- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Вселената...
Да, вярвал е в себе сиПървоначално написано от SiegHeil
![]()
Така е.Първоначално написано от SiegHeil
Даже е мислел, че изпълнява Божията воля, като избива евреите.. Не е могъл да ги избие всичките, което също е Божия воля.
Също така, това, че не е бил атеист, не му е попречило да вярва в теорията за еволюцията.![]()
Това обаче не е вярно, първо че не са били избивани(тва са газовите камери и сапуна е измислица), второ-не са били депортирани масово а само престъпните и лихварите и т.н...мирни граждани почти не са били депортирани..Първоначално написано от Christ
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
През всичките години на войната е имало проверки от Червения Кръст (само за протокола - руснаците не са допуснали такива проверкиПървоначално написано от Christ
)...и всеки път са били проверявани условията за живот, третирането на пленниците и т.н...било е следено воденето на документацията за загиналите, и резултатите са 371 000 хиляди загинали(загинали, а не избити
)...а този газ Циклон12 май че беше...се използва за обезпаразитяване протиф тиф, а не за отравяне xD ...ако ми намериш снимка на газова камера или технология за правене на сапун от човешка мазнина евала ти прая..
Има и друго твърдение, че са били отравяни с цианид...цианида оставя оцветяване по стените и дрехите, което остава месеци, а понякога и години...в стаите където се твърди че е било правено оцветяване по стените не е намерено...
Ако се поразровя мога ти дам дати, години и имена ако не вярваш...
For I am Winter born
Гледай ''Списъка на Шиндлер'' и после разправяй тези глупости.Първоначално написано от SiegHeil
Пхаухаууахуааххауахуаха...Първоначално написано от ~ПаНчАтАнТрА~
![]()
![]()
![]()
Ти прочети някоя и друга книга...а също може и да прегледаш надписите след филма...8 от 10 са евреи...
По същата логика бате Арни е безсмъртен...нали си гледала "Последния екшън герой"![]()
Само да ти изтъкна един интересен мотив от филма...когато произвежда фалшивите снаряди за танковете за да дава работа на евреите(което е спорен въпрос защото евреин трудно ще го навиеш да работи)...Шиндлер на практика избива стотици свои сънародници които се бият на фронта и предава родината си, за да спаси някви си 1000 чужденци...кой е лошия а ?
For I am Winter born
Напълно подкрепямПървоначално написано от k`man
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Аз същоПървоначално написано от sexy_baby_originale
![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Каза му го...Първоначално написано от buffalo88
Trust, will, courage - the three things one must have!
Преди 100 години хората са говорели че е невъзможно да летим... ^^Първоначално написано от darking
For I am Winter born
Абе всеки си знае своето. За разлика от всички останали k'maп успява да докаже твърденията си.Първоначално написано от darking
![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Замислете се върху тези две неща:
1. Сигурно има хиляди неща, които не можеш да си обясним. Просто сме още недоразвити за да ги проумеем. Едно от тези неща е "създаването". Учените и религиите се опитват по всякакъв начин да си го обеснят, но в крайна сметка не стигат до никъде. Само разделят хората - едни са привърженици на една теория, други на друга.... Т.к време на практика няма, то е възможно "създаване" въобще да не е имало! Както каза SiegHeil в миналото хората не са могли да си представят самолет(е, някой си го е представил и е станал факт, но това е друга тема). Та по същия начин сега ние не можем да си представим, че не е имало "създаване", телепатия(почвам да клоня към друга тема, т.ч спирам) и т.н...
2. Може да има много вселени в една мегавселена(нека да го нарека така), много мегавселени в една ултравселена(и това е едно название...) и т.н, та до безкрай много неща в неща. И да няма край(както числата - щом те нямат край, защо и космосът да няма).
Дам, наистина. Дава неуспорими доказателства. Новият Хан Крум.Първоначално написано от mistake
![]()
Пфффф ... и ти незнаеш кви ги приказваш.Първоначално написано от darking
![]()
Дж.Селинджър
Как бе, неговата дума е закон, а ти си неговата най-голяма последователка! Ще трябва да измислят нова религия - k' man.
Първоначално написано от darking
За пореден път доказваш тъпотията си.
Дж.Селинджър
На мене още нищо не ми е доказал.Първоначално написано от mistake
![]()
Опаааа кво злословите по мой адрес.......
"Ти си някъв супер материалист.. има много неща който трябва да осъзнаеш.. да не говорим,че науката колкото и да се развива никога няма да обясни какво става с един човек и душата му след смъртта.. "
Ей мн неинформирани и не начетени хора има в този сайт.....въобще знаеш ли какво е материалист бе калъф такъв.Аз съм реалист....има огромна разлика.
Как няма да обясно като тя е на път да обясни всичко.....ВСИЧКО!Просто ти си неинформирания които не чете последните научни открития и разработки...ако ги четеше и следеше редовно щеше да твърдиш това което аз сега.Каква душа кви пет лева.....тази твоя измислена душа не е нищо повече от съзнание и подсъзнание и те умират след смъртта защото се намират в мозъка.А какво става с един човек е лесно да бъде казано,защото вече всичко е известно за човешката физиология,просто ти си не начетен и незнаеш какво се случва с тялото ти когато си влюбен и когато си ядосан и какви хормони изпускаш и как те ти влиаят на цялата система.
"Абе всеки си знае своето. За разлика от всички останали k'maп успява да докаже твърденията си. "
Благодарско за подкрепата
"На мене още нищо не ми е доказал."
Ми на слепите хора колкото и да им размяткаш ръка пред лицето те няма да я видят.
"ак бе, неговата дума е закон, а ти си неговата най-голяма последователка! Ще трябва да измислят нова религия - k' man."
Недоразвитите пешлеменца от кога изказват компетентно мнение....
Днес гледах един документален филм по дискавъри за колите на бъдещето и забележете не се говореше за далечното бъдеще а за близкото....2030 година....новите коли ще теажт между 400 и 700 килограма,двигателя им ще е колкото кутия за обувки ще се задвижда от вода,на водородна основа и ще се отделя кислород.Ще развива максимална скорост 100,100 и малко отгоре....но и за голям град не ти трябва повече,даже в града ограничението е 50км/ч.Всичко ще е нанотехнология,а в момента проектират дизайните и на различните коли,формите на самите коли,гумите никога няма да се пукат,колите ще са по издръжливи от всяко едно желязо,а някои ще са проектирани за антисблъсък,катастфорите ще намалеят драстично даже почти няма да има катафтрофи и въздухът няма да се замърсява.....простооо бях изумен когато видях какви дизайни са измислили и как ще изглеждат а след 2030 пък започват проектите най вероятно за летящите и плуващите коли.А за хората които си мислят че с навлизането на новите технологии светът ще се разпадне и чувствата между хората ще се загубят доста грешат и някой доста им е повлиял на мнението....бъдещето ще е просто УОУ....а да не говорим за компютрите....2030 ще гледаме компютрите така както сега дядо ми гледа моя.....а в този напредничер свят ще се променят и ценностите естествено,то просто не е възможно да не се променят и тези остарели религиозни ценности ще са в ущърб и пречка за развитието.
Ама вие какво си мислите.....че всичко е вечно ли![]()
Няма нищо вечно нито религиите нито техните ценности са вечни....абсолютно нищо няма вечно....то и затова си има кръговрат,ако нямаше кръговрат нямаше да има живот!
^ - моя милост?Първоначално написано от k`man
Ти нали си много компетентен, старче
![]()
![]()
и верно ли бе,ти как така си буден толкова рано,мама и тати не са ли те сложили да спиш,изпи ли си млякото вече.....
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
Старче, беги в раздел Наука!Първоначално написано от k`man
Ти като не приемаш , никое доказателство, как искаш да ти се докаже? Знаеш си своето , ама истината е далеч по-различна.Първоначално написано от Nam3less3
Дж.Селинджър
И аз те подкрепям, да не ме забравишПървоначално написано от k`man
![]()
![]()
Това за колите и аз съм го гледал преди известно време.Много яки неща правят, ама най-ме накефиха ония дето се накланят(не си спомням как ги наричаха...)![]()
![]()
![]()
![]()
"Старче, беги в раздел Наука!"
Виж кво.....ти си само за раздел филми и по точно "фантасмагории"....ама даже и там говорят по смислени неща от твоите![]()
"И аз те подкрепям, да не ме забравиш Very Happy Very Happy
Това за колите и аз съм го гледал преди известно време.Много яки неща правят, ама най-ме накефиха ония дето се накланят(не си спомням как ги наричаха...) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy"
Е как,благодарско за подкрепата![]()
![]()
Всъщност имаше един диазйнер които беше взаймствал от природата,друг от формите на женското тяло,друг от водата,но общо взето в нито един дизайн нямаше ъгли и груби форми като квадрати и триъгълници.Всичките некви извити,точно каквито ги има във филма "Аз робота"То даже вътре няма кормило в тея коли......нанотехнологииии батка![]()
2030 година тея нанотехнологии явно ще почнат да навлизат масово във всеки апсект на човечеството....
стената ти е телевизора (даже вече са почнали разбработиките на подобни телевизори http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=4&id=16179 ) и самото тиви има тъчскрийн и нет и домашен тел,а подвижните телефони едвали ще са по големи от хандсвирито дето се слага на ухото......УОУ
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/