- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете ми незнам какво да правя ;(
Първоначално написано от mimenceiii
...Това беше много добро...
поредната смотана ебавка![]()
+1 (само без тва за ядосването)Първоначално написано от mimenceiii
Бащата ти явно е пропуснал да ти каже едно важно изречение в живота на всяко момиче щтом си помисли такова нещо на такава възраст. "ДЪЩЕЕЕ,ЕЛА ДА ТИ БЛЪСНА ГЛАВАТА В СТЕНАТА."
Извода тука е КУРВЕ СИ !!!Първоначално написано от kukla_69
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
земи си на*би сама да ти дойде един к*р в главата
spored mene tfa trqq da si mn zle zashtoto se pak trqq da go obi4ash ili neshto takova a ti 4 momcheta ednovremenno ne mojesh da obi4ash izberi si ediniq i si ostani s nego
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Хахахахаххахаха![]()
![]()
![]()
С нито 1 ше е най-дуре!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ти си една тъпа к***а!!!Първоначално написано от jambo_bs
![]()
![]()
Извикайги и четиримата да та порят, пък после като тръгнат слуховете за малката к***а с голяма ***** или кофата на класа да не питаш пак какво да правиш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти се ебаваи даваи с всички!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
Ти си феном бе жено, а не курва както целия форум разпаа![]()
GTA Stunting
1-темата 99% е ЕБАВКА
2-ако не е ти си курва
3-имам ти едно предложение-виж ся събери ги тея 4римата кажи ми от кое село или град си да ти пратя още 4рима от нашия клас щот аз няма да дойда да ебавам една курва и с тея 8 момчета направи една яяяяяяка оргия
4-ако си мислиш как да го направиш 2мата в путката ти 1ния в дупката ти 2ма в ушите ти 1ния в устата ти и 2ма в носа ти и ако можеш да им издържиш вече трябва да излезеш на Хемус и там да те оправят 40-50 годишните тираджии щото никой вече няма да те ебе
5-след тази ЧИИИИИИИИИИИИСТА кариера ще имаш едно мн яко название КУРВАЗВЕЗДАТААААААААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6-http://vbox7.com/play:59d2190e ако можеш да я настигнеш ще идвам аз лично да ти давам медальон В СВЕТА НАЙ НАЙ ЕБАНАТА КУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУРВАА ААААААААААААААААААААААААА ЗВЕЗДАААААААААААААААААААА АААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OtNeMa MiNuTkI dA HaReSvA6 NqKoGo,4aS zA dA oSiZnAe6 4e Si VlYuBeN, DeN zA dA oBiKnE6 i PoSlE tCqL jIvOt Ne Ti StIgA zA dA gO ZABRAVI6!!!...
ем виж ся, ако темата е ебавка добре :Д
обаче, ако не е 98765433456789876543% си няква курвичка, а си още на 15 предстаяш ли си ко ще става като станеш на 20 няма да са само 4ма ами целия ти градама тогава ги давай само по 2ма-3ма наведнъж, щото се пак нямаш мн дупчици, въпреки че тогава ще са кратерчета
![]()
първо един по един, после всичките![]()
![]()
![]()
http://www.bgpetition.com/da_opazim_...eca/index.html --> Прочетете!