- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо сте такива бе хора :(
Абе хора защо сте такива постоянно гледате да нападате другите колко теми прочетох тук и на повечето хората вместо да получават подкрепа и съвети получават само изрази от типа "абе много си тъп/а" "как може да си толко зле " и други можете съвсем покойно да напишете на човека мнението си или път друг случай едно момиче беше объркало .. беше пуснало тема какъв телефон да си купи в раздел "любов" и имаше по темата 2 страници с мнения като ти тоя мозък не го ли използваш , тва не е за тука и т.н. 1 път е достатъчен ...
Бъдете малко по разбирателни все пак сайтът е който може да дава съвети а не да се нападаме един на друг...
спред мен поечето са компексирани ...![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Не всички са способни да проявят очакваното разбиране.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ще правя класация за най-употребявани думички във форума.
Сигурна съм, че комплекс и производните на нея, ще заемат челните позиции.![]()
Хора почвам и да се чуда защо някоя тема по новичка и по странна винаги е направена от потребител регнал се преди 5 минто вече повечето теми са се такива ...
Явно правим лошо впечатление...а за да си създадеш такова, са необходими по-малко и от 5 минути дори...Първоначално написано от westggirl
![]()
Аз доста често посещавам сайтът просто наскоро се регнах за да пиша и аз, но наистина повечето потребители вместо да помагат на човекът го нападат :/
И аз се чудя... може би не са свикнали да виждат във всяка тема неща от рода на: колко си проста, маа/тъпа овца и т.н., така че им прави впечатление.Първоначално написано от westggirl
Ама с времето се преживява.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
е не е така все пак тук искаш някъф съвет НО вс почват да те усвиркват ... кфо си що си ... хем че ти тва мнение не си го искал а просто да ти помогнат по един или друг начин
Знам, че е хубаво в прекрасния розов свят, с пеперудки, маргаритки и т.н, но реалността е тук.В рамките на нормалното е като пуснеш тема, да се намерят такива, чието мнение да бъде обидно и неприятно, но не може всички да отделяме време за наистина стойностен отговор.Първоначално написано от westggirl
![]()
Права си но вече в повечето теми са само отговори като : колко си ...тфа онова не ми се изброява няма смисал ... се пак някфа помощ нали се пак сме тук спред мен за това . И също така отговора който търсим не е някой да те пренебрегва. Аз си лягам вечелека нощ и приятни сънища от мен
![]()
![]()
на мен пък ми е писнало от подобни тъпи теми.
Първоначално написано от TheNh3
![]()
Каква е тая тъпата тема? Мн сте зле![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ето това е отговорът на всички въпроси!Първоначално написано от westggirl
Де да знам!![]()
Аз нямам пръст в тази работа, само да кажа.![]()
![]()
Ами ако автора/ката на темата действително е олекотена откъм умствено багажче, защо да не й го кажеш?
И във всяка тема, в която хората се псуват и т.н. има поне по 1-2 мнения, които са дейситвително по самата тема и помагат на създалия я. Мисля, че напълно стигат, въпреки че изглеждат малко.
Гах.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Защото форумите са място за чешене на езици....
да
и аз се чудя как може да има такива безсрамници
дето само ругаят![]()
простащина...
Моля ?!
Ами като са откровено тъпи хората, какво да им кажеш. Един вид дори услуга им правим - колкото по-бързо осъзнаят, че са тъпи, толкова по-добре за тях.
Пък и злобата си е злоба - трябва да бъде насочена към някого.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ти прочела ли си името на сайта изобщо ?Първоначално написано от TheNh3
![]()
Добре го каза,и аз бих казал същото.Аз просто ще добавя че все пак сме си българи.Първоначално написано от Whisskas
Позьорщината е пълна![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!