.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Кое ви харесва в една врузка

Кае по ви харесва:романтика и лубовни игри или самия сех
    Аз ли4но предпо4итам да излизам с половинаката си,да я развеждам на готини и осамотени места,отколкото да си го направиме.впро4ем ми е интересно дали и при другите е така или сам някав нов вит животно, кето немисли само как да нарага наденицата Хаиде да вида кви мнения ще дадете ... като знам пове4ето ,4е не сте мн сас си4кия си ..

Пич...научи се да пишеш...предстои ти матура по БЕЛ(освен ако вече не си я взел, в което силно се съмнявам)...

По темата : Всички неща, които си изброил са нужни за успешна и дълготрайна връзка.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Пич...научи се да пишеш...предстои ти матура по БЕЛ(освен ако вече не си я взел, в което силно се съмнявам)...

По темата : Всички неща, които си изброил са нужни за успешна и дълготрайна връзка.
    +1
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Re: Кое ви харесва в една врузка

Цитирай Първоначално написано от N_a_G_a
    като знам пове4ето ,4е не сте мн сас си4кия си ..
    [b...каза момчето с хиляди правописни грешки...[/b]

пи4 неми казжаи как да пи6а,за бил немисли минал сам ги одавна тия ...

ами ко да ти кажа, нага, и аз така обичам

П.П: малко са хората с ум в тоя форум, нага е първия, който срещам и може да мисли трезво

лоллл братле ти не си с всичкия си аххаахаахах.
    1. това че харесваш романтиката не те прави единствен ,неповторим или нещо по велико от останалите . Има хора които харесват секса повече има хора които са по романтици , но едното не може без другото за да има врузка . За това спокоино не си толкова неповторим
    2. от каде си вадиш тез изводи че тук хората не са с всичкия си ? Мога да ти кажа че досега от прочетените мнение (само от мненията ) мси изградих представа , че в този форум се намират доста интелигенти и образовани "същества" хах не си прави повече такива изводи - почваш да приличаш на поредния форумски хлапак опитващ се да нахрани всичко и всички
    Не целта е цел, а пътят

Кой ти ги е дал...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)

Пич, в целия ти пост има точно ... извинявам се, стигнах до 10 и не ми се брои вече
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Ямбол
    Всички се отплеснахте от темата
    Та, аз да кажа кое ми харесва най-много. Моментите когато си лафим просто ей така и се смеем и можем да си говорим за всичко, или когато заспивам до него и на другата сутрин първата ми работа е да видя дали той е там Чувството е уникално
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Всички се отплеснахте от темата
    Та, аз да кажа кое ми харесва най-много. Моментите когато си лафим просто ей така и се смеем и можем да си говорим за всичко, или когато заспивам до него и на другата сутрин първата ми работа е да видя дали той е там Чувството е уникално
    +1

един които ме разбира

един които ме разбира
    кой е той, щот аз 1 не видях
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

стига ве сад ...

стига ве сад ...
    не разбрах "сад"
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Голям фен
    Всичко харесвам.

Град
    Hidden Village of Konoha

Кой ти ги е дал...
    За да се оплачем и да го уволнят?
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

XHWauxhawuxhaUXXaxaxauhuWHAXAUXhuawhxuAHUhAX DuaxhauxhauxhawuxhuawhxuawH
    Добръ Балгарскй

Стия с тея изповеди де ги чета е . Кво сте ми раздрънкали . Уникалност, а ъ .. некъв пич бил . Живеите си ся тей и на 20 ше разберете ,че сте си пропиляли най-хубавите години .....
    Романтика има във всичко , дори и в секса . Всеки е романтичен , по някакъв начин . Но прекаленото .... прекаленото си е чисто губене на време ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Мега фен Аватара на Hilary_
    нужни са всички мили неща за които едно момче може да се сети...романтика...разходки.. .всичко!!! Една връзка не се крепи само на един секс... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си