Цитирай Първоначално написано от Nadelina
Spomnqm si edna prekrasna pyrva sreshta s edno momche, koeto mnogo haresvah - A. Toi mi se obadi da se vidim i se ogovorihme, no tochno v momenta, dokato govorehme bratovched mu pochuka na vhodnata mu vrata i kaza, che mu se rodilo detence. Trqbvashe da si preodoleq srama i da se syglasq da izlqza s tqh dvamata, za da pocherpi. Doidoha te dvamata da me vzemat ot nas s kutiq bonboni i mi serviraha, che trqbva da otidem do maikata na momcheto, s koeto vsyshnost imam sreshta, za da q pocherpqt. Otivame i toi kazva "Mamo, eto, cherpq te za novoto mi gadje! Tova e Nadelina!". Misleh si, che tova e vyrha, kogato ne otidohme na kafe i tam dodie sestra mi, s koqto se zapoznah i prekarah poveche ot 2 chasa sys rodninite mu. Trygnahme si ot kafeto i se razhojdahme strashno mnogo, no stana vreme maika mu da se pribere i A. me pomoli da otidem do tqh da nacepi malki dryvchera za podpalka na pechkata. Otidohme. Za moq radost bashta mu speshe. Kato izlizahme ot tqh pak, mi spodeli, che sym vtoroto momiche v jivota mu, koeto vodi u tqh i pyrvoto, koeto vodi na pyrvata sreshta, no naistina useshta, che sym po-specialna ot vsichki do sega. Razhojdahme se oshte mnogo dylgo vreme i nakraq me izprati do vkyshti. Prekarahme celiq den zaedno, a bqhme na praktika nepoznati, koito veche bqha bezumno blizki.
Ей на това му се казва - незабравима първа среща...