.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    мисля, че имаш много сериозен проблем... с главата си
    +1
    След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    1 otzad, 1 otpred, 1 v ustata, 4q v uhoto... kvo da se prai sq, dupkite vse nqkoga svar6vat
    По-добре 4-ят да го оправи с дясната ръка,да си хареса и още един и за лявата...,така поне ръцете и` ще са заети и няма да пише простутии по форумите
    A qui

abe ti luda li si az sashto sam na 15 i takava misal prez glavata mi nikoga ne e minavala nqma i da mine!!! spored mene ti si qko razgonena kurva !!!ebi se s vsichki sled tova zamislqla li si se kakava slava shte ti izleze a ? mi zemi misli malko s taq glava tq ne e za okrasa!!!

Ти да не мислиш, че с единия секс ще си повдигнеш самочувствието?

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    1. temata e ebavka
    2. ako e istina, ti si k***a
    3. umri
    съгласна съм с всичко, но най- вече с третото

Град
    between the stars ,,
    Какво ви става бе хора ок води си половия живот ама ... ебахти единия такъф другия такъф епа ... боже боже немоа да повервам
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    XAXA правиш си майтап, нали?
    +1
    Tainata na yspeha e da znae6 ne6to,koeto drygite ne znaqt!!!

FiFi

skapaaa ti mai naistina ne si dobre s glavata ... edin nqma li da ti stignee 4e iskash s 4ma ednovremenno ...ta ti si samo na 15 ...zamisli se malko ...za vsi4ko v toq jivot si ima vreme ...

изобщо модераторите как позволяват такива абсурдни теми да съществуват.. за авторката нямам думи просто.. аз на 15 мислех за доста по - различни неща.. Един съвет СЕДНИ СИ НА ЗАДНИКА ДОКАТО Е ВРЕМЕ, ЗАЩОТО ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ НЯКОЙ ДЕН..
    Love Ickooo

аве вий със секи ден опростявате ве хора.... един няа да я задоволи....двама няма да и стигнат трима може да и стигнат ама за секи случей нека и четвърти да има.....пффф изроди колкот щеш... Е нали си мн отворена че да прайш секс с четирима....опраяй са сама тогас

Re: Помогнете ми незнам какво да правя ;(

Цитирай Първоначално написано от kukla_69
    zdraweite az sm momi4e na 15 godini...W moq klas imam mn hubawi mom4eta i samo 4 mi hareswat...Tezi 4 mom4eta iskat da spqt s men i az s tqh ama nz kak da gy naprawq s 4-mata ednowremenno ili edin po edin da legna s tqh....PLS pomognete mi......!!!?
    Въобще нелягай с никой.............. тъпо женско.. да зема да си харесам 3-4 мацки когато се разхождам навън и после да пиша тук подобно глупости дали да спя с тях D:

oh my god kill all bitches

Само с четирима... изоставаш мойто момиче на твойта възраст трябва вече поне с 6-7 да си го правила

П.П.-мн яка ебавка

правиш си супер тъпия ташак .... хаха ... ама ако наистина си навитак на тез четиримата като те гледам ква си пача ти предлагам и 4-римата да ти го праснат в дупето едновремно без лубрикант
    Не целта е цел, а пътят

mi neznam az sum mom4e i ako mi se otvori para6uta s 4etiri macki nebih otkazal ama pomisli tva e ebasi gre6katasled tva 6te sujalqva6

Във форума има още няколко хиляди как ги предпочиташ наведнъж или поотделно

Град
    в дълбините на морето
    ох, да ти иам проблемите - с 4 наведнъж или по отделно. ужас!

Божеее кво се излагаш бе ... само 4ри ... лелелел ахахахха хаха

Ако не са повече от 6 за кво си говорим ,....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    V MoQtA StAq
    ммм да... "добре си"
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Нямам думи !!!
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    нямам думи..... направо съм потресена.... на 15 с 4-ма ... тебе няма да ти издържи организма бе момиче.... Сега живеем в 21 век.... представете си следващите поколения на по 5-10 год. какво ще правят.... , а на 15 сигурно ще са женени с 2 деца... Къде изчезна хубавото и безгрижно детство ....
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Курвааааааааааа!
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Ебаваш ли се ?!
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

С 4мата...така ще е най-забавно и няя губиш време....

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Хубава ебавка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си