- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое ви харесва в една врузка
Кае по ви харесва:романтика и лубовни игри или самия сех
Аз ли4но предпо4итам да излизам с половинаката си,да я развеждам на готини и осамотени места,отколкото да си го направиме.впро4ем ми е интересно дали и при другите е така или сам някав нов вит животно, кето немисли само как да нарага наденицатаХаиде да вида кви мнения ще дадете ... като знам пове4ето ,4е не сте мн сас си4кия си ..
![]()
![]()
![]()
Пич...научи се да пишеш...предстои ти матура по БЕЛ(освен ако вече не си я взел, в което силно се съмнявам)...
По темата : Всички неща, които си изброил са нужни за успешна и дълготрайна връзка.
+1Първоначално написано от plmn``
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
[b...каза момчето с хиляди правописни грешки...[/b]Първоначално написано от N_a_G_a
пи4 неми казжаи как да пи6а,за бил немисли минал сам ги одавна тия ...Първоначално написано от plmn``
![]()
ами ко да ти кажа, нага, и аз така обичам![]()
П.П: малко са хората с ум в тоя форум, нага е първия, който срещам и може да мисли трезво![]()
лоллл братле ти не си с всичкия си аххаахаахах.
1. това че харесваш романтиката не те прави единствен ,неповторим или нещо по велико от останалите . Има хора които харесват секса повече има хора които са по романтици , но едното не може без другото за да има врузка . За това спокоино не си толкова неповторим
2. от каде си вадиш тез изводи че тук хората не са с всичкия си ? Мога да ти кажа че досега от прочетените мнение (само от мненията ) мси изградих представа , че в този форум се намират доста интелигенти и образовани "същества" хах не си прави повече такива изводи - почваш да приличаш на поредния форумски хлапак опитващ се да нахрани всичко и всички![]()
![]()
Не целта е цел, а пътят
Кой ти ги е дал...Първоначално написано от N_a_G_a
Пич, в целия ти пост има точно ... извинявам се, стигнах до 10 и не ми се брои вечеПървоначално написано от N_a_G_a
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Всички се отплеснахте от темата![]()
Та, аз да кажа кое ми харесва най-много.Моментите когато си лафим просто ей така и се смеем и можем да си говорим за всичко, или когато заспивам до него и на другата сутрин първата ми работа е да видя дали той е там
Чувството е уникално
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
+1Първоначално написано от scoobydors
един които ме разбира![]()
![]()
кой е той, щот аз 1 не видяхПървоначално написано от N_a_G_a
![]()
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
стига ве сад ...![]()
не разбрах "сад"Първоначално написано от N_a_G_a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
Всичко харесвам.
За да се оплачем и да го уволнят?Първоначално написано от plmn``
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
XHWauxhawuxhaUXXaxaxauhuWHAXAUXhuawhxuAHUhAX DuaxhauxhauxhawuxhuawhxuawH
Добръ Балгарскй
Стия с тея изповеди де ги чета е . Кво сте ми раздрънкали . Уникалност, а ъ .. некъв пич бил . Живеите си ся тей и на 20 ше разберете ,че сте си пропиляли най-хубавите години .....
Романтика има във всичко , дори и в секса . Всеки е романтичен , по някакъв начин . Но прекаленото .... прекаленото си е чисто губене на време ....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
нужни са всички мили неща за които едно момче може да се сети...романтика...разходки.. .всичко!!! Една връзка не се крепи само на един секс... :P![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3