- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Наркотици..
Пробвали ли сте? Ако да, харесва ли ви? Ако не, смятате ли да пробвате? И въобще какво мислите за наркотиците.. Аз до сега не съм взимала и не смятам да го правя..![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
da typi sa
da pisvat
ama jointa nei vse pak rqdko
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
не, не, не...нямам и намерение да пробвам и да ме дават по БТВ, че имам проблеми, предпочитам да съм от задръстената генерация
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
И аз съм на тоя принципПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
емии пробвал съм единствено трева и боклука, наречен амфет. Не намирам никакъв смисъл в тва особено за да се направиш на готин или модерен пред някого. Трева преди години пушех всеки ден, но не ме завладя нещо и не продължих както има хора, които си пушат с години.
Общо взето пешеходеца и абсолюта са ми по-добри приятели![]()
Трева съм пушила около 3 години, че може и малко повече. Амфети и бонбони много рядко. Преди 2-3 седмици винаги когато излизахме с един познат се напушхвахме. Почти всеки ден. Сега отново съм в един момент, в който да пуша или да пия не е интересно, нито пък правдава очакванията ми.
Правя нещо подобно на някой супер спрял купон...
Аз не съм пробвала и не мисля да го правя...за кво ми е,не виждам смисъл просто :P
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Нее. И нямам намерение да пробвам, каквото и да е било през живота си.
Иначе се радвам за Уискас. =)
Уискас
тъпкай се с метадон 1 месец и после се опитай да го спреш
ще имаш чувството, че те кормят![]()
Моля ?!
Аз съм пробвал тревица и то три пъти до сега,и на мен ми действа все едно че съм пиян хаха.Друго не бих пробвал защото не искам .
ъ?Първоначално написано от Scouse
ами да.. пробвала съм..
не много неща, но всичките са ми харесали..
кока съм пробвала 2 пъти, спийд, различни видове на Е, предписани хапчета от типа на codeine и oxycontin, различни инхаланти, ghb, lsd и морфин..
ма знам ли малко ми е кофти след като взимам такива вещества..
шот ме правят супер щастливата, но не е по естествен път..
иначе чувството е жестоко.. : )
и все пак си предпочитам натуралните неща..
трева и гъби![]()
Не съм пробвала.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
ТВЪРДО НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕ СМА ПРОБВАЛА И НЯМА ДА ПРОБВАМ НИКОГА!!! ТВА Е ЗА ПРОПАДНАЛИТЕ ХОРА!!!! НАЛи cherink![]()
аз не сма се занимавала и няма да се занимавам никога ито трева сам пушила нито амфети бонбони кокаини лсд матриали хероини пико алфонсо бяла вдовица чиста сам като амук някой ако ша му правят тест препоръчвам моето пико :Д:Д:Д:
Опитвала съм /а човек рядко остава само с опитването/ нещата, които се опитват най-често, харесаха ми, но осъзнах, че те ми даваха някакво изкуствено щастие,живеех в някакъв мой хубав свят, който обаче се изпаряваше след известно време и тогава... пак беше време да взема нещо да се вдигна. Видях, че тези неща не ми влияят добре на психиката и на теглото, хах, и реших, че е безсмислено да се занимавам с тези боклуци. Не ми пука какво ще си помислите, знам, че все някой ще се заяде, просто исках да кажа, че се чувствам много по-добре сега.
Все още не съм, нямам желание, нямам навити приятели... пък за пари да не говорим.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
да ама някой се престрастяват
^ Просто им харесва и не искат да спрът, защото виждат някъв смисъл в тва.