.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Секс по време на цикъл?

Правили ли сте секс със гаджето си докато е в цикъл
    Аз сега правих (трети ден от цикъла й беше) и нищо особенно, само че на нея й беше по-кеф от обикновенно (поне така ми каза), и имаше доста кръв, което на мен не ми пречеше, щото и двата пъти си бех с презерватив и само по него имаше доста (е и по мене имаше, ама не ми пукаше особенно )

бтв номера с възглавничката под кръста работи интересно добре

Град
    Hidden Village of Konoha
    Абе случвало се е 1-2 пъти, хубаво ми беше, но не като когато не съм в цикъл. Все пак се притеснявам да не се изцапа нещо и т.н.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Абе случвало се е 1-2 пъти, хубаво ми беше, но не като когато не съм в цикъл. Все пак се притеснявам да не се изцапа нещо и т.н.
    е да естествено, ама ние сложихме една кърпа по-дебела отдолу и гледахме да не се местим много наляво-надясно и сичко беше на шесТ

Град
    в лайната!
    ае не ви ли писна да пускате все едни и същи теми?такива има хиляда..

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    ае не ви ли писна да пускате все едни и същи теми?такива има хиляда..
    ами аз откъде да знам, проверих дали има такива теми 1-2 страница и нямаше и пуснах, кво толкова

Град
    Русе
    сутринта имаше същата тема
    ...

аз лично не съм, но мн мои приятели споделят опит в такива ситуации.
    един така се напил веднъж и спал с някаква. разказваше ми как се събужда сутринта и се оглежда и първо не помни името на момичето ( като по учебник) 2-ро поглежда се и целия в кръв, по ръцете, по оная му работа, по лицето. ужас
    be a good boy!!!

Цитирай Първоначално написано от just_a_girl_z
    аз лично не съм, но мн мои приятели споделят опит в такива ситуации.
    един така се напил веднъж и спал с някаква. разказваше ми как се събужда сутринта и се оглежда и първо не помни името на момичето ( като по учебник) 2-ро поглежда се и целия в кръв, по ръцете, по оная му работа, по лицето. ужас
    ау тва ве4е е брутално...

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от just_a_girl_z
    целия в кръв, по ръцете, по оная му работа, по лицето. ужас
    Лелее. Чак по лицето?!
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

mi kakvo da ti kaja sa6toto si e samo deto se suobrazqvate kude moje da se capa no si mislq 4e te e izlugala 4e i e haresalo pove4e (pone pri4inata ne e v tova 4e e v cikul)

Правила съм го докато съм в цикъл. Наистина има нещо вярно в това, че е по-хубаво, усещането е повече. Слагаме кърпата и всичко си е тип-топ. Само избягвам да е първия ден, защото тогава болката е невероятна, остава само и секс да правя.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Град
    SF
    Правила съм и не е нещо особено. Като цяло усещането при мен си е едно и също, само дето омазвате вси4ко и после, когато свърша, запо4ва много лошо да ме боли корем. Което принципно не е хи4 яко, ама като ми дойде, ставам ужасно разгонена, така 4е се преживява. Само дето рядко се слу4ва мъж ми да се навие на такива неща

Робинята на Quench

хах тва ми се струва малко цапотийно..се тая бях 4увала 4е не било полезно.така ли е?

Град
    "градът на мечтите"
    Всеки ден го правя,независимо дали съм в цикъл или не
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Правил съм го и не само с приятелките си. На мен лично ми харесва.

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Правил съм го и не само с приятелките си. На мен лично ми харесва.
    Харесва ти да ръчкаш някоя докато е в цикъл?!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Правила съм и не е нещо особено. Като цяло усещането при мен си е едно и също, само дето омазвате вси4ко и после, когато свърша, запо4ва много лошо да ме боли корем. Което принципно не е хи4 яко, ама като ми дойде, ставам ужасно разгонена, така 4е се преживява. Само дето рядко се слу4ва мъж ми да се навие на такива неща
    Идвай ми на гости през тия периоди - аз нямам проблеми с това

Ами не.. А пък и е крайно нехигиенично и не е добре нито за момичето нито за момчето..
    Love Ickooo

За момичето е мн по яко, поне на мене ми беше мн по хубаво от обикновенно. Е да тва е че се притеснявам дан оцапаме много амаа кво пък.....нали ни е яко :Д

Ще се лее кръв това е най-важното!

Ami az sam probvala samo vednaj i mnoo me bole6e i ot togava se otkazah! Ebahti kato me otvarqha ne me bole6e tolkova!

не съм пробвала,но и не мисля да опитвам
    There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..

Re: Секс по време на цикъл?

Цитирай Първоначално написано от SJD
    Правили ли сте секс със гаджето си докато е в цикъл
    Аз сега правих (трети ден от цикъла й беше) и нищо особенно, само че на нея й беше по-кеф от обикновенно (поне така ми каза), и имаше доста кръв, което на мен не ми пречеше, щото и двата пъти си бех с презерватив и само по него имаше доста (е и по мене имаше, ама не ми пукаше особенно )

бтв номера с възглавничката под кръста работи интересно добре

добре са нужно ли е да се фалиш ебаси ;д;д;д

просто докато съм в цикъл ставам мн разгонена и не ми пука от нищо(въпреки 4е в на4алото не бях мн съгласна но ти буквално ме изнасили хохохо ;д;д;д) а тъй кат гледам и ти не се дърпаше мн мн...на тебе още по малко ти пука от нещо... ;д

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Оф мн обичам... Даже ми е по-хубаво от обикновено

Цитирай Първоначално написано от nestle
    За момичето е мн по яко, поне на мене ми беше мн по хубаво от обикновенно. Е да тва е че се притеснявам дан оцапаме много амаа кво пък.....нали ни е яко :Д

мн съм съгласна

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си