.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Страх от любовта

Здравейте отново се обръщам към моите съветници а именно вие ... като всяко момиче и аз обичам момчетата да ми обръщат внимание и така нататък, но случи ли се и станат ли по сериозни нещата сякаш се плаша от любовта започвам да ставам неуверена и незнам дали го искам и въпросът е, че не знам защо се получава така ужасно е приятелките ми без проблем си хващат приятели а при мен е толкова сложно изисква толкова много време ... и пак го правя със неувереност питам се защо ли ...

Град
    (: Русе :)
    Може би, защото скоро си била наранявана иии сега тпва ти е като някаква защитна реакция ?!? абе каквото и да е, е само период, така че спокс
    So free

И аз съм го минала...Недоверието в човека отсреща Мии да така е..кофти е, ама ще ти мине...С времето ще откриеш човека,после втория,третия и тогава напротив - След всеки следващ мъж ще си по-уверена и по-уверена,защото ще знаеш,че твоя човек те търси както и ти него

Град
    с0фия
    кофти ама се някога ще го преминеш тва ако ли пък не ще чакаш човек на който наистина можеш да му се доверш и да не те е страх
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

не е само при момичетата :P и аз съм в такъв период но намерих момиче, което много харесвам и мисля да пробвам да видя какво ще стане. трябва да се прави нещо неможе да е така винаги. Преди го знаех, но сега вече го осъзнавам! Успехчета

Град
    Dreamland Varna
    Еми защо ли ? Защото си неуверена, ти сама си каза.
    За къде бързаш????
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Голям фен Аватара на unicorn_f
    познат ми е проблема ти..може би просто не вярваш достатъчно на момчета

и аз съм абсолютно същата...просто си мисля най-лошото , страх ме е да не ме наранят ...момчетата са ужасни понякога

Град
    Somewhere over the rainbow*
    И аз съм същата.. с приятеля ми сме заедно от месец и нещо и още слагам всяка негова дума между чука и наковалнята.. знам че не е много време но така го отблъсквам малко по малко.. даже като каже че ме обича му се карам
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Всеки човек изпитва несигурност, но не е ли логично с течение на времето малко по малко да започнат да намаляват съмненията и колебанията?
    Честно да ви кажа, не мога да ви разбера.Като си нямате гаджета мрънкате и отричате любовта, като си намерите половинка пък недоволствате, че отношенията ви се задълбочават и т.н.
    Въобще наясно ли сте какво искате от този живот или просто сте свикнали да си задоволявате моментните капризи, а като се усетите, че прерастват в нещо по-сериозно да бягате като ужилени...
    Сории, просто ми е гадно като чета такива теми и колкото и да ми се иска да проява разбиране, искрено ви се ядосвам, защото оценявате това което имате, чак след като изгубите и пак се почва с вечнага драма-"Нямам си гадже, моля за съвет, бла...бла"
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Всеки човек изпитва несигурност, но не е ли логично с течение на времето малко по малко да започнат да намаляват съмненията и колебанията?
    Честно да ви кажа, не мога да ви разбера.Като си нямате гаджета мрънкате и отричате любовта, като си намерите половинка пък недоволствате, че отношенията ви се задълбочават и т.н.
    Въобще наясно ли сте какво искате от този живот или просто сте свикнали да си задоволявате моментните капризи, а като се усетите, че прерастват в нещо по-сериозно да бягате като ужилени...
    Сории, просто ми е гадно като чета такива теми и колкото и да ми се иска да проява разбиране, искрено ви се ядосвам, защото оценявате това което имате, чак след като изгубите и пак се почва с вечнага драма-"Нямам си гадже, моля за съвет, бла...бла"
    Права си,но ако си била наранявана веднъж,сърцето ти трудно се отваря за следващия колкото и банално да звучи ..Има една такава песен на Usher - His mistakes в която се пее точно за тва как ТОЙ не иска да плаща за грешките на предишния,ама момичето от къде да знае че ТОЙ не е същия боклук или дори по зле.. Нали знаеш че се иска много време да се довериш на някой и само секунди да те разочарова..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Град
    I don`t know where
    Знам какво е...
    Аз се доверявам прекалено лесно, влагам всичките си надежди още от самото начало и в един момент оставам разочарована...
    И от това боли и е гадно и се чувстваш безпомощен, наранен, объркан, в безизходица, все едно с това момче си отива и част от теб, защото тези надежди и блянове, са именно част от теб, част в която ти си вложил нещо от самия теб...
    Ако момчето си заслужава, няма да му се наложи да съпреживява болката от предходни любовни разочарования на приятелката си, а ще намери начин да заличи раните, угорчените и болката.
    Ще поставят заедно едно ново начало, като всичко лошо и отрицателно ще остане на заден план, където е и мястото на миналите вече неща...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Казваш, че те е страх от сериозни враzки ли, аз пак не разбрах нещо.
    Ако е така, никoй не те кара да се вписваш в сериозна връзка с дадено момче.

Или проблема е, че не можеш да си хванеш гадже?

Off то немам думи с вас бе деца, вие наясно ли сте въобще какво искате?!
    ♥ ♥ ♥

ЦвЕтИт0 ти не ме разбра проблемът не ми е ,че немога да си намеря приятел а че съм неуверена чувствам се несигурна да направя каквото и да било към въпросното момче сега разбираш ли ме ... имала съм няколко приятели до сега ,но да не разказвам как са ставали нещата дано си ме разбрала правилно ;]

Град
    I don`t know where
    Разбрах те още първоначално.
    Просто ме хващаш в доста кофти момент, в който емоциите преливат една в друга и наистина ме хваща яд, като ви виждам, че имате приятели, а пък такива неща ви тревожат като несигурността.
    Защо според теб я изпитваш, в кого е причината, защо е така, просто потърси отговор.

Благодаря ви просто имах нужда от няколко съвета да видя вие как мислите сега отново ще размисля по въпроса и се надявам наи после да открия решение а може би то е просто да действам без да го мисля чак толкоз много .. нз но благодаря отново златни сте

Град
    I don`t know where
    Не се страхувай, наистина...и ме извини за неприсъщата грубост..
    Успех с приятеля ти и дано откриеш отговорите (:

Благодаря

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Посегни към наркотици.

Страх?Защо?От какво?

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Период в живота,в който всяко моми4е е минавало.Може преди това да си имала връзка..и да си загубила вяра на мом4етата ,или просто си била наранявана!!И си дала сметка за това !Този моментен страх ще из4езне с времето !споко
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Здравей!! проблемът ти ми е до болка познат за съжаление.в такъв период си ти и аз.това е моментно.не гледай останлите!всеки се развива по различен начин.ти явно по трудно се слбижаваш с другия пол трябва тренинг и това е рецептата
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Голям фен
    Град
    sofiq
    знаеш ли когато ти прочетох темата,ти ми помогна и на мен...Пускала съм много теми за един Мишо и се съм се чудела къде е проблема проблема е че аз съм неуверена.Може би и това,че мн. пъти съм била наранявана ми пречи...Но наистина разбирам ти проблема и знам какво е ако бях малко по уверена можеби сега щях да съм с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си