- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв тип момчета харесвате?
kakvi predpochitate
qkichki,po edri,po drebni,normalni,nqkvi tarikatcheta,niski,visoki
ili nqma znachenie![]()
Има много такива теми,разрови малко![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Харесвам:
грозни
дебели
от прости нагоре
пияници
ниски 1.20
и т.н сещаш ce![]()
♥ ♥ ♥
Чудесно отговарям на изискваниятаПървоначално написано от Vikitooo
проблем ли е че съм 200 + килца ?
![]()
Be Happy Be Model !!
Много слабичко бе муце.Първоначално написано от Nightalak
Кака ще те подхрани мъничко, не са коси
![]()
♥ ♥ ♥
Ехехеей разтопих се направо сладурче ще трябва доста добре да готвиш в неопределени количестваПървоначално написано от Vikitooo
все пак трябва да поддържам форма нали работя за Gucci
![]()
Be Happy Be Model !!
[quote="Nightalak"]Не се притеснявай..Всеки ден ще има различно меню и даже и в Армани ша те взематПървоначално написано от Vikitooo
![]()
♥ ♥ ♥
Олее край тогава ще може да си позволим и 4 ти хладилникбилд бордовете че се тепат за моите снимки .. проблемът е там че PlayGirl показаха интереси към мен .. нали няма да ми се сърдиш
![]()
![]()
Be Happy Be Model !!
Няма да ти се сърдяПървоначално написано от Nightalak
![]()
♥ ♥ ♥
Супер ще спа спокойно а утре че закусим у Мк Доналдс за да не се преумориш с готвенето .. вечерята е най важна![]()
Be Happy Be Model !!
Ти малоумен ли си???Първоначално написано от iv1ilo
Няма да те харесат като
си напомпан идиот,дето не може да върже
2 лафа.
Няма да те харесат,ако си Ален Делон,
ама си пълен балуш.
Ако си селски бек,
и "тарикат"(каквото и да означава това
в този случай),пак няма да те харесат.
Момчето на аватара ти не ме кефи...Първоначално написано от iv1ilo
![]()
Лично аз харесвам високи момчета,без много мускули,нормални,нито слаби,нито дебели,симпатични.Но и да е най-красивия,ако няма добър характер,ако не ми е приятно с него,въобще няма да го погледна.![]()
![]()
![]()
не много високи и да не са кой знае колко нацепени че аз съм малко дребна и като застана до някой огромен е малко смешноа за харектер ... според мен всички са различни така че просто трябва да ми допадне като човек
а и задължително да не е фешън че като им видя розовите блузки и ми се повръща... като туко-що излязъл от гей клуб е
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
На мен ПЪК ми харесват високи с коремчета.Да ми готви ,да чисти и по възможност да обича деца,за останалото мога да се погрижа сама.
мн зависи.Мен ме кефат такива които са по-високи от мен и имат поне малко мускулиама и да нямат ако са сладури или имат як характаер не е проб.Та най-важното е характера и да си кавалер,да се държиш добре и с уваажение към момичето
![]()
![]()
Vqrvai v Bog i go pochitai!!!!
ами,готини мом4ета,със собствен стил,добре сложени,със само4увствие,4ар,4увство за хумор и отвреме-навреме да показват акъл![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
необикновени очи да не е злобен хейтър или непоправим романтик и... да носи кецове![]()
![]()
![]()
![]()
Добре аз към съм 195см, към високи ли спадам ... или към някаква др графа
![]()
. Успехчета
И да кажа какви предпочитам явно не се придържам много към идеала си,щото сегашния ми приятел е далеч от представите,който имах преди това и въкреки всичко е най-красивото момче на света.![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Златната истина и между sulley и Whisskas . Аз знам какво искат жените от мъжа .... ТЕ НИКОГА НЕ СПОДЕЛЯТ САМАТА ИСТИНА повярваите. Whisskas предполагам че се определяш като 10ка
по скала 1-10
По скоро си в графа джуджетаПървоначално написано от natedog
![]()
![]()