- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Избор....Следване...?
Здравейте,хора!Искам да ви попитам какво бихте избрали(въпреки че аз лично съм канд различни специалности на двете места..) и все пак-Немска филология в СУ или Европеистика в Югозападния?
Е,очаквам мненията ви,благодаря!
Ако отидеш в ЮЗУ, ти ще си тази която няма да си вижда приятелите с месеци и която ще трябва да търпи досадно любезните и възпитани Благоевградчани.
Ако си в СУ ти ще си тази която ще се цепи от учене и ще се пържи във всякакви мазнини по транспорите из тая помия наречена София.
Така че какво е скапаното значение на това какво ще ти кажат другите? Особено пък в някакъв зажулен форум пълен с хора за които "университет" може да се мери по разстояние във времето/пространството с "телепортиране".
Братовчедка ми учи Евпропеистика и да ти кажа хич, ама хич не си дава зор.Уж се учи евпорейски право, за да може след години като навлезе в България да има поне малко запознати за какво иде реч, но като се има предвид колко се "мъчат " там...
Фиологията е добър вариант и съм сигурна, че ще падне голямо учене.
Ти с какво искаш да се занимаваш след като завършиш висше?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ако си от София - определено в СУ.
Имам един познат, който учи немска филология там. Не си дава много, много зор и пак има хубави оценки.
Реши сама, този избор е важен за теб. Едва ли непознати 15-16 годишни дечица могат да дадът компетентен отговор.
Ne vqrvam tq da pita, zashtoto ne i se dava zor, kogato ide da uchi, a za da nauchi neshto. Az lichno bih predpochela Evropeistika.
СУ е по-добрият университет.
специалността вече зависи с какво ти се занимава.
Saatana vittu perkele hate crew!
избери това, което те влече
тук ще те посъветват и чистачка ако ще да си, само и само в су![]()
За какво ти е да учиш немска филология? Аз щех да избера европеистика на твое место, не знам какво точно представлява но със сигурност ще имаш повече възможности за реализация с тая специалност.Първоначално написано от Alone but not lonely
А и да не забравяме че все пак това е Благоевград, което е още един плюс за Европеистиката.![]()
как ще се забиеш в Благоевград бе.. немска фиология в СУ бих избрал аз. Мощно немски.. колко изкара на изпито??
Бла,ако си от София за какво да ходиш в друг град?
Аз предпочитам европеистика пред филологиите.Независимо къде.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Защо така веднага нападате хората?!Хайде по-полека с комплексите,моля.Да съм написала,че търся съвет,който определено бих последвала и от вашето решение зависи моето?Просто ми стана интересно какво смятате вие,но явно за сетен път попадам на някакви егоцентрици,които само злобеят спрямо другите,все едно..
Благодаря и за адекватните отговори,не съм нито от Сф,нито от Блг,няма да изгубя някакви приятели или прочие....,но едва ли има значение...