.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Чалгата трови и задушава българската култура!!!
    АЛЕЛУЯ!!!
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    a be samo 6e vi naprava edin pozdrav s Veronika-folk you mn istini ima v neq,ama mn
    Това някаква шега ли е?Тая трябва да бъде съдена ,че се гаври с безсмъртната песен на Куин !Тия толкова ли пропаднаха,че почнаха да крадът песни и от други стилове!Текстът истина ли е?Толкова е прозаичен,сигурно щото "умните" фенове на чалгата няма да схванат ,ако се ползват символики и метафори.

a be samo 6e vi naprava edin pozdrav s Veronika-folk you mn istini ima v neq,ama mn
    Абе ей, кротни се малко. Мисля знаеш на група с какъв статут е оригиналната и колко е просташко и селско точно на нея да се направи такъв кавър с толкова тонове простотия в него. Принципно гледам да не съм краен прекалено, и не съм дори особено фен на Куийн, обаче тази постъпка действително е за съд. Не може така.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Абе ей, кротни се малко. Мисля знаеш на група с какъв статут е оригиналната и колко е просташко и селско точно на нея да се направи такъв кавър с толкова тонове простотия в него. Принципно гледам да не съм краен прекалено, и не съм дори особено фен на Куийн, обаче тази постъпка действително е за съд. Не може така.
    mn sum suglasna s tebe,az govorq samo za texta

Ми от моя гледна точка за мен си не е истина, но пък действително колкото и за "упадъчна" музика да се приема, фолкът няма да отмре и ще си поддържа стотиците хиляди привърженици (или милион и нещо, се в гъз). Това е положението, щеме или не =)

Хубава реакция, мерси
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Не чалгата е виновна, ами простият народ, слабите родители и неразумните хлапета. Аз извличам само доброто от чалгата, без тя да ми пречи или да ми влияе.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Alco
    Цитирай Първоначално написано от LastWarrior
    Следващата мода е Straight Edge-a
    ХАХХАХАХА, нема такива филми, ВОДКА ДО ГРОБ!
    И ЛокУуУу
    Grumpy old madman

Има една заблуда,която витае в българското общество и тя е ,че чалгата е най-популярната музика.90% от братята манго слушат чалга-факт,около 70% от хората между 10-22 години(грубо казано) също слушат чалга и около 70% от хората над тази граница не слушат чалга.Те може да имат търпимост към тази музика,но не е нещо,което си пускат в колата или у дома.Лошото е ,че хората,които слушат чалга,а това са предимно млади хора,искат постоянно да натрапват тази помия ,пускат я по заведения,щото там ходят предимно млади хора и т.н.Но за мен чалгата не е най-популярната музика и концертите го доказват,защото Пайнер ако пълнят 7-8 хиляди,то рок концерти примерно пълнят в пъти повече.

В грешка си. Планета Пайнер турнетата из градовете общо събират стотици хиляди сигурно, а рок концертите (повечето, на които съм ходил), събират по не повече от 2000 души, примерно. Металика и Мейдън са по-голяма рядкост, говоря за редовните на групи, които идват у нас.

Crematory ще съберат не повече от 1000 души според мен (само не знам в читалището ли беше Ботев), Nile и Belphegor + Grave - едно 400-500 макс. Горгорот 500 да речем, даже 400, защото са на бате Гаал, и така...

Ако броиш големите рок концерти - Снейк, Лепърд, т.н., т.н., те наистина събират доста хора, но пак са по-малко от великото турне на Планета. 'щото в крайна сметка ако излезе Азис се сещаш какво става, нали?

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Говори си.. говори си..
    Искам да чета още как чалгата ви е виновна за непрокопсаното поведение на младите тийнчета, също и за положението на българите, за това как един просто обикновен стил ПРОМИВА главите на хората. Как цялата простотия на българина я свързвате с това, че слуша поп-фолк.
    Говорете, говорете.. Жалко, че не осъзнавате, че 95% от хората, които посещават този форум за анти-чалгари.
    Ако имате да казвате нещо против чалгата, заповядайте на адрес planeta.tv/forums , а не да ми се заяждате тук и да ми се правите на УМНИ (умен - неслущащ поп-фолк ). Там с удоволствие ще ви изслушат, и може би ще ви кажат, нещо, което не знаете. О! Не вярвате.. Ок.
    Тогава дайте да се обединим и да направим един протест срещу Планета тв, Паънер Музик, Фолк тв
    И, не, глупост не е това, което пиша и мисля, глупост е, че водим този разговор.
    Майкоооо, аз ако влезна в тоя форум, тряа да се самоубия после, ебаси срама да вляза в ГНУСЕН ЧАЛГАРСКИ ФОРУМ С ТЪПИ и изпростели фешънчета.. гххх.. додрайфа ми се.. след малко пак идвам

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    А, забравих.. нашите ВЕЛИКИ поп-фолк/чалга "звезди", м/у които за жалост си имам адашка.. гадост.. та те никога няма да достигнат нивото на Armin van Buuren /The World`s No1 DJ/, на Металика, на Guns`n`Roses, На Мадона ако щете, на Elton John, на която и да било др звезда.. погледнете просто за какво става дума на тазгодишното парти на Армин...
    http://www.youtube.com/watch?v=r0ukhvnUMoo&feature=user
    http://www.youtube.com/watch?v=bIBO5...eature=related

Това никоя от нашите чалга изпълнителки НИКОГА не може да го постигне..

Цитирай Първоначално написано от eternal_eyes
    всеобщата заблуда, че хората дето ходят по тия концерти са вмирисани и потящи изроди или нещо пободно.
    итърнълке, честно да ти кажа че по-голямата част, особено на тоя тип концерти, дето аз посочих, са точно такива

Мъл-ча, мъл-ча

Ти що спря у уърлдо да пишеш, смени стилеца? ;р

Кви няколко дена, оная тема беше преди седмици о.О старите забравяме!

хяхя, всичко е ясно, простено ти е ^^

Аишето вика:не ма интересува,ча пеят на плейбой.Да си пеят на плейбой пак е ми аресва!
    Цитат от културните фенове на чалгата.Ромската култура е във възход покрай чалгата.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Чалгата е виновна че вие сте тъпи

Ама вложете малко мисъл.. моля ви...

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Чалгата е виновна че вие сте тъпи

Ама вложете малко мисъл.. моля ви...
    Ооо,Аише,как си брато.Слушаш ли бангията?Ма нали знаеш,че там пеят на плейбой,имай го впредвид,знам ,че за теб няма значение,че ти си аресваш само гибеци и цигания да има,ама все пак го знай!Ти да не си завършил Харвард?Няма значение,говорим,че чалгата е за хора без музикален вкус и без културни ценности,никой не иска да засяга тема кой е по-интелигентен.Може и Айнщайн да си и пак да нямаш никаква музикална култура!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Аз ли нямам?
    Аз за разлика от ограничените плюещи чалгата имам познание в повечето стилове музика и имам любимци сред всички

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Аз ли нямам?
    Аз за разлика от ограничените плюещи чалгата имам познание в повечето стилове музика и имам любимци сред всички
    Имаш познания от сръбско до циганско.Човек с добър музикален вкус никога няма да слуша поп-фолк.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Вечер кво праиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми