.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 104

според мене когато човека е психически и физически настроен за тва тогава го прави, няма определена възраст за тва ама тва 24 със 14 .... малкооо де да знам леко странно е пича не е ли малко голям а ??!
    ..Why can't I be innocent..

О да събудих са еса добро утро Ми начи на твойте приятелки им казваш,че ако не са се чукали с мангали не са никви момичета. След някой друг ден ако ти кажат,че някой си Бурхан ги е из*укал пиши едно п.м. да се посмея
    Подписа ми е сирак

Старанно ти от къде знаеш,че са всички момичета!?
    И е ненормално...ако живееше през 50те ...сега времената са др...колкото и да ни е страно...за всички вече е нормално!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Ако не го правиш за гъзария няма нищо лошо Другото е глупаво
    Живей на макс,защото животът е един!

Цитирай Първоначално написано от Himikalka
    Да на 14 сигурно вече знае кво е любов и го обича безрезервно
    Тя не знае още пика ли и се,секс ли и се прави ти ми говориш,ако не било за гъзария!
    И тъй като сега ест. ще каже,че знае кво е любов...аз ще и кажа помисли пак!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

SK0RP10N
    Guest
    kurveta

Цитирай Първоначално написано от Maskata
    Тя не знае още пика ли и се,секс ли и се прави ти ми говориш,ако не било за гъзария!
    Далеч не казвам,че знае какво е любов..Казвам само,че ако го прави,защото и се прави,а не защото такаправят другите няма лошо.Хормоните на тая възраст са лошо нещо

А ти пък кога успя да се запознаеш с всички 14 годишни,за да казваш,че не могат да изпитват любов?Хора всякакви
    Живей на макс,защото животът е един!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Nanilank0
    аз на 13 год бях опукал 3 путки .... савсем нормално е да се прави сех света се варти заради сеха
    Пффф...То на 13 ако му викаш секс...

На 13 вече наебал 3...
    А на 18 може и някоя болест тебе да те наебе...

И как се кефи само. ...

За какво се бърза да се опитва от всичко толкова рано???...После удоволствието се губи и не е толкова ефектно...

ВСЕКИ,КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ГОТОВ И СИГУРЕН И ДОСТАТЪЧНО ИНФОРМИРАН И ОБРАЗАВОН МОЖЕ ДА ПРАВИ СЕКС.14 години аз почнах оттогава.Какво аз да не би да съм прокажена или нещо от сорта !!!!Образовано момиче от столицата съм уча в проф гимназия и съм в 9 клас,и взимам стипендия за отличен успех.Защо трябва да слагаме всички 14-15 годишни под общ знаменател с тези,които не знаят какво правят!!!Извинете,но ще кажа зависи от човека.И моля модераторите да трият излишните теми като тази!!!!

Цитирай Първоначално написано от Есенен_Ден
    ВСЕКИ,КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ГОТОВ И СИГУРЕН И ДОСТАТЪЧНО ИНФОРМИРАН И ОБРАЗАВОН МОЖЕ ДА ПРАВИ СЕКС.14 години аз почнах оттогава.Какво аз да не би да съм прокажена или нещо от сорта !!!!Образовано момиче от столицата съм уча в проф гимназия и съм в 9 клас,и взимам стипендия за отличен успех.Защо трябва да слагаме всички 14-15 годишни под общ знаменател с тези,които не знаят какво правят!!!Извинете,но ще кажа зависи от човека.И моля модераторите да трият излишните теми като тази!!!!
    Абе да не ти пука кво мислят!Те нали са минали тая възраст и им е лесно да ни съдят.
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Град
    Е,да...всеки,който се чувства готов.Според теб дали повечето 13-14 годишни го правят защото са готови или простозащото не знаят къде ги сърби?...

Град
    ^^^Ника ти много ти отива.

Град
    Женски е за предпочитане.

на 14 ама сигурно е 1,80 , 65 кила
    не ще я скъсват ама и тя ще иска още и още...
    оставам в впечетление че тука пишат доста ограничени хора))
    бой, йебанье и чалга

Цитирай Първоначално написано от psihiran
    И според мен не е нормално но ги има и от 12-13 годишни. На мен друго ми е чудно.. аз сега съм на 19 и би ми било хипер странно да ходя с момиче на 15.. не го казвам, като убидно просто коренно различни неща валнуват единия и другия.. А на 24 да ходя с 14 ?!?! Това по не го разбирам.. Ако единия от партньорите е 30 а другия на 23-4 по-разбираемо..
    Ама 24 .. с 14 ?!!?!?

Пък момичетата си мислят, че са много яки като се перат с големи батковци дано навреме се осъзнаят само..

taka...vij sa..parvoto koeto e mom4etata se razvivat sravnitelno bavno...dokaty momi4etata...se razvivat mn po barzy ot tqh...tova koeto go vulnyva momi4e na 15 e se edno akala na mom4e na 20,dori i poveche...po princip ne e normalno ama tova e...jivota e takav...nema kak ...naprimer az ne moga da si predtavq da hodq s mom4e na moqta vazrast prosto toi misli za mn razlichni ne6ta....v sravnenie s mene...a kolkoto do temata vseki pravi sex kogato sam preceni...nikoi ni6ty ne moje da mu kaje...a sexa ne e ne6ty lo6o...

Цитирай Първоначално написано от Maskata
    айде бе ти на колко си години че тка се изрази ? 1во за любовта няма граници са ше земеш да успорваш е недей ... тва е мое мнение 2по когато човека е психически и физически готов тогава това си е преценка на самия човек . Ти къв си да раздааш правосъдие тука айде моля те сега са съвсем други времена поколенията се развиват по бързо (явно) а ако тия го правят е тка за газария както викате еми .... техен проблем
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Re: секс на 14 ?!

Цитирай Първоначално написано от -Awww-Sugar's
    искам да ви попитам нормално ли е всички момичета в моя град който са на моята възраст (14г.) да са правили секс .дори вчера една от приятелките ми която също е на 14 го е направила с приятеля си който е на 24г. просто се чувствам ужасно като слушам какви неща правят мойте връсници ! стига бе хора вече и 12 годишни се мислят за нещо велико и мислят само за секс
    mm da naistina sig ti e ujasno, no ako bqx na tfoito mqsto nqma6e da go pravq "zaradi priqtelkite si" [i as sam devsfena]

На нея и се допикало,тя си помислила че и се доебало

Цитирай Първоначално написано от Ma7r1x
    На нея и се допикало,тя си помислила че и се доебало
    Пфф...
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

e shto pa da ne e normalnu ???? az oshte na 12 go napravih taka che tva e neshto normalno kvo se palite pa vie kurvulqci bili - imat shansa momichetata da go praqt shtot ima koi da gi haresva i go pravqt tva che vie ste na 17 i oshte ne sa vi ebali.. jalku za vass
    От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти )

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ смяяяяятай колко си зле
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ смяяяяятай колко си зле
    shto puk da sum zle
    От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти )

;)

mm taq tema mi haresa i vijte sq.. porincip sex do 18g ne e normalno smisal 4e dokato ne stanesh palnoletna vsi4ko koeto pravish e izvyn zakona za tebe... no az sam na 19 ve4e... i za 1vi pyt pravih sex s priqtelqt mi toi beshe na 23 sled nego sam spala s o6te 1 mom4e s koeto sam ot 3 godini... taka 4e vijte sq az sam dosta razvita ot malka... i se 4uvstvah gotova zashtoto bqh vliubena ... da ne kazvam 4e i tolkova mi beshe akyla 4e i dete iskah samo i samo da ne se razdelqme hubu 4e toi e umen i ne mi se e vyrzal na detskiq akyl nikoga ne bih go napravila sega no kato si po malak vlizash v filmite qko.. i taka ne e normalno no vseki si izbira... ima hora i na 20 deto o6te ne sa go pravili 4akat 4oveka vseki ima svoe mnenie ... a 4e i sega vremeto e takova deto ...sam 4uvala kak momi4e na 15 pravi sex s 3-ma 4ma... ne e nikak normalno naprao nz.. no vse pak seki si jivee jivota kakto si iska.. ne kakto drugite iskat...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си