покривката на леглото...обаче над нея има нещо като череп![]()
на стена от ляво на рамката на джама
![]()
Стига бе хора, това не е никаква ''глава на дух''
а просто сянката която се получава от слънцето + Гооолямото ви въображение!
Със съвсем благ тон искам да ти кажа,че втората част от поста ти е абсолютно вярна,но първатаПървоначално написано от ~ПаНчАтАнТрА~
...повечето хора тук не вярваме,че във въпросната стая има дори подобие на дух,освен авторката разбира се...Тя явно е ТелеПатка и всички духове,мъртви и какви ли не паранормални неща много ги разбира...
![]()
Авторката е дръпнала един голям джойнт преди да пусне поста!![]()
![]()
Или е гледала "Призрачен шепот"!![]()
![]()
Наистина ти трябва доста голямо въображени ,за да можеш от сянка да си представиш глава с дълга коса и очи(мда на сянката ясно се виждат сини котешки очи).![]()
![]()
![]()
![]()