.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 138
    Повече от фен Аватара на VQTUR
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Цитирай Първоначално написано от Just___me
    k`man, ти си новия Хитлер!
    Хитлер не е бил атеист ^^
    Да, вярвал е в себе си

Цитирай Първоначално написано от Just___me
    k`man, ти си новия Хитлер!
    Хитлер не е бил атеист ^^
    Така е. Даже е мислел, че изпълнява Божията воля, като избива евреите.. Не е могъл да ги избие всичките, което също е Божия воля.

Също така, това, че не е бил атеист, не му е попречило да вярва в теорията за еволюцията.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Даже е мислел, че изпълнява Божията воля, като избива евреите.. Не е могъл да ги избие всичките, което също е Божия воля.
    Това обаче не е вярно, първо че не са били избивани(тва са газовите камери и сапуна е измислица), второ-не са били депортирани масово а само престъпните и лихварите и т.н...мирни граждани почти не са били депортирани..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Даже е мислел, че изпълнява Божията воля, като избива евреите.. Не е могъл да ги избие всичките, което също е Божия воля.
    Това обаче не е вярно, първо че не са били избивани(тва са газовите камери и сапуна е измислица), второ-не са били депортирани масово а само престъпните и лихварите и т.н...мирни граждани почти не са били депортирани..

Доказателства? :P

Град
    Видин

Доказателства? :P
    През всичките години на войната е имало проверки от Червения Кръст (само за протокола - руснаците не са допуснали такива проверки )...и всеки път са били проверявани условията за живот, третирането на пленниците и т.н...било е следено воденето на документацията за загиналите, и резултатите са 371 000 хиляди загинали(загинали, а не избити )...а този газ Циклон12 май че беше...се използва за обезпаразитяване протиф тиф, а не за отравяне xD ...ако ми намериш снимка на газова камера или технология за правене на сапун от човешка мазнина евала ти прая..
    Има и друго твърдение, че са били отравяни с цианид...цианида оставя оцветяване по стените и дрехите, което остава месеци, а понякога и години...в стаите където се твърди че е било правено оцветяване по стените не е намерено...
    Ако се поразровя мога ти дам дати, години и имена ако не вярваш...
    For I am Winter born

Град
    София
    Гледай ''Списъка на Шиндлер'' и после разправяй тези глупости.

Цитирай Първоначално написано от ~ПаНчАтАнТрА~
    Еврейски филм.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от ~ПаНчАтАнТрА~
    Пхаухаууахуааххауахуаха...
    Ти прочети някоя и друга книга...а също може и да прегледаш надписите след филма...8 от 10 са евреи...
    По същата логика бате Арни е безсмъртен...нали си гледала "Последния екшън герой"
    Само да ти изтъкна един интересен мотив от филма...когато произвежда фалшивите снаряди за танковете за да дава работа на евреите(което е спорен въпрос защото евреин трудно ще го навиеш да работи)...Шиндлер на практика избива стотици свои сънародници които се бият на фронта и предава родината си, за да спаси някви си 1000 чужденци...кой е лошия а ?
    For I am Winter born

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Цитирай Първоначално написано от k`man
    Хах.....с времето ще искочи всяка една истина.До 10 поколения света ще се промени коренно и жалкото е че няма да сме свидетели на залеза на религиите.
    Напълно подкрепям
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хах.....с времето ще искочи всяка една истина.До 10 поколения света ще се промени коренно и жалкото е че няма да сме свидетели на залеза на религиите.
    Напълно подкрепям
    Аз също
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Колкото повече напредват технологиите толкова по ясно ще става че няма богове и вярата в нещо божествено ще стане излишна и не само това,а направо ще си бъде спънка за доразвиването човекшкия индивид.
    Ти си някъв супер материалист.. има много неща който трябва да осъзнаеш.. да не говорим,че науката колкото и да се развива никога няма да обясни какво става с един човек и душата му след смъртта..
    Каза му го...
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от darking
    Цитирай Първоначално написано от "buffalo88[color=red
    Ти си някъв супер материалист.. има много неща който трябва да осъзнаеш.. да не говорим,че науката колкото и да се развива никога няма да обясни какво става с един човек и душата му след смъртта.. [/color]
    Каза му го...
    Преди 100 години хората са говорели че е невъзможно да летим... ^^
    For I am Winter born

Град
    Наоколо
    Колкото повече напредват технологиите толкова по ясно ще става че няма богове и вярата в нещо божествено ще стане излишна и не само това,а направо ще си бъде спънка за доразвиването човекшкия индивид.
    Ти си някъв супер материалист.. има много неща който трябва да осъзнаеш.. да не говорим,че науката колкото и да се развива никога няма да обясни какво става с един човек и душата му след смъртта..
    Каза му го...
    Абе всеки си знае своето. За разлика от всички останали k'maп успява да докаже твърденията си.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Повече от фен
    Замислете се върху тези две неща:

1. Сигурно има хиляди неща, които не можеш да си обясним. Просто сме още недоразвити за да ги проумеем. Едно от тези неща е "създаването". Учените и религиите се опитват по всякакъв начин да си го обеснят, но в крайна сметка не стигат до никъде. Само разделят хората - едни са привърженици на една теория, други на друга.... Т.к време на практика няма, то е възможно "създаване" въобще да не е имало! Както каза SiegHeil в миналото хората не са могли да си представят самолет(е, някой си го е представил и е станал факт, но това е друга тема ). Та по същия начин сега ние не можем да си представим, че не е имало "създаване", телепатия(почвам да клоня към друга тема, т.ч спирам) и т.н...

2. Може да има много вселени в една мегавселена(нека да го нарека така), много мегавселени в една ултравселена(и това е едно название... ) и т.н, та до безкрай много неща в неща. И да няма край(както числата - щом те нямат край, защо и космосът да няма).

Цитирай Първоначално написано от mistake
    За разлика от всички останали k'maп успява да докаже твърденията си.
    Дам, наистина. Дава неуспорими доказателства. Новият Хан Крум.

Град
    Наоколо

За разлика от всички останали k'maп успява да докаже твърденията си.
    Дам, наистина. Дава неуспорими доказателства. Новият Хан Крум.
    Пфффф ... и ти незнаеш кви ги приказваш.
    Дж.Селинджър

Повече от фен
    Как бе, неговата дума е закон, а ти си неговата най-голяма последователка! Ще трябва да измислят нова религия - k' man.

Град
    Наоколо
    Как бе, неговата дума е закон, а ти си неговата най-голяма последователка! Ще трябва да измислят нова религия - k' man.
    За пореден път доказваш тъпотията си.
    Дж.Селинджър

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Каза му го...
    Абе всеки си знае своето. За разлика от всички останали k'maп успява да докаже твърденията си.
    На мене още нищо не ми е доказал.

Град
    тук таме
    Опаааа кво злословите по мой адрес.......
    "Ти си някъв супер материалист.. има много неща който трябва да осъзнаеш.. да не говорим,че науката колкото и да се развива никога няма да обясни какво става с един човек и душата му след смъртта.. "
    Ей мн неинформирани и не начетени хора има в този сайт.....въобще знаеш ли какво е материалист бе калъф такъв.Аз съм реалист....има огромна разлика.
    Как няма да обясно като тя е на път да обясни всичко.....ВСИЧКО!Просто ти си неинформирания които не чете последните научни открития и разработки...ако ги четеше и следеше редовно щеше да твърдиш това което аз сега.Каква душа кви пет лева.....тази твоя измислена душа не е нищо повече от съзнание и подсъзнание и те умират след смъртта защото се намират в мозъка.А какво става с един човек е лесно да бъде казано,защото вече всичко е известно за човешката физиология,просто ти си не начетен и незнаеш какво се случва с тялото ти когато си влюбен и когато си ядосан и какви хормони изпускаш и как те ти влиаят на цялата система.

"Абе всеки си знае своето. За разлика от всички останали k'maп успява да докаже твърденията си. "
    Благодарско за подкрепата

"На мене още нищо не ми е доказал."
    Ми на слепите хора колкото и да им размяткаш ръка пред лицето те няма да я видят.

"ак бе, неговата дума е закон, а ти си неговата най-голяма последователка! Ще трябва да измислят нова религия - k' man."
    Недоразвитите пешлеменца от кога изказват компетентно мнение....

Днес гледах един документален филм по дискавъри за колите на бъдещето и забележете не се говореше за далечното бъдеще а за близкото....2030 година....новите коли ще теажт между 400 и 700 килограма,двигателя им ще е колкото кутия за обувки ще се задвижда от вода,на водородна основа и ще се отделя кислород.Ще развива максимална скорост 100,100 и малко отгоре....но и за голям град не ти трябва повече,даже в града ограничението е 50км/ч.Всичко ще е нанотехнология,а в момента проектират дизайните и на различните коли,формите на самите коли,гумите никога няма да се пукат,колите ще са по издръжливи от всяко едно желязо,а някои ще са проектирани за антисблъсък,катастфорите ще намалеят драстично даже почти няма да има катафтрофи и въздухът няма да се замърсява.....простооо бях изумен когато видях какви дизайни са измислили и как ще изглеждат а след 2030 пък започват проектите най вероятно за летящите и плуващите коли.А за хората които си мислят че с навлизането на новите технологии светът ще се разпадне и чувствата между хората ще се загубят доста грешат и някой доста им е повлиял на мнението....бъдещето ще е просто УОУ....а да не говорим за компютрите....2030 ще гледаме компютрите така както сега дядо ми гледа моя.....а в този напредничер свят ще се променят и ценностите естествено,то просто не е възможно да не се променят и тези остарели религиозни ценности ще са в ущърб и пречка за развитието.
    Ама вие какво си мислите.....че всичко е вечно ли
    Няма нищо вечно нито религиите нито техните ценности са вечни....абсолютно нищо няма вечно....то и затова си има кръговрат,ако нямаше кръговрат нямаше да има живот!

Повече от фен
    Недоразвитите пешлеменца от кога изказват компетентно мнение....
    ^ - моя милост? Ти нали си много компетентен, старче

Град
    тук таме
    и верно ли бе,ти как така си буден толкова рано,мама и тати не са ли те сложили да спиш,изпи ли си млякото вече.....
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Повече от фен
    и верно ли бе,ти как така си буден толкова рано,мама и тати не са ли те сложили да спиш,изпи ли си млякото вече.....
    Старче, беги в раздел Наука!

Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Каза му го...
    На мене още нищо не ми е доказал.
    Ти като не приемаш , никое доказателство, как искаш да ти се докаже? Знаеш си своето , ама истината е далеч по-различна.
    Дж.Селинджър

"Абе всеки си знае своето. За разлика от всички останали k'maп успява да докаже твърденията си. "
    Благодарско за подкрепата

Днес гледах един документален филм по дискавъри за колите на бъдещето и забележете не се говореше за далечното бъдеще а за близкото....2030 година....новите коли ще теажт между 400 и 700 килограма,двигателя им ще е колкото кутия за обувки ще се задвижда от вода,на водородна основа и ще се отделя кислород.Ще развива максимална скорост 100,100 и малко отгоре....но и за голям град не ти трябва повече,даже в града ограничението е 50км/ч.Всичко ще е нанотехнология,а в момента проектират дизайните и на различните коли,формите на самите коли,гумите никога няма да се пукат,колите ще са по издръжливи от всяко едно желязо,а някои ще са проектирани за антисблъсък,катастфорите ще намалеят драстично даже почти няма да има катафтрофи и въздухът няма да се замърсява.....простооо бях изумен когато видях какви дизайни са измислили и как ще изглеждат а след 2030 пък започват проектите най вероятно за летящите и плуващите коли.А за хората които си мислят че с навлизането на новите технологии светът ще се разпадне и чувствата между хората ще се загубят доста грешат и някой доста им е повлиял на мнението....бъдещето ще е просто УОУ....а да не говорим за компютрите....2030 ще гледаме компютрите така както сега дядо ми гледа моя.....а в този напредничер свят ще се променят и ценностите естествено,то просто не е възможно да не се променят и тези остарели религиозни ценности ще са в ущърб и пречка за развитието.
    Ама вие какво си мислите.....че всичко е вечно ли
    Няма нищо вечно нито религиите нито техните ценности са вечни....абсолютно нищо няма вечно....то и затова си има кръговрат,ако нямаше кръговрат нямаше да има живот!
    И аз те подкрепям, да не ме забравиш

Това за колите и аз съм го гледал преди известно време.Много яки неща правят, ама най-ме накефиха ония дето се накланят(не си спомням как ги наричаха...)

Град
    тук таме
    "Старче, беги в раздел Наука!"
    Виж кво.....ти си само за раздел филми и по точно "фантасмагории"....ама даже и там говорят по смислени неща от твоите

"И аз те подкрепям, да не ме забравиш Very Happy Very Happy

Това за колите и аз съм го гледал преди известно време.Много яки неща правят, ама най-ме накефиха ония дето се накланят(не си спомням как ги наричаха...) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy"

Е как,благодарско за подкрепата

Всъщност имаше един диазйнер които беше взаймствал от природата,друг от формите на женското тяло,друг от водата,но общо взето в нито един дизайн нямаше ъгли и груби форми като квадрати и триъгълници.Всичките некви извити,точно каквито ги има във филма "Аз робота"То даже вътре няма кормило в тея коли......нанотехнологииии батка
    2030 година тея нанотехнологии явно ще почнат да навлизат масово във всеки апсект на човечеството....
    стената ти е телевизора (даже вече са почнали разбработиките на подобни телевизори http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=4&id=16179 ) и самото тиви има тъчскрийн и нет и домашен тел,а подвижните телефони едвали ще са по големи от хандсвирито дето се слага на ухото......УОУ
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си