- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да спя ли с него?
mmm np![]()
ama az moga si vzemam sama re6eniqta ama iskax da znam4ujdi xora det ne ni poznavat kfo mislqt
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Честно да ти кажа мисля , че ще срещнеш по-подходящ.Наистина след време може и да съжаляваш.Намери чокек на когото можеш да рачиташ и го обичаш.Първият път е само веднъж![]()
Девствена си и искаш да го направиш с него?!............. С някакъв загорял тъпак само за спорта?!
Браво бе. Без коментар. Няма да си направя труда дори да ти обясня многобройните причини, поради които не е редно да го правиш.
Все тая - твой си е живота, ти си знаеш... Не си малка (поне на години).
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Но има и един друг момент..Ако тя иска само да го направят,а не да ходят (примерно говоря) и той иска същото..Защо да не го направят?Ако страшно много иска той да я изчука,защо да не му пусне?!
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
daa tochno tfa iskamee ........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...aMa ne iskam 1 mipyt da e to4no takaf ,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Ами ако искаш първия път да те изчукат и да те заррежат - давай.Първоначално написано от exclusive__16
Извинявай , ама на твое място ни бих пуснала на един загорал идиот.А и не се излага- нали не си правила секс преди , какво толкоси зажадняла за него?Първоначално написано от exclusive__16
Абе като те гледам как си се забързала...![]()
...
emi da we tochno tfa ne iskam![]()
![]()
..... ama za tfa mom4e az primerno posle ne iskam da xodq s nego
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти знаеш и изобо какво искаш!?!? .. Хем не искаш да те изебат, да се възползват от теб и да те зарежат, хем не искаш да имаш връзка изобщо с момчето?! Даже в самия пост си противоречиш ..Първоначално написано от exclusive__16
Дори и сега да си мислиш само един секс и после си оставаме приятели, нищо повече-отношенията ви ще се променят/развалят след като го направите.От опит ти го казвам.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mhmm
![]()
![]()
![]()
![]()
mi mn iskam da spq s nego ama ne pyrviq mi pyt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bih kazala 4e si edna ot nai-tapite patki na sveta...samo da te izbazikat da se ebete i vednaga priema6...ei ot tuka o6te si li4i 4e si lesna tapa kurVA.
ebi se s nego...to natam otivat ne6tata...prosto zatava6...i da ne e s nego 6a e s nqkoi dr kat gledam kak barza6 seedno 6a stigne everest..mi davai kat si prosta patka bez akal mn 6a ima da tegli6 ot toq jivot....
vapros na vazpitanie i roditelski kontrol![]()
Руса кукличка
mm da ti si pravaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...mNnnn Se zaburzaH ...ama sichki pRiQtElI i pRiQtEli sA preSpAli s nqkoi .. az ne iskam da sam kat sichki kyrvi amam iskam nqkoi s koito da buda .. a o6te ne sam go sre6nala
![]()
;( ;(;(
Айде моля ти се, всички били спали с някой-зашо трябва да си като всички.А и предполагам, че по-голямата част от тях са го направили с гаджетата си-ако не бързаш все ще си намериш момче, с което си струва да преспиш.И, моля те,пиши с малки букви-това редуване на малки с големи букви е много дразнещо.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
mhm ok .... btw ti na kolko si ? :]
Аз ли-скоро ставам на 17
ahm qsno... qvno si po na qsno s teq raboti![]()
![]()
![]()
Да, поне така мисля
ot opit ;(Първоначално написано от girl_in_black
tva e mn gadno predpolagam ..za tfa mislq da izchakam ,vse 6te si xvana nqkoi
![]()
![]()
predpolagam*
Е, преживява се, ама въпросът е в това, че очакваш едно, а се получава друго в действителност-за това е хубаво да не се прави секс без чувства и връзка.Лично мнение, де.Ти ако искаш-давай.Първоначално написано от exclusive__16
![]()
mmm ne,6te 4akam malko da vidq kfo 6te stane .i posle ako ne si imam skriti karti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами разбира се, че е по наясно с нещата .. Само като прочетох "ами тие фсичките ми приятеЛии и пРиятелКии" .. Детска му работа !! Найстина си малоумна и проста!! Извинявам се, не целя да те обидя .. Но как може така да се връзваш?! .. "Не искам да съм като всички други курви" .. Е, да ама като го направиш по този начин и изтъкнеш точно тези причини, ще си.Първоначално написано от exclusive__16
.. И както казаха преди мен - те сигурно са го направили с гаджетата си, а не с първия загорял недорасъл глупак, предложил им секс.
не си на 16 .. просто немога да приема че момиче на тази възраст мисли и говори по този начин и иска да се на*бе с някой за пръв път защото приятелките й са го направили .. отчайвам се ..![]()
DaAaA...NaPrAfiIiI GyYyYy BeBsiIiIПървоначално написано от plmn``
AiDi SluNcIiI YsPeHcHiTaA
![]()
P.S. Zle,zle,zle...Pravi go shtom iskash.Zashto ti e mnenieto na hora,koito ne poznavash?
![]()