- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да спя ли с него?
+1 .. аз съм на 13 и бих казала ,че имам повече мозък в главата .. изчетох всичките ти постове и почти във всеки ти си противоречиш.Първоначално написано от brymmm
за да пускаш такава тема, значи и ти искаш да правите секс![]()
mmmm taka iskah na nqkoi koito ne poznavam .da vidq kfo milslqt i vidqh ve4e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
ако иска само секс недей....![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
и м0Я куУклУуУ ~ {{{{P}}}Първоначално написано от plmn``
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
a toi ne6ty si e naumil i produljava da me sfalq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
PravilnoПървоначално написано от Hilary_
zashtoto moje da iska da si mu purvata nai ve4e, a puk ako ne e s istinsko jelanie nqma da ti e dobre po vreme na sex-a![]()
BMW -> Beautiful car!!!
Първоначално написано от exclusive__16
ама ти кат искаш ко питаш нас бе момиче .. напраите раутата и тфа е хем ти ши са накефиш хем той .. ма кат гледам мн та сарби нещоо![]()
![]()
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
x2Първоначално написано от cherinka
GTA Stunting
kazvam ti nedei,suvsem seriozno,i az imah podoben sly4ei,zatva go narejdah onqden4oveka ebal po cql den,sq 6e ma iskefi toz det kaah,4e e i naprao
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Поне като се ознавате отдавна и си девствена ми го дай.Се пак ще знаеш че не е на случаен човек
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
а ти на колко си..... :-o
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
е тая тема толко дърта че брадяса ко стана чукнахте ли се![]()
![]()
Първоначално написано от Drogiranata_