- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато простиш за пореден път...
mili4ka za kakvo ti e tova mom4e pri polojenie 4e pie kakvo bade6te moje da ima vrazkata vi.napalno te razbiram 4e go obi4a6 i mi e mn ma4no za teb no ne mislq 4e 6te spre s pieneto a i s izneverite :( znam 4e zvu4i mn gadno no e taka za men .ako siak6 savet po-dobre nameri drugo mom4e uspeh :({} 6te uspee6 ne se pritesnqvai :-)
bojee donqkade vijdam to4no moqta istporiq s biv6iq ...i toi taka izlizame na disko(toi nito me vzima nito m eizpra6ta _)otivame tam i toi obikalq okolo drygi tancuva s tqh se edno me nqma mn hora mi govoreha lo6i ne6ta za nego no az ne obra6tah vnimanie a kogato nqkoi mu kaza 4e sam spala s dryg koeto be6e laja toi ne se pokoleba i se razdelihme ...sega hodi s druga s koqto sadbava napravi taka 4e sme fr s neq i sa6to i na neq vartql takiva nomera pff i za kapak hodi s dryga a tarsi sex ot men![]()
много е сложна твоята ситуация честно казано и аз бих простила по същия начин прекалено наивна сам и прекалено мн доверие имам и накрая ножат в гърба получавам и това се е случвало не веднъж! и ти казвам по добре му кажи да премисли грешките си и ако има нужда от помощ с алкохола ПОМОГНИ му! ако успееш връзката ви ще е вечна ! успех!
ПП не съм съгласна с хората които казват зарежи го ! ако има нужда от помощ с алкохола и ако се оправи това ще златно момче!
Айде успех и горе главата
Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.
http://www.impulse.bg/user/lady-prada
i moq savet e da go ostavi6 i vseki da prodalji jibota si po dobre e da ne se vijdate taka 6te boli po malko uspeh v novata lubov![]()
леле прочетох всичко и честно казано ти се възхищавам затова колко си силна...всеки път да му прощаваш, аз на твое място нямаше да го търпя. Но само едно не разбрах защо след като той ти е изневерил толкова много пъти с какво право ти казва че ако ти му изневериш ще те остави...та той с толкова много грешки да ти кажа честно няма право да се обажда.
Да ти кажа нз дали си постъпила правилно...но ако бях аз колкот и да го обичам нямаше да търпя изневерите му...да знам година и няколко месеца е много време...но да му прощаваш толкова много пъти....според мен не заслужава
Еми до скоро и аз щях да подкрепя тези,който и казват да го остави....но наскоро говорих точно с такова момче, което е изневерявало на приятелката си дори в трезво състояние...Въпреки че тя е знаела за всичките му изневери не го е оставила а е продължила да бъде с него.Вярвала е,че той ще се промени и след време наистина се е случило.Ако наистина го обичаш ще изтърпиш това,че и той има своите косури и слабости,ще бъдеш с него.Просто трябва да седнеш и да говориш с него кое и защо не ти харесва в него, обясни му кое искаш да се промени,ако и той те обича ще направи всичко възможно,за да промени тези неща в себе си.Но, за да се случи тази промяна ще трябва да мине време, защото не може да щракнеш с пръсти и той да стане друг човек.Така че,поговори с него и изчакай да мине време.
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
nz prosto nqmam dymi...ne te poznavam kato 4ovek niti nego,no ....trqbvalo e da se razdelite o6te 6tom si razbrala 4e pie tolkova i neznae kak da se kontrolira.vqrno 4e vseki si ima harakter i trqbva da zn kak da pro6tava.samata az sum takava no ot skoro sled poslednata mi vruzka mn se promenih za6toto prekalenoto pro6tavane ima ponqkoga jestoki posledstviq i sled kato sprqh da pro6tavam sled 1 gre6ka stanah mn po-silen 4ovek.trqbva mn da se promeni6 i da nameri6 na4in da sdurja6 sulzite si v podobni slu4ai,no koq sum az da te kritikyvam.kolkoto i banalno da zvu4i"za vseki si ima to4niq 4ovek"i ne mislq 4e toi e tvoqt,no i ti sama moje6 da preceni6. i mn yspehi ottyk natatuk![]()
Ami spored men toi ne te zaslujava , nito puk i tova koeto si napravila za nego i ne proumqva kolko si dobra kum nego... mislq 4e trqbva da go napusne6 makar 4e v na4aloto 6te boli mnogo![]()
историята ти е просто...... направо ти се възхищавам че му прощаваш!?![]()
НиКоГа Не Се ЦеЛуВаЙ ПрЕд ВхОдНаТа ВрАтА, ЗаЩоТо ЛюБовТа е СляПа,а СъсЕдИтЕ Не Са!!!
spored men tova naistina trqbva da e posledniat mu shans ne za drugo a za da t ima uvajenieto samo taka moje da go specheli![]()
![]()
![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Колкото и да съм влюбена,няма да имам силата да простя изневяра.Просто нищо няма да е както преди.Не искам да те упреквам,но не мислиш ли че пред него проявяваш слабостта да простиш грешките му.Значи в една връзка има ли изневяра и простиш или човека до теб ти става по-верен от всякога или продължава да го прави до безкрай въпреки обещанията си.Според мен твоя случай е втрия и колкото и да боли без него Незаменими хора няма.Всеки се преживява рано или късно.Покажи му че си силна и в това отношение,просто като ти четох историята стигнах до извода,че този мъж изобщо не те заслужава.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
От тази история мисля..че ти си намерила любовта на живота си...Но се питам той дали я е намерил?? След като толкова пъти си му прощавала,а той е трябвало да си вземе полука и не го е направил,мисля,че не те заслужава. Според мене по-добре ще е за го оставиш за 1..2 месеца и тогава да разбере какво е изгубил може би нещата тогава ще се управат![]()
най-щастливата :PpP
Не знам дали този пост ще ти помогне и дали въобще ще си направиш труда да го прочетеш, но май само аз забелязвам нещо, което другите, пък дори май и ти не забелязват. И това е, че тоя идиот се подиграва с теб. Честно да ти кажа, аз лично не съм ревнива и бих простила изневяра, ама той прекалява. Всеки път като си пийне да скача на няква мацка, въпреки че знае, че теб те боли си е чисто безобразие. И на всичко отгоре да има претенции, че няма да ти прости изневяра и да ти се дърви, при условие че нищо не си направила - е извинявай, ама е прекалено. Ти си само на 17, не си мисли, че той ще е единствен, толкова мъже те чакат в тоя живот. Не се дръж като отчаяна хлапачка, ами се вземи малко в ръце, защото той се подиграва с теб. Имай самоуважение и го разкарай, защото докато той знае, че ти ще му простиш всичко, ще продължава да те върти на малкия си пръст.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Здравей! От историята ти виждам, че ти си една много силна личност, която обича с цялото си сърце... Но мисля, че приятелят ти отдавна е преминал границата и просто не те оценява. Заслужаваш нещо повече от него. Не се съсипвай, зарежи го, нека той сега да страда малко и да осъзнае какво губи... Наистина ти казвам евала за всички шансове, които си му дала, но.. просто няма смисъл![]()
Явно много го оби4аш!!Но тук има едно "НО"тои заслужава ли ,любовта ти,прегръдките ти...и вси4ко което му даваш ти !Следващия път при подобна грешка му обърни груб и си тръгни...той няма да те заслужава!!Живота продължава,колкото и да те боли![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
trqbva6e da si go zarqzala o6te 1viq pyt kogato se e napil i ti e izneveril ..a tova s pieneto nikoga nqma da se promeni dori i za 1 2 godini dqa spre da pie izob6to posle pak 6te se vyrne kym stariq rejim i toga 6te e tvyrde kysno za tova misli dokato mu e vremeto ! ne si propilqvai jivota zaradi negoo !
Но истинския проблем не е в изневярата а в пиенето .. това наистина е сериозно нещо просто не се пропилявай ще съжаляваш![]()
Направил ли е нещо такова 1 път-значи ще го направи и 2-ри и 3-ти.Щом си преценила да простиш-ок...но да знаеш, че за по-нататък нещата ще се влошат.Трябвало е навреме да ги прекратиш...и може би все още имаш време...не е достатъчно само да обичаш...а и да доказваш обичта си...той с какво я доказа..със сълзите си...?!Или с непрекъснатия флирт и изневери...Бъди поне малко горда...вече достатъчно си прощавала според мен!
Мисля, че това би трябвало да е последния път, в който ще му простиш, а и едно от мен да знаеш - Вълкът козината си мени, но нрава не!Дано ме разбереш какво искам да ти кажа
![]()
до някъде ти си слаб човек, което ти е грешката и той го знае това нещо! Той не ти казва какво прави като е пиян, а знае... приятелите ви ти го казват, а той понеже много те уважава явно си мълчи и продължава да прави същите неща. Той има чуства към теб, сигурно те обича както и ти него, но той е човек който гледа да задоволи неговите желания и интереси и единствено се разкайва когато вече разбереш какви ги е вършил! Много такива момчета има (дори и момичета) АЛКОХОЛА не е оправдание, той единствено те кара да правиш неща, които не смееш да правиш докато не се отпуснеш хубаво. Разкарай го тоя боклук, хората виждат най-добре това, а ти си се влюбила твърде много за да го видиш и ти... разкарай го веднъж завинаги и го преодолей! Такъв е живота, гледай напредУСПЕХ
Craig David-Walking Away
mili4ka ne t1ji tazi istoriq mi e mnogo dobre poznata minalata godina tova se sly4i na sestra mi i tq be6e na 17 kato teb , toi ne te e obi4al dori i da go e kazval tazi v1zrastova granica pravi nego po hit1r v1preki 4e imate samo 3 godini razlika toi se e vazpolzval ot teb za6toto vse o6te ne si imala 4ak tolkova seriozni i zad1lbo4eni vr1zki i si naivna i nevinna ( v dobriqt smisal na cymata) i taka de preodolei go ! 6tom ti e izneveril 6te go napravi pak dori i da ti se kalne 4e nqma . b1di malko po hitra i ne my vqrvai za vsi4ko ne vinagi za iznevqrata se razbira ot 4ervilo po rab1 na qkata na rizata ili 4e miri6e na jenski parfiym , gledai povedenieto my kogato izlizate ako se zaglejda dori za mig v nqkoq dryga zna4i ne e za teb ! nadqvam se da s1m ti pomognala
![]()
![]()
![]()
Qvno naistina mnogo obichash tova momche sigorno i toi teb po nqkakav svoi nachin ... No moeto lichno mnenie e che trqbva da go osrtavish za da vidish dali shte se promenii ako vidish 4e naistina ima promqna da se vyrnesh pri nego toi ako te obicha naistina shte napravi vsichko vyzmojno za da te zadyrji.Pyk i v krai na smetka toi nqma da e posledniq ako ne se poluchi moje bi shte namerish po dobyr ... Az primerno bih prostila iznevqra no samo vednaj ... i to ako naistina znam 4e choveka do men syjelqva .. i me obicha. A vyv vashiq sluchei ti davash vsichko toi nishto .kazal ti e che ne bi prostil iznevqra a toi go pravi postoqnno i polse tyrsi proshka .. vqrno e che i alkohola do nqkade si kazva dumata no za men tova ne moje da bude opravdanie na edno 20 godishno mom4e koeto se predpolaga che veche znae kakvo iska... Trqva mnogo dobre da se zamislish nad neshtata i da govorish s nqkoi tvoi naistina dobyr priqtel .. no ne zabravqi 4e reshenieto si e samo tvoe .. uspeh
добър човек си, след като можеш да простиш това или пък си прекалено влюбена. Знам ли.
Истината е, че мъж трудно се променя! Сам той ако не се промени, без чужда намеса нищо няма да успее да го прекърши. Ако питаш мен е трябвало да го оставиш за ммесец-два и да го наблюдаваш. Тогава щеше да разбереш той колко струва, когато е сам!
Това е изцяло мое лично мнение, в което се убедих... може би преди месеци.
Най-хубаво е да прецениш сама кое е добре и кое не за теб.
Другото, което искам да ти кажа е, че той не е единственият мъж на този свят. Живота е пред теб и ти сама си избираш какъв да бъде той. Не бъди съдист! Никой няма да ти даде награда за това. Само ще те съжаляват и най-малкото - ще ти се присмиват!
Постъпила си правилно. Дала си му шанс, макар и пореден имай го за последен. Ако това нещо се повтори - край.