- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отиващото си лято.
Не обичам топлото време, така че даже се радвам, че идва есента.
Това лято ми беше най-тъпото.Добре,че скоро ще свърши.
;]
И аз съм такаПървоначално написано от Whisskas
![]()
Обожавам зимата![]()
Ама.. то е август 0-o
Средата на лятото.
Къде тоз край, че не го виждам в момента, хъхъ :]
Ми не знам как ми действа края на лятото 0-o
като дойде, ще пиша пак :]
хъхъ..
По принцип обичам лятото..топлите и слънчеви дни..прекрасно.
Но това лято е кошмарно.Всичките ми планове рухнаха,всичко върви все по - надолу и по - надолу и вече нямам търпение лятото да свърши, а и с него и всичко това
Като цяло хич не съм доволна...пълен провал![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
има месец и половина още беее спХхХ :PПървоначално написано от sexy_baby_originale
Остана малко до финиша...![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
![]()
![]()
неее свършии
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Ох, и на мен ще ми липсва, въпреки че не си падам много по летните горещини...
оххх, имах страхотно лято, да се надяваме, че това ще бъде края на сезона, но не и края на започнатото от мен... (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Имах хубаво лято,с много весели моменти понякога и малко тъжни но винафи запомнящи се.Остават г/д 2 седмици и гледам да им се насладя щото после даскало тва онва докато свикна пак с обстановката.Тая ваканция доста бързо ми мина докато се завъртя и вече е 1-ви септември...Но сега идват супер красиви сезони:есен,зима прохладно зимата да завали снежеца коледа,нова година и докато се усетя пак ще е лято![]()
А някои учат от 1 септември.. :Д
Не знам за вас, но аз вече искам да почваме училище.![]()
What you give is what you get!
Много обичам есента. : ))
Sasho1988
Варна..
Ами,ако не почвахме училище нямаше да ми направи никакво впечатление,че лятото свършва.Но,найстина и на мен ми е гадно,че идва 15 Септември.Е,какво...ще избутам и тая година и така.
Айде живи и здрави!![]()
Това ми напомня,че цяла седмица сънувам как прекарвам часовете си в даскало.Първоначално написано от Desi_etnies
Даже сънувах,че госпогата по математика ми е ЛЕЛЯ
...Само даскало и нищо друго,братче...Ебати ужаса.
Започвайте да броите дните до другото лято![]()
♠ The Nuts! ♥
az pyk iskam da svyr6i lqtoto, 6toto iskam da hodq na daskalo-prosto me prieha v novo i ...nali se se6tate![]()
![]()
![]()
не е чак толкова тъжно че свършва лятото ... вярно ше ми липсват дните. в който спя до обяд .. и хубавите моменти с приятели .. ии разни такифа споменчета... нооо все пак и в даскало става купон .. не се отчайвайте![]()
![]()
отииива си лятото
идва есентааа
шаляляля![]()
Е че какво гадно, есента е доста красив сезон.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Направо ми иде по цял ден да рева... Всяко начало на есента съм като ранено животинче, гоня последните топли дни и плача, че въздуха вече няма да гали, а ще щипе, че няма да мога да се пека на двора и да се кефя на леда, вместо да ме е яд, че ще си счупя нещо на него, защото е по улицата, а не в чашата ми... Абе направо все едно ми свършва живота. Идват гадните задължения, училището, студа, болестите. Вчера като беше облачно се примирих, че се е свършило с топлинката и че няма повече да се пека, ама като цъфна малко слънчице към 4 следобед ми излязоха сълзи от щастие...Искам да живея някъде по Австралия, Южна Африка или Хаваите есенно- зимния период...
![]()
prolet lqto esen zima ko sq za seki sezon li temi da puskame....?Първоначално написано от sexy_baby_originale
Dogodina pak golqma rabota mene mi omrazna malko ve4e ;p
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
така или иначе не беше особено яко като цяло