- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете ми незнам какво да правя ;(
+1Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
По-добре 4-ят да го оправи с дясната ръка,да си хареса и още един и за лявата...,така поне ръцете и` ще са заети и няма да пише простутии по форумитеПървоначално написано от Bellatrix
![]()
A qui
abe ti luda li siaz sashto sam na 15 i takava misal prez glavata mi nikoga ne e minavala nqma i da mine!!! spored mene ti si qko razgonena kurva !!!ebi se s vsichki sled tova zamislqla li si se kakava slava shte ti izleze a ? mi zemi misli malko s taq glava tq ne e za okrasa!!!
Ти да не мислиш, че с единия секс ще си повдигнеш самочувствието?
Първоначално написано от SK0RP10N
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
съгласна съм с всичко, но най- вече с третото
![]()
Какво ви става бе хора![]()
ок води си половия живот ама ... ебахти единия такъф другия такъф епа ... боже боже немоа да повервам
![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
+1Първоначално написано от girl_in_black
Tainata na yspeha e da znae6 ne6to,koeto drygite ne znaqt!!!
![]()
![]()
skapaaa ti mai naistina ne si dobre s glavata ... edin nqma li da ti stignee 4e iskash s 4ma ednovremenno ...ta ti si samo na 15 ...zamisli se malko ...za vsi4ko v toq jivot si ima vreme ...
изобщо модераторите как позволяват такива абсурдни теми да съществуват.. за авторката нямам думи просто.. аз на 15 мислех за доста по - различни неща..Един съвет СЕДНИ СИ НА ЗАДНИКА ДОКАТО Е ВРЕМЕ, ЗАЩОТО ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ НЯКОЙ ДЕН..
![]()
![]()
Love Ickooo
Въобще нелягай с никой.............. тъпо женско.. да зема да си харесам 3-4 мацки когато се разхождам навън и после да пиша тук подобно глупости дали да спя с тях D:Първоначално написано от kukla_69
oh my god kill all bitches![]()
Само с четирима...изоставаш мойто момиче на твойта възраст трябва вече поне с 6-7 да си го правила
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П.-мн яка ебавка![]()
![]()
![]()
правиш си супер тъпия ташак .... хаха ... ама ако наистина си навитак на тез четиримата като те гледам ква си пача ти предлагам и 4-римата да ти го праснат в дупето едновремно без лубрикант![]()
![]()
Не целта е цел, а пътят
mi neznam az sum mom4e i ako mi se otvori para6uta s 4etiri macki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nebih otkazal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama pomisli tva e ebasi gre6katasled tva 6te sujalqva6
Във форума има още няколко хиляди как ги предпочиташ наведнъж или поотделно![]()
ох, да ти иам проблемите - с 4 наведнъж или по отделно. ужас!![]()
Божеее кво се излагаш бе ... само 4ри ... лелелел ахахахха хаха
Ако не са повече от 6 за кво си говорим ,....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
ммм да... "добре си"![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
![]()
![]()
Нямам думи !!!
![]()
![]()
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
нямам думи..... направо съм потресена.... на 15 с 4-ма ... тебе няма да ти издържи организма бе момиче....
Сега живеем в 21 век.... представете си следващите поколения на по 5-10 год. какво ще правят.... , а на 15 сигурно ще са женени с 2 деца... Къде изчезна хубавото и безгрижно детство ....
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Курвааааааааааа!![]()
![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....