- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ем това е моя проблем
Su6tnost tova ne e problem,ve4e go prejivqh!Istoriqta e takava:Predi edna godina nqkude se zapoznah s nqkolko momi4eta.Purvo 6tqhme da se biem i razni takiva detski istorii,no sled vreme stanahme mn dobri fr osobeno s dve ot tqh ( i nai- ve4e s ednata),no prez cqloto tova vreme e imalo i qki i gadni momenti!S tqh mi be6e mn veselo,no ponqkoga misleha samo za sebe si...imalo e sly4ai da me zarejat,zaradi nqkoq glypost!Ta taka az tqh gi poznavam priblizitelno ot godina,no ima edno mom4e (t.e. priqtelq mi),s koito se poznavame ot mn vreme sigyrno 4etiri godini ve4e,ta s nego kusame i trugvame ot mn vreme ,no se obi4ame!Ta priqtelq mi i te dvete ne se spogajdat mn mn i edin den te mi izcepiha "ne iskame da idvame pri vas 6toto ni e tupo i toi smao ni drazni" Az syper mn se izdraznih i mi stana mn kofti,za6toto mi go kazah tova,4e im e tupo s mene,a ina4e samo mi pi6eha razni komentari obi4am te blq blq (4isto priqtelski!!!) Ta az predpo4etoh da sum s nego t.e. ne mi trqbva6e da izbiram,no prosto durja na tqh,no 6tom im e tupo s mene zakfo da sum s tqh i edin den nali im bqh surdita zaradi kazanoto i gi podminah i te ot togava sper surditi...ne iskat da me vidqt blq blq,nikoga ne sa se pitali na mene kakvo mi e i kak se 4yvstvam!Prejivqh gi,no mi e kofti za6toto ima edno momi4e,s koeto sme fr i jivee v tehniq blok.Priqtelki sa ot 11 godini i ot kakto az doidoh te samo se karat i si govorqt edna na dryga zad gurbovete...I tova momi4e mi kaza,4e az sum gi napravila tolkova nadyti...4yvstvam se malko kofti zaradi tova i sega ne iskam vuob6te da se bqh zapoznavala s tqh...
Trqbva li da se 4yvstvam vinovna za vsi4ko tova?!
p.s. kirlicata mi se razvalii![]()
BULGARIA NAD VSI4KO[!]
...SaMo SlAbItE sE sTrEmQt KuM p0rQdUk ~ S!lN!tE vLaDeQt HAOSA!
...