.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Цитирай Първоначално написано от Силвето
    Явно това е любовта - да прощаваш на някой повече, отколкото заслужава. Щом така го чувстваш, щом наистина искаш да му простиш, значи си постъпила правилно. Но ако още веднъж направи такова изпълнение, не се колебай, а се раздели с него, защото явно няма да се промени. Това наистина трябва да е последният толкова голям компромис, който правиш!
    Da naistina tova e luvov...otkaji go ot alokohola qvno tova e problema pri nego..ako ne iska go ostavi za6toto 6te prodaljava da te naranqva...a ti predpolagam ne iska6 tova!

Град
    Стара Загора
    Любовта прощава всичко или нищо! Ти си простила много пъти наистина много.И този, с който си просто не знае какво съкровище има до себе си. Само, че имай на предвид, че си прощавала достатъчно.Не забравяй това, защото колкото и зле да звучи...Следващата изневяра тропа на вратата на вашата любов. Дано греша. УСПЕХ

Прочетох коментарите ви. Благодаря, че отделихте време, за да изкажете мнение по въпроса.
    Днес се видяхме. И говорихме дълго. Отново ми поиска прошка. Закле се, че няма да ме нарани. Обеща, че ще пие с мярка. Казах му, че не искам да го прави, защото аз настоявам, а защото той осъзнава от къде идват проблемите ни и наистина го иска.
    Предложих му вариант да не се виждаме известно време, за да преосмислим нещата, за да може той да оцени това, което има и може да загуби, а именно любовта ми. Той каза, че е преосмислил всичко и не иска да се разделяме, защото не знае какво ще прави без мен. Казах му, че няма да издържа повече болка и че рано или късно пак ще се случи същото. Със сълзи на очи ми обеща.
    Някой по-горе беше написал, че той се подиграва с мен, върти ме на пръста си. Мога да ви убедя, че това не е вярно. Знам, че и него го боли и съжалява много. Не се възползва от мен, защото ме обича. В това съм сигурна. Просто дори той не може да обясни защо ги прави тези простотии, които нараняват и двама ни ...
    Само времето ще покаже какво ще се случи от тук нататък. Казах му, че това наистина е последния компромис, който правя в това отношение и се надявам да не ме разочарова и нарани отново. Той ме прегърна и каза, че няма да се случи повече. Осъзнаваше, че ми е страшно трудно да му простя всичко това. И засега сме си заедно. Той твърди, че няма да съжалявам за решението си. И много се надявам да бъде така ...

Щом така си го чувствала и си простила - много добре, но не позволявай отново да се случва... и ти си имаш достойнство...
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Град
    Русе
    човек който обича прощава.. мила си и много добра но наистина твоят приятел трябва да се замисли какво прави да се постави на твое място
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Тъй като ми е казвал, че няма да ми прости изневяра, въпреки, че не му бях изневерила, той не искаше да ми прости. Изплаках си очите, молех го, казах, че ще се променя заради него... Прегърнах го и казах, че няма да го пусна да си отиде. Останахме заедно.
    Според мен тук ти е била грешката.
    Не си била виновна,а си го молила.
    Човек иска прошка,когато е виновен.
    Или,когато е гузен.

Град
    Хасково
    Аз мисля, че и двамата се обичате, но той просто не е свикнал да бъде с една... Защото той е почти на възраст да си мисли, че сексуалната наслада и любовта са две различни неща.. Според мен няма да се промени.. , но ако този път направи някоя глупост, ще е по- добре да го оставиш и да си намериш някой добър, който ще те цени и няма да те наранява.. УСпех!

Mili4ka,prosto ne si struva da minava6 prez tolkova mnogo bolka zaradi mom4e,koeto produljava da ti izneverqva,makar i da e bil piqn.Az sum sigurna,4e toi pak 6te go napravi.Poznavam mn takiva mom4eta i znam 4e ne moje6 da o4akva6 ot tqh da budat 4estni.Preglutni fakta,4e toi si e takuv i 4e ti ne moje6 da go promeni6.Skusai s nego,predi da te e naranil otnovo.Otna4alo 6te ti e trudno,no posle ne6tata 6te se opravqt i ti 6 si nameri6 nqkoi,koito naistina da durji na teb

Аз на твое място не бих правил повече компромиси със себе си. Щом предпочита алкохола пред теб, прави си сметката.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    Търговище
    Така е! Хората казват : Курвенлъка до време, пиенето - цял живот! Човек трябва да сложи себе си на първо място.... ако иска да живее добре Гадно звучи , но е истина
    Мисля, че сексът е по-добър от логиката, но не мога да го докажа...

Град
    Plovdiv
    колкото повече прощаваш-толкова повече ти се качват на главата. аз не прощавам,вече не,така живея по-здравословно. можеш и ти да опиташ

Edin chovek izneverqva kogato polovinkata ne mu dava tova ot koeto se nujdae.V tvoq sluchai toi go pravi kogato e pod vazdeistvie na alkohola.No nali znaesh 4e piqn chovek pravi tova, koeto ne moje ili nqma smelost da napravi na trezvo sastoqnie.Ne vinagi e taka. Edin chovek kogato istinski obicha ,kogato darji na polovinkata si i alkohola nqma da mu povliqe da izneveri.Kolkoto i da boli go zareji.Pusni go na svoboda ako se varne znai che naistina te obicha.Prez tova vreme si pomisli,dali si e zaslujavalo da tarpish,obichash li go ili prosto si sviknala s nego. USPEH

Phantasmagoria, съветвам те ако досега не си му заявила ясно, че няма да търпиш да слага повече капка алкохол в устата си, да го направиш. Какво значи "да пие с мярка"? След като не го прави, явно не си знае мярката и единственият вариант е да не пие изобщо.
    Кажи му, че усетиш ли го/видиш ли го да пие още веднъж - край.
    Ако те обича наистина, ще те послуша.

Друго ужасно впечатление ми направи историята с неговия приятел, който ти се е натискал, но той е изкарал едва ли не теб виновна. Вместо да потърси на него сметка, ти да му се извиняваш...как си изтърпяла това, не знам.

Moq suvet e da ne mu proshtavash powe4e zashtoto shte te prieme za dadenost ...a ne e i izklu4eno ako nqkoi den 4uvstvata mu napulno ohladneqt da te zaraje nai-bezceremonno i ti da se po4uvstvash mnogo obidena i nai-ve4e precakana zashtoto si mu proshtavala tolkova mnogo moje bi e trqbvalo da go razejesh i da namerish nqkogo koito istinski te ocenqva tozi ne te obi4a!
    A otnosno alkohola gledai i ti da ne se propiesh .. ot muka
    NQMASH RAZVITO 4UVSTVO ZA SAMOSUHRANENIE!
    мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
    3а Повече Контакти Търсете Разклонител.

Цитирай Първоначално написано от Силвето
    Явно това е любовта - да прощаваш на някой повече, отколкото заслужава. Щом така го чувстваш, щом наистина искаш да му простиш, значи си постъпила правилно. Но ако още веднъж направи такова изпълнение, не се колебай, а се раздели с него, защото явно няма да се промени. Това наистина трябва да е последният толкова голям компромис, който правиш!
    Напално съм съгласна

Град
    Търговище
    щом някой направи нещо веднъж бъди сигурна , че той ще го повтори!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Да ве що пишете в тема от преди 2 години проблема е решен а дори и да не е няма значение
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Търговище
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Да ве що пишете в тема от преди 2 години проблема е решен а дори и да не е няма значение
    темата е от 6 август 2008

Ти си ужасно много влюбена...и аз бях същата...Той ми изневеряваше а аз бях пак с него боях се да погледна света ако съм сама..докато не се случи така че и аз реших да си го върна и започнах да се целувам със всичките му приятели и той ме намрази а аз исках просто да осъзнае колко ми е гадно на мен когато тои прави така
    Po Dobre Myrtva..Otkolkoto Vlybena Otnovo..!!!

Явно това е любовта - да прощаваш на някой повече, отколкото заслужава.

;( супер гадно е това.. алкохолът разваля човека.. ;(

ти си едно влюбено момиче,искаш да сте заедно,ала той като пиине и го забравя явно..щом прави такива неща...и въпреки това,ако бях на твое място,не бих простила толкова много неща!!!.. незнам как го правиш,но бих оставила да съм наранена и плачеща за него,отколкото всеки път едно и също само заради алкохолът.. времето лекува..но не всичко. той те наранява,ти му прощаваш защото го обичаш.. но няма винаги да е така..нека мисли преди да прави нещо

когато простиш за пореден път...си си е*ала майката (с извинение)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си