- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Има ли тук такива хора?
Искам да попитам дали има хора,на които рожденият им ден да идва по-късно от 1 година.В смисъл...Знам,че има такива,които имат рожден ден в зависимост от самата година...Какво беше точно не мога да се сетя...Нещо от сорта,че ако еди-си кой месец има определен брой дни,то от това зависи дали човека ще има рожден ден...И всъщност се получава,че понякога човек трябва да е (примерно)на 18,пък рожденните му дни са по-малко(да кажем)13,и той се води,че е на 13.Схващате ли???Примерно майка ми е на 28 Февруари,но ако беше закъсняла с един ден(тоест да е родена на 29 Февруари),е щяла да има по-малко рожденни дни в живота си.Познавате ли такива хора?
човек що не каза, някой роден на 29 фервруари направо, щот не е възможно на друга дата. аз познавам-леля миПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Още веднага разбрах за какво говориш .Аз лично не познавам такива хора . Ако и аз бях родена във високосна година на 29 февруари въпреки всичко щях да си празнувам рождения ден всяка година , защото все пак пораствам !
![]()
лелее,че обяснение....данеби да става въпрос за високосната година
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
мда, имам такава позната.празнува си го на 1ви март, все пак денят не изчезва от времето и пространството..
именно,ама му е малко трудно изказването на автораПървоначално написано от `noтhИng...
(нищо лично)
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ее добре пак разбрахме..![]()
аз не познавам такива...сестра ми имаше една такава съученичка и тя си празнуваше РД-то на 1 март ...ко да прай момичето няма през 4 години я!![]()
Не бях сигурна,че става дума за високосната година и за това го обясних по такъв олигофренски начин,за което се извинявам.![]()
....ааа глупости закво се извиняваш...не се притеснявайПървоначално написано от SuNsEt
![]()
И аз имам 1 приятел, роден на 29 февруари. Празнува си го на 1 март, когато годината не е високосна. И той си е много щастлив, че е роден на този ден!
Брата на една приятелка.
Той празнува на 1ви март през невисокосните години.
Не познавам никой такъв, но когато си роден на 29 февруари определено не се водиш на 13, пък да си на повече...![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ne sum az
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Когато магазинът ни за авточасти още функционираше, продавачат там беше роден на 29-ти февруари...
Много яко...няма що...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
да познавам..една приятелка и една мноого далечна роднина родени на 29..
Cute but Pshycho*
за роден нз, ама прабаба ми почина на 29 февруари, не тая еми преди 4 години![]()
Сега ще дам 1 логично обяснение.Значи това се получава поради това,че на всеки 4 години от предходните се събират едни 5 часа и еди колко си минути пространство което не може да изчезне така.И за това на вески 4 години като се умножат тези 5 часа и нещо се получават 24 часа,които правят цял ден.И за да не се изгуби това пространсвто,хората решават да наместят този ден във най-малкия месец на годината Февруари.Така на всеки 4 години,Февруари е с още 1 ден по-дълъг.
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
Благодаря за обеснението![]()
ееей аз не познавам, обаче много ми се иска аз да бях родена на 29 февруари или 1 април, ама НА, разминала съм се![]()
![]()
мм зависи и дали годината е високосна или не.. имам позната дето през 4 години има истински РД.. едбати гадното все едно ако е на 12, то в документа и пише 3..щото и броят рд-тата само когато е висикосна годната..
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]