.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Тва ме уби! Мерси много,ще се постарая да направя нещо максимално доближаващо се до това Все пак не всеки ден има едно и също,и не всеки ден има супа Но за останалите неща е ок Мерси много че си се постарала да направиш това за мен
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от desley
    айде ще ти напиша диета ,която да спазваш всеки ден

сутрин - ставаш изяждаш 1 шоколад + 3 мекици
    след 2 часа ядеш шдин кроасан
    на обят към 12 - изяждаш една супа (шкембе,свинска,телешка - няква да е мн мазна ) след супата ядеш няква манджа след това за десерт още един шоколад и кутия сладолед
    след 2 часа си купуваш една мазна баница и я изяждаш придружено с бозица
    след 3 часа тряя ядеш пак манджа
    на вечеря си хапваш пак 1во,2ро и 3то ..като от супата искаш допълнително + 8 филии хляб и полвин литър бира
    след 1 час пак ядеш нещо - този път по желание
    влизаш вечерта да се къпеш и си напълни устата с бонбони
    после като седнеш на pc-то си вземи ...2 големи чипса,1 шоколад,2 кроасана,3 лукума,8 вафли и ги изяш !!
    НЕМОЖЕ да се пие вода - пие се : кола,фанта,сокове ..
    повъзможност всеки ден изяждай един флакон бита сметана ( или както се казва ..онази дето е по торти и питиета )

тази процедура я изпълняваш всеки ден докато си харесаш заформените баджаци

УСПЕХ
    Хахаха... лелее Разби ме отвсякъде... И като я пробваш после кажи колко си надебелял и за колко време
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Еми от утре почвам.Малко ше трябва да изхарча кинти за сладкишчета ама то си правя и кефа по тоя начин
    Skype--> teh_pro_3

Град
    София
    Това, че ядеш като откачен не означава, че ще надебелееш
    Яж само два пъти на ден, огромни количества, хляб и после кажи дали не си надебелял
    Като през другото време не трябва да хапваш нищо. Защото ако ядеш през два часа засилваш метаболизма си и той още по-бързо преработва всичко
    А иначе не закусвай.

Град
    Ямбол
    Е... сега последно кой да слуша момчето? Объркахме го нацяло май....
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

И аз съм така.
    Ама мен си ме кефи де.

Град
    Еми честно казано наистина доста се обърках вече Но май това с постоянното ядене е по добра идея..все пак повече хора са "за" честото хранене
    Skype--> teh_pro_3

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TehPro
    Еми честно казано наистина доста се обърках вече Но май това с постоянното ядене е по добра идея..все пак повече хора са "за" честото хранене
    Глупости!

Омг, намери да прочетеш нещо, че честото хранене няма да ти помогне по никакъв начин, защото засилваш метаболизма си и всичко се преработва още по-бързо от обикновено. о.О

Супер фен Аватара на Amateur
    Ем не искам да те плаша ама иаз бях така 175см и 65кг бех хилка а се тъпчех здраво!На 16 счупих крак 1 месец в гибс без да излизам и за тоя месец станах 70,2 месеца по късно направих 17 бях 75кг сега съм 85,почни малко фитнес,яж повече яица аз така качих!

desley, тая диета малко като за милионери... около 45 кинта излизат всичките тея неща приблизително :]
    и още повече, че с такова ядене му давам да доживее до 40 най-много

КоЛко сте зле самоооо!!!Един свестен отговор няма.Пич пии Super Mass не е скъпо и е супер ефективно 5 килаа за месец!Ако ти трябва нещо по-здраво креатин но не е препоръчително под 20г.
    "Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
    CSKA & Barcelona Forever!!!

Град
    Ам това Супер Мас къде го продават? А иначе всички неща излизат към 15 лева на ден не 40
    Skype--> teh_pro_3

Град
    myReeee*..
    Амиии явно не ядеш правилната храна.....аз например както много исках да надебелея щот бях много слаба и сички ми викаха ай ай няма ли да дебелйш вече...и да видиш macdonalds чипсове пържени картофи и сякфи такива боклуци....иииии само като се тъпчеш не само дебелееш ами и стомаха ти се разширява....като видях че наистина почнах да напълнявам се стреснах и започнах да се храня по-здравословно...сега съм по-добре...като съвет мога да ти кажа..яж здравословна храна ааа всъщност колко килограма беше
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Млъкнете с тва мекици, сланина или кюфтета да яде!Подкрепям Венорьез
    всякакви химий може да намериш по спортните магазини и специализираните за добавки.Μusashi мисля че бяха най-добрите магазини, само внимаваи кво точно копуваш за да няма после нова тема х#я ми е на петна!!!!!!
    "Аз знам че нищо не знам, другите и това не знаят." Цитат:някой умен човек......
    CSKA & Barcelona Forever!!!

Пич, по- добре не слушай тея дето ти препоръчват хранителни добавки. Те няма да имат почти никакъв ефект ако не се храниш правилно. Не съм толква голям специалист, но те съветвам да се консултираш с фитнес инструктор.

Град
    Еми мисля засега да се доверя само на храната пък по нататък ще виим да зема добавки.
    Skype--> teh_pro_3

Цитирай Първоначално написано от desley
    айде ще ти напиша диета ,която да спазваш всеки ден

сутрин - ставаш изяждаш 1 шоколад + 3 мекици
    след 2 часа ядеш шдин кроасан
    на обят към 12 - изяждаш една супа (шкембе,свинска,телешка - няква да е мн мазна ) след супата ядеш няква манджа след това за десерт още един шоколад и кутия сладолед
    след 2 часа си купуваш една мазна баница и я изяждаш придружено с бозица
    след 3 часа тряя ядеш пак манджа
    на вечеря си хапваш пак 1во,2ро и 3то ..като от супата искаш допълнително + 8 филии хляб и полвин литър бира
    след 1 час пак ядеш нещо - този път по желание
    влизаш вечерта да се къпеш и си напълни устата с бонбони
    после като седнеш на pc-то си вземи ...2 големи чипса,1 шоколад,2 кроасана,3 лукума,8 вафли и ги изяш !!
    НЕМОЖЕ да се пие вода - пие се : кола,фанта,сокове ..
    повъзможност всеки ден изяждай един флакон бита сметана ( или както се казва ..онази дето е по торти и питиета )

тази процедура я изпълняваш всеки ден докато си харесаш заформените баджаци

УСПЕХ
    Хахахах тва ме уби! Само един съвет-пич,не спазвай тая диета!
    Тhe Hell is coming!

Гледай да ядеш на по- често. Примерно през 2 часа яж ако можеш И повече месо, картофи, извара, кисело мляко и такива храни

Цитирай Първоначално написано от Always
    desley, тая диета малко като за милионери... около 45 кинта излизат всичките тея неща приблизително :]
    и още повече, че с такова ядене му давам да доживее до 40 най-много
    Аз му давам 2 дена живот ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от SabrinaAa
    glisti...
    тц..
    Skype--> teh_pro_3

Пробвай с протеини за 2-3 месеца и виж дали ще има резултат - няма да ти навреди.
    А някои спомена креатин - той ти дава повече енергия и е за по-интензивни фитнес тренировки. Ако ходиш редовно на фитнес можеш да го комбинираш - креатин + протеин.

Цитирай Първоначално написано от muhumorko
    Това, че ядеш като откачен не означава, че ще надебелееш
    Яж само два пъти на ден, огромни количества, хляб и после кажи дали не си надебелял
    Като през другото време не трябва да хапваш нищо. Защото ако ядеш през два часа засилваш метаболизма си и той още по-бързо преработва всичко
    А иначе не закусвай.
    Така, закуската е най-важното хранене за деня, веднага щом станеш сутрин трее да се наядеш много здраво, най-добре с месо, въпреки, че не е много за закуска.После в деня трябва да ядеш често и по малко, това за метаболизма не го бях чувал досега, яде се често и помалко, за да може организма да усвоява цялата храна, която си приел, и това общо взето-малко, но често ! Айде успех, и вземи тренирай нещо
    Never Back Down

KVA TRENIROVKA BEZ DA QDETE BE EI !!!!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Да са земи да ядеш...толкова че да станеш слон...а после няма как бързо да свалиш !
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си