- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да спя ли с него?
zDrAvEiTe ... zNacHi isKaM Da vi PiTaM nE6tY ..taka znachi s edno mom4e se poznavame ot mn malki znaem si4ko edin za dryg nashte se poznavat kakto se kazva znaem si i kirlivete rizi ...ta zna4i razmenix me si skypovete vednuj i zapo4naxme da si pishem ....sled vreme toi zapo4na da mi predlaga da se e*em az mn sta6ny mn pyti my otkazvah ..za6toto nz dali s nego toi kaza che e taka se nae*em i posle ni6ty samo tfa me spira .. a znam che toi kat me vidi i zapochva nqkaf se izchervqva i t.n..onq den pak mi predloji se viime nqkude i ....taka i az my kazah che moje i toi vika ama kat te znam che si neseriozna i te e sram i takiq i ne se ogovorihme ... imali sme i sfalki v edin reis![]()
![]()
![]()
i ta vi molq za suvetcheta dali da spa s nego 6toto az pisha li my ili ako my napisha ne6ty sexY vednaga sledva predlojenie
kfo 6te kajete vie
![]()
т.7
krem4et0
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Спи с него, ако ТИ искаш, не ние да ти даваме съвети дали ТИ да спиш с него.Кои сме ние, че да ти казваме какво да правиш?
Ами ти трябва да си прецениш дали искаш или не.Ние какво да ти кажем? Моето мнение е, че не трябва да го правиш при положение, че не ходите и очевидно няма и да тръгнете, защото после има вероятност отношенията да ви се развалят.Май е по-добре да си останете просто приятели.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първоначално написано от exclusive__16
ммм ще кажа че си адски тъпа
AAA ama az mn iskam ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daje predi si go xar
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
\Първоначално написано от haterkata
/
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
6tOOOOOOO???????????/?? :OПървоначално написано от DeVoi4eTo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като искаш-прави го. Кой или кое те спира?
MoQ sAveT E dA sPi6 s Neg0 vAzMojNy p0 SkoRy
тъпо е да се водиш по акъла на някой който не познаваш и едва ли не да правиш каквото ти кажат...толкова ли не можеш да решиш сама какво да правиш?Ако не можеш си прекалено малка,а ако си малка не прави каквото и да е билоПървоначално написано от exclusive__16
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
.....ще ти кажа да го духашПървоначално написано от exclusive__16
Ако не го обичаш, а просто ти се ебе и си девствена не го прави.Това е моя съвет.
A.D.I.D.A.S.
...Та значи...той те харесва,познавате се от отдавна и ти си го харесвала.Предлагал ти е да спите заедно.Ти също искаш да спиш с него.Въпросът ти е "Вие какво мислите,да спя ли с него?"...
Аз мисля,че първо трябва да пораснеш малко умствено...
aZz veche sam reshila no iskax da subera malko smelost i da se dopitam i do dr lica koito ne ni poznavat ..!?!?!?!![]()
nAli TvA Ti KazVam I aZZZz.DaFaiПървоначално написано от exclusive__16
![]()
e 6to da ne go prava ??// :O:OПървоначално написано от sadsad
![]()
![]()
![]()
a dori i da sum detstfena pak li da go napravq ???????Първоначално написано от plmn``
![]()
![]()
![]()
После чакаме тема"Забременях без да искам,какво да правя?Вие как мислите,да оставя ли детето?"...Айде приятен секс.
Много се тъпа.Извинявай.казвам ти го от личен опит.Мисли за бъдещето.После може да съжаляваш, както аз.По-добре сподели първия си път с човек с когото имате бъдеще.Първоначално написано от exclusive__16
A.D.I.D.A.S.
da to4no ot tfa se spiram![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e tfa stiq ste mi se podigrafaliПървоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pyrvo mi vika6 da ne go praa sega priqten sex
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче...Аз ли чакаш да ти кажа дали да го направиш.Първоначално написано от exclusive__16
Няма лошо, допитвай се до други хора (макар и непознати), но в края на краищата решението си остава лично твое...Вземи в предвид това, което са ти казали по опитните и си реши...
от кой град си
sF