- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е :(
Значи запознах се с едно момиче,което достичка ми прилича на бившето гадже на гаджето ми!И днес тя ще идва в нашия квартал,за да се видим,а гаджето ми и той ще бъде с нас!И ме е страх да не си я хареса!Просто исках да споделя ...
Samnqvam se. Ako s bivshata mu sa skasali po gaden nachin daje 6te mu e nepriatna 6toto mu napomnq![]()
:P
+1 Така е.Пък и ако наистина те обича сигурно няма да я погледнеПървоначално написано от Bellatrix
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
ти пък,я се стегни!! ако те харесва няма да си търси друго момиче и пък за какво му е копие на бившата като е скъсал с нея :P
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
+1Първоначално написано от Giva
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Ако те харесва и сте заедно, няма от какво да се страхуваш. Избии си от главата да му намекваш нещо за това и т.н.!!! Успехчета
![]()
Първоначално написано от natedog
Не си вкарвай излишни филми!
Нищо гадно и неочаквано няма да се случи!
А и няма да излизате с бившата му приятелка, а с момиче, което единствено прилича на нея. И то даже може само ти да си мислиш, че си приличат и само ти да откриваш някаква прилика.
Не се коси!
Успокой се, всичко ще е наред, според мен.![]()
![]()
нали е била бившаа ?! пък и тва е съвсмем различно момиче![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
е и...какво като прилича на бившата..хората обичат разнообразието![]()
не се притеснявайспоред мен,той няма да иска да има нищо общо с нея,все пак са бивши.горе главата
"Аз съм това,което оцелее от мене."
spokoino![]()
бе шансът и на него да му напомня е малък..особено ако е бил гадже с някое момиче, той със сигурност има свое виждане за нея..единственото ти притеснение може да е ако момичето е страшно хубаво и готино по характер, а момчето не е истински влюбено в теб, и верно стане нещо..
Първоначално написано от Giva
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от asasfdf
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
О,боже,авторката....
Разбий и муцуната,че
да не я познае![]()
dadoha dostatu4no suveti predi menrazkaji ni posle kakvo e stanalo
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...