- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо сте такива бе хора :(
Първо се научи да пишеш и после да критикуваш ...Първоначално написано от TheNh3
![]()
По темата : Свиквай ... тука ( имам в предвид форумите ) простащината на Българина се изразява най-силно ... Приеми този факт и давай напред![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
^ Подминавам ти мнението и те мисля за поредния тъп ... т'фа прайм ...![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Тая тема си е много на мястото... браво!![]()
Ужъс ти казвъм- теа хора тука простууууууПървоначално написано от *k@Li*
Тук има доста хора,които във форума са голяма работа а на живо мишки!Първоначално написано от westggirl
маркова водка на ниски цени.Първоначално написано от Forest_girl
Същото с уискито, ама т'ва няма как да стане, шансПървоначално написано от Alco
![]()
Ами ако мнението на отговарящия е "Много си тъпа.." , какво да направи? Да те цунка? .....
Хубаво е да се научиш да разбираш ,че не може да имаш всемирна слава...Все някой няма да те хареса...Абстрахирай се от негативните мнения и детското ти съзнание ще остане необременено от подобни форумни глупости.
Комплекси
Комплексари
Комплексарщина
Комплекси
Комплексари
Комплексарщина
Комплекси
Комплексари
Комплексарщина
Комплекси
Комплексари
Комплексарщина
Комплекси
Комплексари
Комплексарщина
Само бате дедо Вучков не страда от комплекси.
FUCK'D! Тоест факт.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз не че се убиждам просто ми прави впечатление това негативно отношение .... като няма мнение по въпроса да не пише а не да се започва с такива изцепки и после 20 човека след него повторят същото ...Първоначално написано от Skullbreaker
mnogo na seriozno go zimate toq internet ve hora zabavlqvaite se
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Е няма значение, че е в интернет нормално ли е такова отношение ...
Спокойно, на улицата е по злеПървоначално написано от BezNick
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
kvo ti puka nemoga da razbera nqkvi izre4eniq ot nqkav nick s nqkva kartinkaПървоначално написано от BezNick
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
щото българите сме тъпи и се мразим едни други заради дрехи, етническа принадлежност, говор, мецтоживеене и тнт, а и някой във форума са супер велики щот познават модератори![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
sq vseki 6te kaje za6toto sa kompleksari bla bla...
na jivo bili mi6ki a v foruma golemi raboti...
thenh3 mai takiva kato teb se pravqt na veliki po forumite
^ Точно.![]()
аз ли бе, аз ей са ще напсувам некой и ще ме баннатПървоначално написано от Mbp3eJlaH
не се притеснявай не се праа ни нищо което не съм в същност и не отправям заплахи и такива ако верно не мога да напраа нещо
![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Толерантност е това което ни липсва на всички...И лошото е че като обиждаме,не се съобразяваме дори с това че в речника си имаме 5 думи на кръст..Пф,кога ще се научиме първо да гледаме себе си,после да съдим другите?!? Определно включвам и себе си в това число..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.