.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Бойни изкуства

iskam da sa zanimavam s nqkoe boino izkustvo no ne znam ni6to za tqh bihte li me posyvetvali koe izkustvo 6te e podhodq6to za na4inae6t ili pyk da mi dadete sait kydeto moga da razgledam . 6te sym vi mnogo blagodaren

Преди доста време, за кратко се занимавах със "Карате-До Шотокан".Може да потърсиш за него...

Цитирай Първоначално написано от todor_sh
    и аз за това се сетих

Голям фен
    boino iskustvo ili boen sport iska6 da trenira6? boinite iskustva sa prosto krasivo ispalneni udari s malka funkcionalnost v boq - karate taekuondo kuokoshin i t.n krasivi no ne prilojimi a boini sportove sa borbata,boksa,kick boksa(muai thai), do nqkade i sambo .. v tezi se u4i6 da se bie6 ..
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    boino iskustvo ili boen sport iska6 da trenira6? boinite iskustva sa prosto krasivo ispalneni udari s malka funkcionalnost v boq - karate taekuondo kuokoshin i t.n krasivi no ne prilojimi a boini sportove sa borbata,boksa,kick boksa(muai thai), do nqkade i sambo .. v tezi se u4i6 da se bie6 ..
    zna4i boen sport iskam da treniram osven tezi izbroenite ima li drygi i ako moje da mi dadete nqkyf sait za takiva sportove da go razgledam :}

Град
    Пловдив
    Muay Thai e истината

Град
    Видин
    Всеки боен спорт е еднакво труден за начинаещи..въпрос на воля е колко ще ти трудно...иначе най добре таекуон-до, муай тай, киокушин, бокс...квото ти е на сърцето..(и от улицата също може да се научиш на доста неща :>)
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

.................................................. .............................

Ния не ни слуша главата май.

За свада с слаб противник учиш което и да е от гореизброение, за схватка с силен противник, учиш бягане с препядствия

Скайп: doombringer2006

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Шинкиокушин ще те посъветвам аз, както по-горе дадоха линк за сайта! Аз тренирам от няколко години и страшно много ми харесва, вярвам че и на теб ще ти допадне! В този сайт може да видиш повече за всички бойни изкуства: www.daobg.com Ако имаш някакви въпроси ми пиши на лично съобщение, с удоволствие ще помогна
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си