.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 104
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    taq tema q ima sig 10000 pyti ,are malko se razrovi iz foruma i procheti .. nekfi pampersi deT edvam sa se otdelili ot mama i vednaga se urnali da pravat sex...a da ne govorime kolko znaesh po temata
    ... http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=187776 ...И твоята работа е подобна...

По въпроса на авторката:Не,не е нормално,защото много малко момичета се чувстват готови на 14 години...Твоите приятелки са просто глупави и много лесни.След като са спали с мъже на по 24 години,сети се за какво става въпрос...Съветвам те да не се влияеш от такива момичета.Това,че на 14 вече не са девствени говори много за тях и то не в добра светлина...Щом правят секс на 14,представи си на 18 какво ли ще измислят.
    За да решиш да направиш тази голяма крачка т.е. да спиш с някой за първи път,трябва ти да го искаш найстина.И най-важното да си с правилния човек!
    mi i az sam go praila na 14 i kvo kurva li ma izkara
    i da ti kaja 4e sam go prailana 14 i do sq sam s tui mom4e i s dr ne sma praila sex i mi e mn dobre zatova davi kaja koito e gotov za sex da go prai koito ne da my misli
    uspeh
    i ne puskaite
    ednii i su6ti temi

Град
    На слънцето :>
    зависи от акъла честно казано .. едно е лиглатъЪъ на мамЪЪъ с 10 години по-големия от нея батко а друго е момичето минало през какво ли не тоя живот с някой по-голям .. една позната например е на 15 и живота я е направил отговорна .. на 15 тя прави секс с момче на 23 .. сега тя е на 16 а той е на 24 .. и какво ? зависи от акъла и това дали знаеш рисковете и последствията .. едно е да незнаеш какво е презерватив друго е да си носиш винаги в себе си ..

ако човека е отговорен и знае какво прави възрастта няма ТОЛКОВА голямоо значение .. не ме разбираите погрешно ... против съм за 13-14 годишните който се еб*т с всеки срещнат ..

Няма нищо лошо да правиш секс на 14,само че когато имаш сериозен приятел..Иначе почваш безразборно..и става наистина ужастно..офф пак ми стана гадно,понеже с една фр се случи
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

kako sa praite i vive

govorq zza mom4etata primerno sq tq ako sa s1ble4e 6te q 4uka6 nali posle pi6ite v1v temata otvratitelno na kogo gi prikazva6 tez otvratitelno ave tui sie tqhen problem
    нЕ хОдИи с кЪСа пОлЛи4кАа За дА нЕ БуТа6 БебеШкА кОлИчКа :P :P

Град
    Sofia
    Откачени хора зад всеки ъгъл!!!
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Тоя сайт трябва да го прекръстят "НОРМАЛНО ЛИ Е ДА МИ СЕ ЕБЕ НА 14" Божее побъркана работа

тя сега говори така,утре кат хлътне по някой батко ще я видим... вижте и аватара бе хора,нее правела секс,защото не полочава внимание очевидно! мн бих се зарадвала,ако наистина расъждава така,но шансовете се приближават към нищожни!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

mm

абе няма значение възраста важното е да си сигурна че човекът до теб те обича истински а тези твои връстнички ... хехе не знам ама тяхното не е любов сещаш се
    Пътят е дълъг,

но накрая разбираш,

че пътуването е основната цел.

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    В днещто време е така щом се мислиш за готова :P

just f**k y0u !?!

Град
    Казанлай (написано със затворени очи)
    Абе вие не си го повтаряйте това ''когато се почустваш готов''! Ти ако се почувстваш готов/а на 11 и после те пребият у вас?! 16 + според мен!
    Знам че не съм идеална , но и ти не си ! :P

Аве тва е отвратително 12г лапе да праи секс... просто аз думи няам ЗА КЪДЕ БЪРЗАТЕ за всичко си има време.... според мен най- добре да се почене сексоален живот от 16 + 5-6-7 месеца 17 и нагоре

да правиш секс на 14 години е брутална грешка.Момиче забога изчакай поне на 15 16 да станеш.Не гледай тези около теб какво правят.... Да си чувала за аборт? недай си боже забременееш имаш ли представа колко е опасно да се абортира в толкова ранна възраст.....?
    When it gets cold outside and you got noboby to love you`ll understand what I mean when I say there`s no way we`re gonna give up...

Град
    в шишенцето на фастум гел...
    На 16 съм и съм девствен. А и не мисля да избързвам.. първия път, когато човек прави секс за мен е изключително важен и не мисля, че трябва да е с първата курва, която видя. Просто искам да изчакам подходящото момиче и да разбера, че и тя наистина го иска

Цитирай Първоначално написано от Kozmen
    На 16 съм и съм девствен. А и не мисля да избързвам.. първия път, когато човек прави секс за мен е изключително важен и не мисля, че трябва да е с първата курва, която видя. Просто искам да изчакам подходящото момиче и да разбера, че и тя наистина го иска
    +

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Тази тема съм я коментирала хиляди пъти, сега ме мързи...Само едно ще напиша- не всички 14-15 годишни ,които правят секс, са необразовани курви,несподелящи с майките си нищо, двойкарки, и тн...И не всички се изхвърлят с батковци, защото се чувстват по-готини, а просто, защото с разгонените си ,като мачоци, връстници, не могат да намерят общ език...
    +1
    Момиче съм.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    tova si e tqhno re6enie i mogat da pravqt,kakvoto si iskat ,s koito si iskat i teq temi edni i su6i
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

az iskam da popitam za6to kogato mometo mi predloji da me lije i az m,u kazax nz ii toi kaza aidi de ii az mu kazax nz nz ii toi kaza posmisli si pogledna me otdolu i mi kaza ti baq si se podmokrila i vazbuden ali si i az mu kazax da ii toi stana ii mi kaza aide otkazax se nqma da te lija |-( KAJETE MI ZA6TO SE E OTKAZAL?!6TOTO E ZABELQZAL 4E IMAM BQLO TE4ENIE LI :s:s:s KAJETE MI ZA6TO PLS?

Цитирай Първоначално написано от gergan4eto_94
    az iskam da popitam za6to kogato mometo mi predloji da me lije i az m,u kazax nz ii toi kaza aidi de ii az mu kazax nz nz ii toi kaza posmisli si pogledna me otdolu i mi kaza ti baq si se podmokrila i vazbuden ali si i az mu kazax da ii toi stana ii mi kaza aide otkazax se nqma da te lija |-( KAJETE MI ZA6TO SE E OTKAZAL?!6TOTO E ZABELQZAL 4E IMAM BQLO TE4ENIE LI :s:s:s KAJETE MI ZA6TO PLS?
    ами ние няма как да ти каvем защо се е отказал все пак .....

Град
    `монтана'сiту ;d
    абе има ги всякакви.. познавам една,която го е правила на 13 с 26 годишен .. просто нямам думи ........
    If you see someone without a smile give them yours..

Цитирай Първоначално написано от zuzaa
    абе има ги всякакви.. познавам една,която го е правила на 13 с 26 годишен .. просто нямам думи ........

еЕее offf za6to li se e otkazal?!?!?!

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от gergan4eto_94
    еЕее offf za6to li se e otkazal?!?!?!
    Питай него бе,ние ддз.
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Град
    SlIvEn
    Еи ся ще питам кристаната топка

Emi ne mi kazva :S:S:S

Цитирай Първоначално написано от De@GLe
    Еи ся ще питам кристаната топка
    Кфо стана отговори ли ти ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си