- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изневерявали ли сте ?
Не. Ако съм с някоя, значи имам сериозна причина да съм с нея. Да, признавам не съм имал изключително дълга връзка, където чувствата се изчерпват и идва момента на скуката, но пак казвам - не съм изневерявал досега![]()
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
явно аз ще съм най-грешната -"ДА", и то в продължение на 2 месеца....![]()
просто не изпитвах нищо към човека с който бях тогава,не получавах това от което имах нужда( топлина,разбиране,свобода, аски,любов),и тогава ги открих в "ДРУГИЯ" .Знам че е гадно,но понякога се случва...,някой ще попита защо съм го правила в продължение на 2 месеца-ми защото не исках да нараня момчето с което бях,като му кажех че не изпитвам нищо към него,но в един момент се наложи,защото повече не можех да продължавам с този фарс...НЯМА БЕЗГРЕШНИ !!!
иначе ако обичам някой НИКОГА не бих му го причинила...
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Не.Нямало е на кого![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Винаги на сичките ми гаджета съм изневерявал но последните няколко пъти съжалявах след това![]()
Първоначално написано от racep_ivedik
Ех,че юнак!Най-важни са последните няколко пъти,да знаеш.
![]()
да,и не беше веднъж...ама не ми пука особено![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Айде малко разнообразие щот като гледам тука много ''перфектни'' хора има.Аз съм правил
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Не съмако мислено не се счита за изневяра
![]()
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !
Амииииииии ... да,два пъти![]()
Не съм,защото прекалено много обичам човека до мен такава съм си.За какво ми е друг след като си имам човека до мен.![]()
![]()
![]()
em ne i nikoga nqma da go napravq, na men sa mi izneverqvali i boli zverski.nikoga ne bih go pri4inila na nikogo...
![]()
Не и не бих го направила, защото според мен е адски глупаво и некоректно![]()
Да , и адски много съжалявам!![]()
Зависи какво разбираш под изневяра.Натискал съм се с други момичета докато съм имал гадже,целувал съм други,свалял съм други,всичко обаче си е било заслужено от въпросното момиче.Не съм правил секс с други докато ходя с някоя,защото не ходя с никояПървоначално написано от Софинка
![]()
![]()
![]()
Ако тръгна с някоя и поискам друга,но си държа на моята ще го направя така,че да не се разбере и няма проблем.Дано и тя да прави така,ако ще го прави и да си живеем заблудено и щастливо![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ами веднъж... добре, че с момчето с което бях тогава не го харесвах.. Та в крайна сметка ходихме още 2 седмици след изневярата..ама така и незнае нищо и до са
![]()
дам, зависи кво разбирате, ако считате и мляскането.. да, бая пъти, като се замисляиначе за секс.. за сега не съм изневерявал
колко съм свес'ен майна
![]()
да, изневерявала съм и не се срамувам да го призная! Не съжалявам, че е станало заслужаваше си =)
edit: това е само за целуване, прегръщане и тем подобни безобидни работи. До секс никога не се стига!
не (:
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
Ми не,не съм![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."