- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По какъв начин се обръщате към сестра си/брат си?
Викаме му с майка ''батко Дидко'',защото се казва Давид и той много се дразни от това.Той е на 14 ,а аз на 20.
Ако съм му ядосана за нещо Александре.Иначе Алекс Ал бебешоре има и случай в които мноу ме е ядосвал и тогава минавам на говедооооооо!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Сара и викам.....щото така се казва де....или лигло![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Брат ми е 9 години по - голям от мен, но аз никога не съм му казвала "бате" или "батко" или нещо подобно. Викам му Мони или брат ми, или Брадър или биг брадър ако съм мн лигава. А той ми вика Нанка, Нанси, мн рядко Надя, а ако говори за мен в трето лице- Надка. (той е единственият, на който му е разрешено да ми вика така)
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
еми сестра ми е на 6г. и всеки път и викам различно, понякога по име - Мише, мишленце, бонбонче, мецанке, слънчице, мишонке, цуце, бебче, котенце, зайче и т.н. Ако ме ядоса обаче става на проклетийо, идиотка тъпа, досадно същественце, малко лигаво говедце и т.н. Колкото до това как тя ми вика - габи, какенце, како - когато иска да ме подкупи, после почва със дебела краво, дърта кранта, тъпа овца, загубена коза и т.н. Абе много се обичкаме със сестрището ми
![]()
![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
како, оли, идиотче, олигофренче, както дойде
по име или с обида
Fighting for nothing is what you're born for.
Жу, ей шматка, лигло.. зависи от настроението ми.
Come feed the rain..
Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..
Най-често - Жоро,но му викам и бате,брато,браточка,метали о... и др![]()
mi "kako" ili "Ina" mn mn mn mn mn rqdko ako se pravi na gluha i vikam "Irina"![]()
![]()
Аз нямам такива екстри като брат или сестра,но първата ми братовчедка я чувствам като сестра и й викам с моите измишльотини-тити,тети,беби,буби..ах колко се дразни на последните две..а тя на мен ми вика по име-Емиии
![]()
![]()
само,когато ще се подмазва ми вика како
![]()
От малка й викам ''како'',но напоследак ''Сузи'' (така й викат нейните фр)
Aко ме ядоса й вика ''Сузаноооо'' или ''Борянооо'' (така се казва)
;]
По име, въпреки че е по голям![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
брат ми е по-малък и му викам по име,палячо,гъз,пикльо..![]()
ами или по име или бате
Сестра ми е на 7 и най-често и викам по име или Толумичка![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Како![]()
ама когато се караме минаваме на кучка курва мърша ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Еми брат ми е на 4 ии му викам или Краси,Красимире / така се казва/ или Милко , понеже миналата година той ми викаше Милка и аз от там свикнах ,,![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
По име..когато ме ядоса "Славкеее" (казва се Славена)
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
И на двете ми сестри викам како,въпреки че почти винаги и двете отговарят.![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
stel4eeee(kazva se steliqna),kak4e(samo ako i se mazna),stelince,steli,steli4ka(taka mn mrazi ma na koi my pukanali na men mi haresva)ii taka p1k tq na men dreben ili manik
![]()
![]()
![]()