- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По какъв начин се обръщате към сестра си/брат си?
Всякакви вариации на "бръмбар", "дребен", "брат" и Винченцо (така се казва)![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
еми моя понеже е по малък или "дребен" или бобо![]()
![]()
ami az imam po golqm brat s koito imame 3 godini razlika no nikoga ne sam mu kazvala batekazva se nikolai no nz 6to az ot malka sam sviknala da mu kazvam kole,kolio a ponqkoga i brat mi,a kogato me qdosva mu kazvam nikolai
![]()
![]()
a toi na men mi kazva fastak ili sestra ,mi rqdko po ime
![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Како![]()
Не ми харесва да й казвам по име,не че не й го харесвам,мн го обичам,но от малка съм свикнала така и ми е хубаво![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
идиот,мързел,джудже,свиня,к он,боклук,кенефф,задник,, ии такиа,,![]()
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
По име или "пухи",а като ме ядоса "келеш".
Аз викам на сестрата Изрод :Д :Д :Д а тя на мене магаре
Бро .. брат ми .. Джино (така му викат.. ) .. бате... имаме 8 годинки разлика ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
по име
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
poprincip nari4am po malkiq si brat po galeno ime , nqkoi put mu vikam ei brato - toi mn se kefigorkoto
![]()
toi na mene otkakto se e rodil mi vika kako - puk i az ne mu davam da mi vika po ime - stranno mi e
METAL RULZZ THE FUCKED WORLD!!!
Аз имам брат на 11.. По-голяма съм от него с 4 години..
Примерен диалог "Ей, лайно, ела тука! " и след това следва бой![]()
![]()
..Why can't I be innocent..
Люпиии... когато му се мазня прибавям и "бате" Люпи
![]()
[b][i]Je t'aime au-del
брат ми е доста по малък и когато съм в настроение му викам дребчо,![]()
, но когато ме ядоса му викам дребосссссс
![]()
![]()
![]()
на брат ми му викам по име![]()
![]()
![]()
ХеХе яка темичка..
Таа аз викам на брат ми,който е с 9 години по-малък от мен, Зайо... нЗ що, така съм свикнала..и той вече си е свикнал с името и като кажа Зайо и си знае и идва.. понякога му викам и Слънчице.. ноо когато вземе да ме ядосва му викам Ей Лигавенце.. Той на мен си ми вика како.. ако посмее да ми каже по име..ще има последвстия..много мразя и съм му забранила
![]()
по име, а когато ме ядоса глупако, идиото, ма се случва рядко кат си изпусна нервите иначе той ми вика по име мрязя да ми вика како![]()
Брат ми е с 4 години по-голям викам му "брат ми"А той на мене по всякакви забавни начини и мноого рядко по име
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
sashko ilu jultyrko
Плами ..Пламенчоо![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!