- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Клиторен оргазъм
Sled kato polycha klitoren orgazam izvedaj sled tva vazbudata iz4ezva nqmam jelanie za ni6to..priqtelq mi iska da prodaljim na sledva6t etap(v smisal da pravim sex) no az prosto nqmam nikakvo jelanie,nito sam vazbudena..kazvam mu pri koeto toi se opitva da me vazbudi pak no neuspe6no .. nikoga ne moga da se vazbudq.. pone 4as sled tva sam kato bez4uvstvena .. ;/ ta iskam da popitam vsi4ko ot tva normalno li e ili ..?
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
sh3_1s_7h3_0n3
klitoren orgazum....hhxHxhXA da si poluchawala mozuchen orgazum... Mai ne si ...
![]()
http://vbox7.com/play:bbb59eec
4ever !!! :]
Кое е смешното не разбрах?Първоначално написано от martyy
![]()
ti si smeshnotoobitak.. 4i4ko hermafrodit
Разкрит съм ..Първоначално написано от martyy
![]()
И на мен ми се е случвало. За това предпочитам да свърша по време на секс или след това..![]()
клиторен оргазъм...анален спазъм
Puedo escribir los versos m
Ти се ебаваш, ама си е точно такаПървоначално написано от durotar12
![]()
Не не вие ще ме съсипете клиторен оргазъм![]()
ami i na men mi se e slu4valo,no s predi6niq mi parnior...sus sega6niq...sled purviq otgazum...nqkude sled 10-15 min...sum gotova za o6te..... :}
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
хайде некомпетентните дечица да ходят да си играйкат с нещо и да не объркват хората които имат ясни въпроси.Първоначално написано от HagpycaH
Да, и при мен е така, и смятам, че е напълно нормално. След като и аз получа такъв оргазъм дори ми е малко неприятно ако има полов контакт, а ако продължи със стимулацията на клитора може и да е болезнено. Не се притеснявай, по-скоро му го обясни и го предупреди да не е толкова старателен с оралните ласки ако иска секс.![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
ТЕ СА 3 ВИДА КЛИТОРЕН, ВАГИНАЛЕН И МАТОЧЕН. И Е НОРМАЛНО СЛЕД ОРГАЗЪМ ДА СЕ ЧУВСТВАШ ТАКА КАКТО ОПИСВАШ![]()
+1Първоначално написано от val_
Аз като свърша така,после ме боли 15-20 минути клитора.Мисля,че е съвсем нормално
Аз също не разбрах ..Първоначално написано от Чичко_Полицай
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Mda i az ne razbrah![]()
![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Тебе IQ'то ти е по малко от годините...просто си мълчи..Първоначално написано от martyy
Play hard,go PRO!
Опитай се да свършиш по време на секса. Иначе и при мен така се получава, но в началото беше по-лесно, защото така съм по-отпусната и не ме болеше толкова.
taa tapanar takuw kade widq da sam napisal nqma klitoren TAPANAR TUP PROST SMOTAN KRETEN... I KADE SA MI KOMPLEKSITE BE MIZERIO hHXhAXhhxA MA TI SI OBITAK BE ... SMESHNIK TAKAW... haxhxhaHxa kompleksarcheta wika ... haxhhxah zletak si brato... mega zlezz !!! :X... Tup kato rub na krugla masa si .. :XПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
имааш клиторен оргазъм...
имаааш ти анален спаазъм...
ебати добрата песен
az samo takuv sum izpitvala taka 4e...![]()
no exit
Тва ме уби!!!Първоначално написано от Psychopath*
![]()
![]()
![]()
По темата...има клиторен оргазъм...В крайна сметка или трябва да го накараш да изчакате докато ти дойде желанието,или да претупате любовната игра и да почвате направо секса(иамам предвид половия акт),но най-добре ти реши как да постъпиш...
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
деба трай си...са че ме съдят за непредумишлено убийство...деееебим!Първоначално написано от ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
![]()
И аз същоПървоначално написано от MalKa_BLuDnica
![]()
normalno e!klitorut ti istrupva za period ot vreme i nqma 4ustvenost.moje bi trqbva da opita6 s lizane ili podobno,se pak "toi" e dosta 4ustvitelen itrupne6t