.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Съвет...

Съвет...

Здравейте. Пускам тази тема с цел да намеря съвет. С приятелят ми вече сме заедно почти година и половина, обичаме се и не мислим за раздяла. Проблема е там, че имам чувството как нещата не са както преди... Няма я тази искра, когато се вгледаме в очите си. Забързаното ни ежедневие така ни завърта, че едва успяваме и да се виждаме. Да не говоря за всички останали проблеми... Едва ли не обичаме по навик, каквото и да означава това.
    От него нямам оплаквания- никакви. Знам, че той е готов на всичко за мен, не един път ми го е доказвал, знам, че за него аз съм Единствената и не би погледнал друга... просто искам онази тръпка между нас да се върне, искам да ми показва емоциите си и да ми казва от какво има нужда, а не постоянно да мисли за това как да угоди на мен. Не искам да подтиска себе си заради мен! Толкова пъти се опитвам да говоря с него за това, но той сякаш не иска да ме разбере. Просто имам нужда да се грижа за него, както той се грижи за мен.

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Кажи му го.Настоявай да говорите,да те изслуша,да разбере,че имаш нужда от него.Понякога има такива моменти,но ти се постарай да ги преодолеете.Късмет и успехи.
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    в нас

Re: Съвет...

Цитирай Първоначално написано от krasnaya
    Здравейте. Пускам тази тема с цел да намеря съвет. С приятелят ми вече сме заедно почти година и половина, обичаме се и не мислим за раздяла. Проблема е там, че имам чувството как нещата не са както преди... Няма я тази искра, когато се вгледаме в очите си. Забързаното ни ежедневие така ни завърта, че едва успяваме и да се виждаме. Да не говоря за всички останали проблеми... Едва ли не обичаме по навик, каквото и да означава това.
    От него нямам оплаквания- никакви. Знам, че той е готов на всичко за мен, не един път ми го е доказвал, знам, че за него аз съм Единствената и не би погледнал друга... просто искам онази тръпка между нас да се върне, искам да ми показва емоциите си и да ми казва от какво има нужда, а не постоянно да мисли за това как да угоди на мен. Не искам да подтиска себе си заради мен! Толкова пъти се опитвам да говоря с него за това, но той сякаш не иска да ме разбере. Просто имам нужда да се грижа за него, както той се грижи за мен.
    евала, че се обичате още .
    еми разнообразете с нещо живота си. и наистина поговори с него като искаш малко и ти да се грижиш за него. не вярвам да има против да го глезиш малко
    NO COMMENT

Просто си поговорете какво е било в началото и кака искаш винаги да е така,да я има искрата и тръпката .

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Просто си поговорете какво е било в началото и кака искаш винаги да е така,да я има искрата и тръпката .

Отидете на море.Далеч от всички и всичко, ще си припомните хубавите стари времена.

Град
    в мазето ;dd
    кажи му всичко това което каза и на нас

Евала ти права ето едно момиче което не мисли само за себе си,а и за човека с който е.Еми кажи му това което каза и на нас,правете нещо заедно различно което не сте правили досега.Ходете някаде на почивка или на разходка някаде дори за един,два дена.

Просто ви трябва малко разнообразие и почивка от напрегнатия начин на живот.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Boulevard of broken dreams
    Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
    Евала ти права ето едно момиче което не мисли само за себе си,а и за човека с който е.Еми кажи му това което каза и на нас,правете нещо заедно различно което не сте правили досега.Ходете някаде на почивка или на разходка някаде дори за един,два дена.
    +1
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Тамън да напиша мнение и видях че тези над мен са ме изпреварили Точно така,кажи му каквото каза на нас ,и ЕВАЛА че не мислиш само за себе си :P
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Нормално.
    Опитайте да разнообразите.

Освен разговора можеш да му направиш някоя изненадка.Почивката далеч от забързаното ежедневие също е много добра идея
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Няма нищо странно в това ... просто продължавай в същия дух, недей прави простотии, за да "подобриш" нещата. Успехчета

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако искаш говори с него за това,което ни написа.Но аз ти препоръчвам и още нещо:да внесеш малко разнообразие във връзката ви.

Благодаря на всички Да, и аз мисля, че е нужно малко разнообразие. Страхотни сте Ами.. ще си помисля с какво да го изненздам..ох.. трудна задача, мерси все пак. Надявам се да успея да го накарам да разбере, че в една връзка не само момчето трябва да се грижи за момичето си, но и обратно

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от krasnaya
    Благодаря на всички Да, и аз мисля, че е нужно малко разнообразие. Страхотни сте Ами.. ще си помисля с какво да го изненздам..ох.. трудна задача, мерси все пак. Надявам се да успея да го накарам да разбере, че в една връзка не само момчето трябва да се грижи за момичето си, но и обратно
    Естествено
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    кажи му всичко това което каза и на нас
    Бъди неповторим, защото всичко, което се повтаря губи своя чар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си