- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да спя ли с него?
shto ???????![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
как се казва момчето
Абе,мила,ти нали каза,че искаш?!Първоначално написано от exclusive__16
...Сега по същество:
Винаги преди да направиш нещо важно,мисли какво ще стане след решението,което ще вземеш.Ако за теб първия път не е толкова важен и ако наистина ти се прави,действай.Но,ако не си сигурна и искаш първият ти път да е с човек,когото обичаш,тогава не го прави!Ако бях на твое място не бих го направила.
Ако го направиш без чувства,според мен рано или късно ще съжаляваш.Но както си прецениш.Само ще ти кажа,че не бива да позволяваш на никой да ти влияе в отрицателна посока,камоли да те притиска със секс...Прецени,кое ще е най-добре за теб и така.![]()
Сега доволна ли си?![]()
dAAAaa mNOGOoOoO![]()
![]()
![]()
![]()
mS
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
za6to?????????Първоначално написано от go6o__Sf
pp kaZvA sE miro![]()
много е важно името за мен специално за това.аз много варвам в имената
da qsNyy tI ne Si fReD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti ot kude si
Миро-това са хора с добри миролюбиви отношения , повечето се държат добре с момичето което харесват , моят най-добър приятел се казва Мирослав и е най - точният човек на света
моят съвет е ... направи го и ще се почувстваш по добре от всякога![]()
sf![]()
xaxa ms![]()
![]()
ama az ve4e re6ix
Абе я па тоя...Добре,че е само съвет.И то от човек,който вярва в имена?!Първоначално написано от go6o__Sf
....Ъъъъ?Я кажи Ангел кво значи?Че аз имах съученик с това име и въобще не беше ангелче...
...Тцтцтц...
na kolko si ?
na 21
Не прави тази грешка...
К'во значи писал ти, че иска да се ебе с теб... Ми то колко момчета ще ти пишат, че искат да те е*бат, ако се ебеш със всяко...и една свалка в ЧАВДАРЧЕ не е достатъчно, за да престъпиш този праг.
Лично мнение :P![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
koi kv kaji ne6ty zza tebe ???![]()
![]()
![]()
![]()
Т'ва да не ви е скайп???Айде стига спам!Ако пишете,то да е по темата!
Я кажи какво си решила...ако не е тайна....И защо?
ahMm ms:P
![]()
verno mn. si prosta
6te 4akam vremeto 6te pokaje ak toi iska da hodime 6te go napravq ako ne .... silno 6te se zamislq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали ще спиш с него си е твоя работа , но сигурна ли си че искаш?
и моля те следващият път когато пишеш нещо СЛАГАЙ ТОЧКИ И ПРЕСТАНИ С ТВА МНОГОТОЧИЕ!ПРАВИ ИЗРЕЧЕНИЯ!
ok![]()
![]()
![]()
![]()
Np sorryy
Поне да беше казала на колко си години...
4 страници не разбрахме, само тъп чат.
Когато искате да ви се помогне поне уточнявайте възраст!
Обзалагам се че си на 13, направи го, давай. Давам ти 3-4 години и ще осъзнаеш, че си сгрешила наистина, само за да си начешеш п*тката и да угодиш на някъв келеш...
Успех.
ЕДИТ: И пиши на КИРИЛИЦА! Толкова ли е сложно бе м*ма му д**ба?!
Защо трябва да пишеш с редуващи се малки и големи букви, и думите да завършват на "yYyYyY" ?!
Ебахти и поколението дето расте... Не мога да повярвам че наборите ми са толкова смотани.
na 16 sam..... i teq poslednite ti dumi sa naistina vqrni
![]()
![]()
Виж, извинявай ако съм те нагрубил. Нямал съм такава цел, за което се извинявам. Но все пак си достатъчно зряла да взимаш сама решения, нали? Ти определяш живота си, но съм сигурен че в твоя случай ако го направиш ще съжеляваш. И точно над тези последни думи трябва да помислиш, а именно - искаш ли да го направиш?Първоначално написано от exclusive__16
По описанието ти прецених човека, който ти предлага секс. Както казах - келеш, и то загорял. Ще ти отнеме девствеността, само за да си начеше патката... за което ще съжеляваш после.
Отново: извинявай за думите ми.![]()