- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Наркотици..
не съм забелязала.пак и на някво дете на полицаи и така мн кофтиПървоначално написано от cherinka
да пробвала съм.. трева,амфети,хапове,херц.. а бе от време на време да си ги взимаш не вредяттрябва да има разнообразие и да разпускаш
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
15 годишна дрисла,дето сигурно още не те пускат в дискотеките,херц била пробвала..абе я..Първоначално написано от pampers
![]()
мм тъй като не ми се пуска нова тема, някой случайно да знае как мога да си направя DMT?
![]()
Da probvala sum treva i amfeti ... Amfetite sa strashen bokluk ... Ama treva pusha ot vreme na vreme
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
;ом щом смяташ 4е е боклук явно не са ти дали нещо качественоПървоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
![]()
мМмМ тревичка много обичах сутрин преди даскало, да минават по - приятно часовете...иначе трева може и като се събудя следобед да си свия ако имам.. за настроение![]()
амфета по партита задължително![]()
и аз съм на тва мнениеПървоначално написано от agres0r4e
![]()
Няма Грозни Жени иМа ТРЕзВЕни МъЖе!!!
ми...kkrissityy аз като ти гледам аватара... от нашите хора си![]()
по принцип знам колко са вредни наркотиците и знам как всички ние си проваляме живота ама.....
нали знаиш забранените плодове са най сладки ...да се надяваме наркотиците да не са забранени скоро време че да не са толкова сладки АХАХАХА лудата логикаПървоначално написано от agres0r4e
Наркомани гадни!
Само да дойда на власт и имам правомощия всички ще ви изтребаааааааа веееееее ееееееей! И ще ви направя един квартал в циганската държава! Муа-ха-ха!![]()
haa ти и ти тря са присаединиш не са прай на наивна![]()
![]()
и само ти ще живееш в твоя мангалски квартал с цял куп циганетъЪПървоначално написано от cherinka
![]()
Вас двечките ши ва пратя аааз!
Ей! Не ми се репчи, че ше те шамаросвам!!!
тц тц . наркомани.
тва е най-якото нещо
\__________________ по цел ден
Не съм пробвала,и не смятам.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
невменяем ли си ?Първоначално написано от SeXyL[!
има предвид, че наркотиците са тъпи...
Моля ?!
Не съм взимала и за сега не мисля да пробвам..Можеби някой ден трева бих пробвала, но някой ден..........![]()
To be yourself is all that you can do...
Не,и не смятам да пробвам....наркотиците са за слабите хора..
..this world is watching me..
помия..