.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 104

секс на 14 ?!

искам да ви попитам нормално ли е всички момичета в моя град който са на моята възраст (14г.) да са правили секс .дори вчера една от приятелките ми която също е на 14 го е направила с приятеля си който е на 24г. просто се чувствам ужасно като слушам какви неща правят мойте връсници ! стига бе хора вече и 12 годишни се мислят за нещо велико и мислят само за секс

офф човек има още 200000000000 тами като твоята и в тях мненията доущ са като 1 - на къде отива тоя свят..за кво задаваш тъпи въпроси, много ясно, че не е нормално
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Повече от фен
    taq tema q ima sig 10000 pyti ,are malko se razrovi iz foruma i procheti .. nekfi pampersi deT edvam sa se otdelili ot mama i vednaga se urnali da pravat sex...a da ne govorime kolko znaesh po temata
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    taq tema q ima sig 10000 pyti ,are malko se razrovi iz foruma i procheti .. nekfi pampersi deT edvam sa se otdelili ot mama i vednaga se urnali da pravat sex...a da ne govorime kolko znaesh po temata
    ... http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=187776 ...И твоята работа е подобна...

По въпроса на авторката:Не,не е нормално,защото много малко момичета се чувстват готови на 14 години...Твоите приятелки са просто глупави и много лесни.След като са спали с мъже на по 24 години,сети се за какво става въпрос...Съветвам те да не се влияеш от такива момичета.Това,че на 14 вече не са девствени говори много за тях и то не в добра светлина...Щом правят секс на 14,представи си на 18 какво ли ще измислят.
    За да решиш да направиш тази голяма крачка т.е. да спиш с някой за първи път,трябва ти да го искаш найстина.И най-важното да си с правилния човек!

Re: секс на 14 ?!

Цитирай Първоначално написано от -Awww-Sugar's
    искам да ви попитам нормално ли е всички момичета в моя град който са на моята възраст (14г.) да са правили секс .дори вчера една от приятелките ми която също е на 14 го е направила с приятеля си който е на 24г. просто се чувствам ужасно като слушам какви неща правят мойте връсници ! стига бе хора вече и 12 годишни се мислят за нещо велико и мислят само за секс
    Не е нормално,даже е трагично бих казала...Поне ти се осъзнаваш и не искаш да им подражаваш.Браво!
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    Ha MopeTo (sun)

Re: секс на 14 ?!

Цитирай Първоначално написано от Giva
    Цитирай Първоначално написано от -Awww-Sugar's
    Не е нормално,даже е трагично бих казала...Поне ти се осъзнаваш и не искаш да им подражаваш.Браво!
    а не дъби така сигурна,ей сега след няколко дена ще пусне някоя тема,я дали е бременна,я дали е нормално еди си какво ... нищо лично към авторката
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

И според мен не е нормално но ги има и от 12-13 годишни. На мен друго ми е чудно.. аз сега съм на 19 и би ми било хипер странно да ходя с момиче на 15.. не го казвам, като убидно просто коренно различни неща валнуват единия и другия.. А на 24 да ходя с 14 ?!?! Това по не го разбирам.. Ако единия от партньорите е 30 а другия на 23-4 по-разбираемо..
    Ама 24 .. с 14 ?!!?!?

Пък момичетата си мислят, че са много яки като се перат с големи батковци дано навреме се осъзнаят само..
    alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem  $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
    alias dem { msg $active  $+ $dek $+  $+ $1- }

секс на 14 ?!?!?!?!? Стига бе хорааааа .........
    DeniSinKa

Повече от фен Аватара на LDto
    Пф 14 с 24 нееееееееееееее пф хайде поне да е на 18-19 с 24 по става се пак та тя още има памперс на задника си не че казвам нещо ло6о ама ако беше с момче на 15-16 карай ама 24 отвращаващо е много

съгласна съм ,че ако са над 20 годините нямат такова знчение.Но само ако и двамата са над 20!!

и малко спам psihiran ай са зимаме
    Heaven just isn't hot enough
    Burn me alive, inside
    Living my life's not hard enough
    Take everything away

Град
    Велико Търново
    Psihiran момичетата се развиват по-бързо от момчетата и не мисля, че е ненормално 15 годишно момиче да ходи с 19 годишно момче, иначе за другото съм съгласна.

Град
    Непостоянно
    копеле тъпи ли сте
    сами не можете ли да си отговорите
    някви тъпи теми умножени па 1000
    тцтц
    спрелиии
    .!.

6to za momi4e 6 ima gadje na 24? Ta tova sa 10 godini razlika...po-dobre ne obru6tai vnimanie na priqtelkite ti i pomisli dali TI se 4uvstva6 gotova

6to za momi4e 6 ima gadje na 24? Ta tova sa 10 godini razlika...po-dobre ne obru6tai vnimanie na priqtelkite ti i pomisli dali TI se 4uvstva6 gotova

Град
    в мечтите ти
    И каква е целта на темата?Да оплюем 14 годишните, които правят секс?Ми това си е техен проблем, аз като се възмущавам тук и пиша празни приказки ще променя ли нещо?
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    паралелно
    Всичко зависи от човека. Когато бях на 15, приятелят ми беше на 23. И за сведение - връзката ни продължи около година и половина. Така че всичко е много относително. Някой път и на 14 години си готов за подобна връзка; в друг случай - и на 20 да си, си оставаш пикла.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Град
    "градът на мечтите"
    Ми нормално е и стига вече с тея теми че ми писна.И аз се чуках на 14 и не виждам нищо нередно
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

То вече на 11 е нормално, ти на 14.

Град
    (= В ДолИнаТа нА ЦвТятА и ЩаСтиеТо =)
    За пореден път ще кажа,че при всеки е различно!Всеки се чуства готов в различен етап от живота си преминавайки през различни обстоятелства,а и има 14 годишни,които са много развити за годините си и ако се чустват готови не виждам нищо лошо.Да,странно е да ходят с 24 годишни...защото тука освен за секс,не виждам да може да любов да се говори.Всеки сам си взема решението.Ти избери как искаш да живееш своя живот, а остави другите да провалят или изидгат своя както намерят за добре

Тази тема съм я коментирала хиляди пъти, сега ме мързи...Само едно ще напиша- не всички 14-15 годишни ,които правят секс, са необразовани курви,несподелящи с майките си нищо, двойкарки, и тн...И не всички се изхвърлят с батковци, защото се чувстват по-готини, а просто, защото с разгонените си ,като мачоци, връстници, не могат да намерят общ език...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Днес ме убеждаваха,че е нормално да се практикува секс на 14.Аз не виждам смисъл в това.Четейки вскички отрицателни коментари,доста са хората ,които не го одобряват..но никой не ги слуша.

Цитирай Първоначално написано от Daft
    Днес ме убедяваха,че е нормално да се практикува секс на 14.Аз не виждам смисъл в това.Четейки вскички отрицателни коментари,доста са хората ,които не го одобряват..но никой не ги слуша.
    Аз лично няма да се опитам да те убедя , че е нормално, защото и аз не смятам че е.Но има изключения,повярвай ми.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Днес ме убедяваха,че е нормално да се практикува секс на 14.Аз не виждам смисъл в това.Четейки вскички отрицателни коментари,доста са хората ,които не го одобряват..но никой не ги слуша.
    Аз лично няма да се опитам да те убедя , че е нормално, защото и аз не смятам че е.Но има изключения,повярвай ми.
    Дори и да има изключения,не са много.Специално аз,не изпитвам потребност за секс.Различно е разбира се при всяка...но пък форума е препълнен със забременяли или неинформирани момичета,което ме навежда на мисълта,че има доста девойки,които не обмислят действията си и последствията.

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Дори и да има изключения,не са много.Специално аз,не изпитвам потребност за секс.Различно е разбира се при всяка...но пък форума е препълнен със забременяли или неинформирани момичета,което ме навежда на мисълта,че има доста девойки,които не обмислят действията си и последствията.
    Абсолютно си права, точно за тези момичета секса си е просто секс... Но друго е когато има чувства

На 14 точно смятам, че си е рано. Съмнявам се, че си готова по-скоро цел за поддръжание на нещо глупаво.. самия акт не е глупав, но на тая възраст не го възприемам. Има и някои узряват по-рано вярно е.. малко или много си е индивидуално. Трябва някой, който те познава по-добре да каже. Тука си гадаем или аз поне.. то и си личи..
    alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem  $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
    alias dem { msg $active  $+ $dek $+  $+ $1- }

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си