- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тотално изгубен...
shte izkam savet ot vas za razkazanoto ... ami predi 3 dena haresah edno momi4e est po4nah da q zashtitavam ako nqkoi q obidi ili neshto i kaje tq e po malka ot men s edna godina no godinite nqmat zna4eni tova momi4e e gadje na edin moi mn dobar fr i az govorih s tozi moi fr nali dali shte moje da i predloja zashtoto toi fakti4eski nishto ne praveshe s neq nito se pregrashtaha nito nishto i toi mi kaza dobre nqma problem govorih i s bashtamo zashtoto nie mns e ovajame i toi mi kaza nqma problem i dnes az kam 6 ve4erta toi me izvika i mi kaza tova momi4e mi haresva mojeli da govorq s sina i da vdim kakvo shte stane i prosto mi prilusha i az ami dobre nqma problem i sega nz kakvo da pravq dali da da i razkriq vsi4ko ili da po iz4akam daite savet
накрая малко не поразбрах какво стана ама май питаш дали е добре да и приззнаеш чувствата си на момичето ... ами според мен щом си говорил с гаджето и и сичко е уредено деиствай
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Каквооо общо има баща му ? Я чакай кви са тия глупости нищо не разбрах![]()
![]()
![]()
![]()
Ебахти ти на 13 ли си ?????????????
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ami dano bashtamu govori s nego i sega toi izka da govori s neq i az prosto nz kakvo da pravq
Не чесно не мога да се сдържаПървоначално написано от addictedt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Нищо не разбрахбъди малко по ясен
ami vsi4ko beshe to4no v4era i bqh govoril s moq fr i toi mi kaza nqma problem no kakto vi kazah bashtamu se namesi i taka provali vsi4ko dnes basha mu me izvika i mi kaza 4e momi4eot mu haresvalio za sina mu i taka i mi kaza 4e shte pogovri s moq fr-(s sina si ) i i taka shte mi kaje kakvo da pravq ako ne beshe se namesil bashtamu vs shteshe da e to4no no toi se namesi i nastapi provala
според мен не е на 13 на 9 е !Първоначално написано от punkrock
Добре де...Бащите ви кво се месят в това с кое момиче ходите...Няма лошо да споделяте с родителите си, но баща му да дойде и да ти каже, че момичето е подходящо за сина му!![]()
Тоя човек няма ли с какво да се занимава...Разберете се с приятеля си...
kvi 9 e viii dobre li ste e
хубаво де ... на колко си ...![]()
ima li zn na kolko sam
Ауу как не се сетих, защо не каза на майка си да се скара на бащата на приятеля ти, че да не се меси в чуждите работи
ХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХА ХАХХАХАХ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми добре ... щом не ти се казва на колко си ... аз ще продължавам да твърдя , че си на 9 ... докато не ни кажеш на колко си![]()
oole mn si zlee
ми незнам дали аз съм зле , но ти определено ... така го обесниии ... просто ме разцепихубаво на 103 си ... доволен
![]()
???
tvadi kakvo to izkahs no ti kazvam otnovo 4e ne sam na 9
dobre nujno li e da zn na kolko sam obqsni
хубаво де ! не си на 9 ... на колко си ... нали се сещаш , че годините в това колко умствено развит си имат значение , макар в днешно време малко![]()
dobre aide po4ti na 14 sam
този отговор ми хареса ... еми ебаси приятеля дето имаш в случая ,,, защо изобщо ходи с нея като не я харесва ,,, хубаво щом ти я харесваш това е хубаво ... а за бащатаааа ... what the fuck!
хахахах омггггггггггг ще питаш бащата на фр си дали можеш да тръгнеш с онова момиче тфа все едно 5-годишно хлапе го пише честно![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Аииии,ей на това му се вика - смях в залата...Това ми звучи като едновремешните истории,нали тогава родителите са избирали половинките на децата си "Баща му ми каза,че я харесал за сина си...."
А междудругото ми се струва,че не си редовен в часовете по БЕЛ,вместо да мислиш за любов,що не седнеш малко да понаучиш някои от основните граматически правила на нашия роден език...
A qui
човек цепиш мрака с тая история честно закопа ме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Да.По писанието ти и мисълта,не ми приличаш на момче по-голямо от 15 години.Първоначално написано от addictedt