Ха-ха. В интерес на истината всички анти-чалгарчета използват точно тези фрази, които си написала. Ама така е.. трудно е да измислиш нещо ново, което да те различава от другите, а не да се водиш по тяхното мнение и акъл.
И най-вече antifreeze, който/която НЕ може да изкаже собствено мнение и се прикрива с това на другите.

Така, относно глупостите, които наприказва малка сладурка ли ква беше там...
..Аз НЕ защитавам чалгата и многобройните й изпълнители и фенове.
Защо не проумяваш, че не само в България, и не само Чалгата (наричана още турбофолк или етнопоп е термин, обозначаващ стил в популярната музика в редица балкански страни, оформил се в края на 19 век. Ии думата „чалга“ се прилага преди всичко за популярната музика наследник на чалгата, обособила се като жанр в края на 80-те и началото на 90-те години на 20 век) съдържа толкова много плът, опакована в толкова много кич, и не само тук клиповете бъкат от олигофренична пищност - то не са ханъми и везири, то не са каубойки и индианки, то не са жени, облечени с мерцедеси, то не е дрешна оскъдица. И не само при нас мъжът от клиповете е покъртителен - винаги мутрясал, ужасно мускулест и изглежда ненадминато тъп...
Адски глупаво беше да намесваш плейбека.
Така както Мадона, Бритни Спиарс, Кайли Миноуг, Бон Джоуви, Ерос Рамацоти, Слипкнот, Уайтснейк, Емил Димитров, Лили Иванова, Кирил Манолов (и още много, ма сеа не мога да мисля още), та, така както те пеят на живо по концерти и участия, така и нашите прими пеят на живо. За липса на плейбек, в някой от многобройните стилове в музиката, не може да се говори. Както и за силикон.
Така, че недей да петниш само нашите 'известни' личности.
И не само тук песните са глупави, еднозначни, малоумни и изпълнени с взевъзможна простотия и не само тук се пее едно и също и се повтаря по 20 пъти. И не само те пеят за любов.. Пусни си 15 r&b парчета барабар с клиповете към тях и се опитай да ми посочиш поне една разлика, която ги отличава един от друг. Нима там мъжете за грозни? Нима певиците, които пеят, са облечени като монахини? ..
Ебати, кво се занимавам и аз... ей тва нещо `*`MaLkA SlAdUrKa`*` е типичен представител на хората, които знаят само да хулят и оплюват.

Никой не толерира хора, които обиждат и се опитват да изкарат виновен някой друг за деградацията на обществото. Авторът и ти сте типични представители.