.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

ПЕНТАГРАМ ...

Здравейте. Искам да ви попитам какво мислите дали е подходящо да си купя колие и обеци с обърнат пентаграм. Из нета четох какви ли не неща и вече сериозно започнах да се замислям. Вие какво мислите по въпроса? Някой от форума носи ли? Вярвате ли че наистина носи зло? Ще съм благодарна да ми отговорите. Поздрави.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ако наистина разбираш смисъла на обърнатия пентаграм, защо не?

Иначе един нормален пентаграм определено е по-добрия избор.

Град
    L.A. \ Moscow
    Тъпо е според мен, ама ако си зарибена...
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Носи каквото си искаш, зависи какво си мислиш и как го възприемаш. За мен примерно "петък 13" и "черна котка" са само хубави неща.

Еми и аз вече се чудя, понеже не съм суеверна (изобщо даже) а и си падам атеист. Така че може би от любопитство го правя. Но ми беше интересно др какво мислят. Мс.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Обърнатият пентаграм става петолъчка...

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    edna ve6t nqma nikakva "funkciq" ako ne vqrvash v neinoto deistivie/sila
    az imam pentagram no ne e oburnat a i ne go nosq nqkude kudeto vsi4ki da go vijdat

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Пентаграма има коренно различно значение от обърнатия пентаграм.
    Според мен, ако не изразяваш чрез тази вешт мислене или приоритет не бива да я купуваш. Аз имам пентаграм, но смятам, че ми е рано за обърнат. Интересувам се от окултни науки, както и сатанизъм и съм на ясно какво представляват и двете. Според мен просто от "любопитство", не бива да го правиш. Още повече, че това любопитство обезличава израза който носи тази вещ.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Носи каквото си искаш, зависи какво си мислиш и как го възприемаш. За мен примерно "петък 13" и "черна котка" са само хубави неща.
    Mnogo tochno kazano.

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от ВинкелО
    Това е шибан сатано-чифутски знак, свързван с комунизъм и антихристи!!Не го носи, по-добреби било да носиш розетка
    или Железен кръст
    Или свастика!

Розетка + чук на Тор >>> пентаграм

Какво зло да носи, простотии са това. Ако нещата действително носеха това, което се говори за тях, трябваше освен едно главно божество и половината Аси да ме защитават
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от Arisches_Kind
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от ВинкелО
    Това е шибан сатано-чифутски знак, свързван с комунизъм и антихристи!!Не го носи, по-добреби било да носиш розетка
    или Железен кръст
    Или свастика!

Това е просто символ. С много различни интерпретации. Историята за сатанизма според мен е много забавна. Обърнат или не - все си е пентаграм. Няма никакви сили и не носи лош късмет или нещо такова. Той съществува от много отдавна, значението му има различни интерпретации. Аз също съм атеистка и не съм суеверна и за мен символизира петте сили /или както там се водеха/ - вода, въздух, огън, земя, дух. Но не е нужно да означава нещо, ако не вярваш. Купи си щом искаш, това е вещ в крайна сметка, не е нужно да значи каквото и да е за теб.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Това са внушения... Ако наистина ти харесва, купи си... Пък ако вярваш, че ще ти се случи зло, то наистина ще ти се случи... Аз пък винаги съм си мислила, че бялата котка може да има същия ефект като черната само ако поискаш... Внушението е голяма работа... А колко хора са ми казвали, че петък 13 всъщност им е много готин ден... Просто те като се навият, че ще им е як деня и той им е... Пък ако си кажеш "ся петък 13, дай да не излизам изобщо от вкъщи, та да не ми се случи нещо" и денят ти се сгромолясва от самото начало... Та мисля, че при пентагарама е същата работа...
    The reasons of love... <3

Град
    u nas
    Всичко е до самовнушение. Ако вярваш, че ще ти донесе зло, дори и най-малкото лошо нещо което ти се случи ще го свързваш с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си