- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А какво мислите за това...
Zna4i predstavete si,4e ste na 14-15,imate si priqtel,obi4ate go i toi vi obi4a.Iskate da go napravite,4yvstvate se gotova.E kakvo 6te napravite?![]()
Изобщо не се чустваш готова, само така си мислиш, тез филми какъв стана живота размътват мозъка на малките
.
![]()
ще го направя хахах
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
1.Заглавието трябва да е на кирилица!
2.Според мен /лично мнение/ си много малка за секс.Точно сега хормоните ти са най-силни.Но пък ако толкова го искаш давай...никой не може да ти забрани.Но според мен трябва да изчакаш още малко...![]()
абе как малка бе..вече е на 15, сега е модерно от 12 стига сте я лъгали![]()
Хаха да...ВерноПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
Подкокоросвай гиПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
я питай баба си на колко е почнала а?!
Еми бих го направила , но с презерватив ест и то ако се чувсвам напълно сигурна , че го искам .![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
ма 16 се е омъжила, на 16 го е направила. Тя като няма акъл аз и да я подкокоросвам, и да не я, тя пак ще си знае нейната и ще направи квот си е наумила.Първоначално написано от DEviL_BG
Eas!eR_To_Run написа:
абе как малка бе..вече е на 15, сега е модерно от 12 стига сте я лъгали
добре го каза.евала.![]()
![]()
Ще си седя мирно на д-то :P
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
ем напрви го къф е проблема![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Shte sa samoubia
Първоначално написано от DEviL_BG
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
em ne az ne sum v tva polojenie prosto 4isto hipoteti4no a mejdy drygoto ot hora kato vas nqmam dymi toq sait ne e za podigravka we q se stegnete malko...otgovarqite seriozno bez da mi pyskate nqkfi bazici,prosto mi stana int kfo tolkofa...prosto 6toto primerno nqkoi na 14 re6il da go napravi okay ne mogaa da razbera za6to 6te go oprekvate,toi ako si e re6il 6te go napravi,kva vi e celta da se 4yvstva kofti i da se pritesnqva li kakvo?!nz prosto ne mojete da vlezete v na nqkoi glavata i da kajete ne si gotov,ne znaete kak se 4yvstva i do kolko e razvit i do kolko ne,tva e vupros na li4na precenka.az prosto vi davam tozi primer ,za da razbera kak bihte postupili!
p.s. sor kirilicata se precaka!![]()
14 или 15 ама то едно и също ... иначе аз може би бих го направила но незнам какъв човек е до теб за да ти кажа
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
ti prosto mai iskash da se naebash s nego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Лелееее.,бързо бързо давай.как чака досега,че ти си остаряла вече.Айде докато не си станала дърта магарица на 16.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе детенцееееееееее...набор съм ти ама така се обръщам щото мисленето ти е детско.Гадженце-да,целувчици-да,АМА ЗА СЕКС ТИ Е МНОООООГО МНОООГО РАНО ОЩР.Трай там и това е.![]()
Казваш му :"Желая те ,но още ти е твърде малък.Мисля,че трябва да се разделим,защото нашата любов е навъзможна."
Имаш приятел, обичате се, на 15 си, чувстваш се готова - не го прави.Първоначално написано от xXx_xXx
![]()
wow iz4akala si do 14-15 .imam fr koito po4naha s 1-2 godini po ranonapravo me radva 4e ne si kato tqh .a 6tom ti se pravi napravi go
![]()
![]()
Първо порастни, после ще ти отговоря на този въпрос.