- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фантазияя..
разкажете за най - палавата ви фантазия която сте имали.. :P
ох къде си мило да четеш какви неща пиша в твоя чест![]()
по темата: най-палавата ми фантазия е да правя секс в паркмн искам.
даже и парк съм си харесала, но няма да го кажа че ще има мн който да дойдат да ни гледат
![]()
be a good boy!!!
Разказвала съм - мъж ми да ме върже, бие и 4ука пред 10-ина други мъже, които накрая да свършат върху мен![]()
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от SINDEL
йееееееееееееееее мноу смели фантазии направо ме заби хахаха стискам палци![]()
Който се смее последен......... хах.. мисли най-бавно!!!
Е па мойта е друга..![]()
Значи да се клатим в ритъм толкова много , че чак леглото да се счупи (ама неговото легло е малко трудно да се счупи)
![]()
![]()
Иии..
Секс на публично място може би.. В някой бар в тоалетната или ...![]()
![]()
![]()
А и мъжо ми да ми прави френска докато карам колата..![]()
![]()
Първоначално написано от Puky
![]()
![]()
Само си представям как ще трябва да си криви вратлето
докът го правиЯ пробвайте да видим колко ще издържи
![]()
![]()
да духам на приятеля си докато кара със 130 по магистралата
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Ми примерно на море сме отиваме на някакъв купон и след него когато всички си тръгват оставаме само 2мата и го правим на брега на плажа и водата се стича по нас![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
да ме изнасили гаджето или 3ка с двама мъже![]()
![]()
ама си остават фантазии
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Това ми го е правила приятелката ми и ти казвам, че не си заслужава риска...Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
А иначе най-дивата фантазия - в по-ранните ми години - бесна оргия целия ми клас накуп, а в по-скорошни - целия ми курс в някоя аудитория на факултета - пък ние сме голям курс - към 150 човека![]()
аа Ше се навре между краката ... а пък ако изпусна спирачката..Първоначално написано от mimenceiii
![]()
![]()
Да го правя с жена, а мъжо ми да гледа...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
вярно, че има голямо напрежение при мене, обаче при тебе по скоро кеф или страх?Първоначално написано от WaKo
![]()
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
аз съм скромнаискам да правя секс някъде в някоя горичка или някаква полянка
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
А иначе най-дивата фантазия - в по-ранните ми години - бесна оргия целия ми клас накуп, а в по-скорошни - целия ми курс в някоя аудитория на факултета - пък ние сме голям курс - към 150 човека[/quote]
ne ne ne ti me razbi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми правила съм го навсякъде, по всякакъв начин. Умирам, обаче да пробвам с момиче и приятелят ми в тройка. Може и някой да ни снима.![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Аз си изпълних секс-мечтата преди седмица. Бяхме на ваканция с жената и точно както си представях - връщаме се от плажа, пълня си ваната, лягам вътре с чаша уйски, а тя ми върти супер бавна свирка и спира за малко да си отпие от мартинито. След това душ и обяд навън. Точно както си го представях.
Сега трябва да си намисля нова - току виж и тя се сбъдне някога - например да ми прави двойна свирка с една нейна много добра приятелка и след това да ме гледа как я чукам...
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
Ох,моите фантазии са множко,но все пак ще споделя няколко от тях.
Да го направя на публично място извън България разбира се.Много ще се кефя ако е на Айфеловата кула във Францияби било много яко.
Сега като пиша този коментар ми хрумна още нещо .Да го направим в парк край някое красиво езерце с патици,ама малко се съмнявам през нощта да има патици ама карай.Докато се клатим в ритъм с музиката от близкия ресторант на отсрещния бряг на езерото без той да усети,да го завържа с белезници за пейката.Да си направя сефтето и да го зарежа в парка.
![]()
![]()
Ох,горкичкия!
![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Първоначално написано от malkyglezotika
ne ne ne ti me razbi![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]
Ако моя клас решим да си правим оргия,момчетата ще седнат да решават би-квадратни уравнения, или нещо тригонометрично, а момичетата ще се наложи да си направим лесбийско пари...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал