.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Оххх, вече искам да идва училището... Това лято беше едно от най-хубавите ми, макар че в началото не беше особено забавно. Ходих на страхотна почивка (на петия ден исках вкъщи ), открих, че мога да се справя и сама с доста неща, и също така си отпочинах за две учебни години напред. Вече лятото наистина може да свършва и да идва училището и всичките отговорности покрай него. През ваканцията точно те- многото отговорности от, които принципно издивявам ми липсваха. Сега идва есента- сезонът, които преди презирах, а сега обожавам.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    отииива си лятото
    идва есентааа
    И аз за тази песен се сетих като отворих темата

Доста глупаво и скучно ми беше през последните месеци и нямам търпение да свърши за да си дойдат всички от БГ Иначе аз завърших и чак октомври почвам в унито така че..

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Идеално е че свършва. Не че имам нещо против който и да било сезон, ама бързо ми писват. Тия времена са все едно по 3-4 месеца да си въртиш само 1 стил музика..
    Максимум месец е готино и после пак е слънце и жега... И после пак... И накрая искаш да се увиеш в топлото яке с хилядите джобове(много повече от на гадния ти къс панталон), да разбиеш снежна топка в смешната шапка на някой приятел като се напиете, да се хлъзнеш на спирката пред 30 човека и да се посмееш...
    Даже започна да ми липсва зимата, но първо има есен на която също ще трябва да се насладя :]
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Град
    Plovdiv
    много повече ми харесва периода след 15ти септември, отколкото след 30 юни.... лятото - работа, повечето ми приятели ги няма, жега, само морето е хубаво... иначе 15 септември всички се връщат, в даскало по цял ден смях, купони, сбирки на класа... коледа, нова година...

Град
    Варна
    мразя лято!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    кал мал, чорапи, хиляда дрехи, сутрин 6 часа ставаш - тъмно, студено и ти се спи невъобразимо... даскало: преписваници, домашни, уроци, контролни, пищови, оформяне на срокове, класни, поти ти се лайното докат се чудиш дали ще си следващия изпитан... не ме кефи нещо :Д само първата седмица ше е яко като не учим и скиваме зайците и тва е.. после ташак до другото лято

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Седя си в събота на една люлка в Търново в парка Габровски, а около мен листата пожълтели и окапали...самият въздух дъхаше на есен.
    С компанията може би ще ходим на басейн отново... но като се огледа човек времето вече не е толкова топло и приятно.Дори онзи ден бях останал малко до по-късно и както бях по една тениска замръзнах...

Края на лятото е маланхоличен период...
    дори повече от меланхоличен.

А същевременно не знам дали искам лятото да продължи.Мисля, че е време за нови приключения.Или иначе казано - даскалото ме зове.
    хъхъ..

Град
    Велико Търново
    Не ми е кофти,че си заминава лятото,но и не горя от нетърпение да идва есента и зимата,защото с есента идва и даскалооо...Ама като се замисля предпочитам да е есен,защото на 35-40С не се стой....

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Жалко, че свърши лятото. Толкова хубави моменти, емоции. Но пък вече искам малко разнообразие във температурите, сезоните и хората (: Искам вече да почва училището (ако можеше да не се учи там обаче ), че да се видя със до болка познатите физиономии. Пък и обичам фарса покрай купуването на учебници, тетрадки, химикалки и всичко нужно за новата учебна година.
    Абе мисля, че е време за промяна .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Цитирай Първоначално написано от Nightalak
    Лятото наистина те грабва и те въвлича в свят на лудорийки и весели неща .. но всеки сезон е красив и крие своите тайни През зимата празниците просто те съсипват от готини моменти .. да не говорим за Нова Година

ХЕЙДЪННН
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    гадно,че свършва..ноо всяко зло за добро
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Още малко има, де..
    Да не говорим за двата месеца климатизация, в които още съм в лятно часово време и настроение.

ne iskam lqtoto da sv1rshva ... ... tva lqto beshe mn qko i kato se setq za daskaloto i vsichko mi e krivo ... mn se natajavam pri mis1lta 4e sled sedmica vs hubavo sv1r6va,priqtelite mi se zaminavam,6te vidq gadniq si klas ......a stavaneto rano prosto golqm problem mi e....
    The fire in my eyes
    Will never be enough
    For your cold heart.............

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от sixth^sense^f
    ne iskam lqtoto da sv1rshva ... ... tva lqto beshe mn qko i kato se setq za daskaloto i vsichko mi e krivo ... mn se natajavam pri mis1lta 4e sled sedmica vs hubavo sv1r6va,priqtelite mi se zaminavam,6te vidq gadniq si klas ......a stavaneto rano prosto golqm problem mi e....
    Ааа ужас.Много гадно .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не ми е много мъчно за отиващото си лято, по-скоро ми е притеснено за промените, които идват с това.
    Ще живея на ново място, ще се запознавам с нови хора, общо взето почвам нов живот, а това винаги си е малко стресиращо.
    Но мачока е прав, че септември е много добър месец за море-евтино е тогава, водата е топла, няма навалици.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Вие си ревете,аз отивам на море на 15ти!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си