- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- загрижена и объркана :|:|:|
ЗдравейтеПри мене ситуацията е много объркана.Аз съм на 15 а момчето с което съм е на 19.С него сме заедно отскоро,обаче все едно сме били винаги заедно.Та проблема е следния:Преди бях(а дали все още..нз)лудо влюбена в един на 19.Винаги ще си пазя спомена за него въпреки че беше несподелено и много болезнено
е така де..със сегашното момче съм много добре.. направих грешката да му кажа по скайпа че още имам чувства към другия,но той е добър към мене и го прие спокойно..даже ми каза че няма нищо против да се върна при него..но тука не разбра че той си има друга и че не ме е обичал никога..обаче виждам че нещо връзката ни е невъзможна..трябва да се крием от определени хора(понеже града е малък)а и не искам да го нараня
той е много мил с мене ..странно може да звучи обаче ме е страх отново да се влюбя или пък да не го нараня него,наистина съм загрижена за него ..незнам ко да правя хора..искам ако можете да ме посъветвате искрено
отчаяна съм..но знам едно..може би в скоро време ще ми се наложи да скъсаме..нз..нз..нз..притесня ваше ме и факта че е бил с повечето от моите приятелки и може би си пада малко playboy-че..ко да прая
![]()
![]()
![]()