- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс на 14 ?!
mi i az sam go praila na 14 i kvo kurva li ma izkaraПървоначално написано от SuNsEt
i da ti kaja 4e sam go prailana 14 i do sq sam s tui mom4e i s dr ne sma praila sex i mi e mn dobre zatova davi kaja koito e gotov za sex da go prai koito ne da my misli![]()
uspeh
i ne puskaite
ednii i su6ti temi
![]()
![]()
![]()
зависи от акъла честно казано .. едно е лиглатъЪъ на мамЪЪъ с 10 години по-големия от нея батко а друго е момичето минало през какво ли не тоя живот с някой по-голям .. една позната например е на 15 и живота я е направил отговорна .. на 15 тя прави секс с момче на 23 .. сега тя е на 16 а той е на 24 .. и какво ? зависи от акъла и това дали знаеш рисковете и последствията .. едно е да незнаеш какво е презерватив друго е да си носиш винаги в себе си ..
ако човека е отговорен и знае какво прави възрастта няма ТОЛКОВА голямоо значение .. не ме разбираите погрешно ... против съм за 13-14 годишните който се еб*т с всеки срещнат ..
Няма нищо лошо да правиш секс на 14,само че когато имаш сериозен приятел..Иначе почваш безразборно..и става наистина ужастно..офф пак ми стана гадно,понеже с една фр се случи![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
govorq zza mom4etata primerno sq tq ako sa s1ble4e 6te q 4uka6 nali posle pi6ite v1v temata otvratitelno na kogo gi prikazva6 tez otvratitelno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ave tui sie tqhen problem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нЕ хОдИи с кЪСа пОлЛи4кАа За дА нЕ БуТа6 БебеШкА кОлИчКа
![]()
![]()
:P :P
Откачени хора зад всеки ъгъл!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Тоя сайт трябва да го прекръстят "НОРМАЛНО ЛИ Е ДА МИ СЕ ЕБЕ НА 14" Божее побъркана работа![]()
тя сега говори така,утре кат хлътне по някой батко ще я видим...вижте и аватара бе хора,нее правела секс,защото не полочава внимание очевидно!
мн бих се зарадвала,ако наистина расъждава така,но шансовете се приближават към нищожни!
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
абе няма значение възраста важното е да си сигурна че човекът до теб те обича истинскиа тези твои връстнички ... хехе не знам ама тяхното не е любов сещаш се
![]()
![]()
Пътят е дълъг,
но накрая разбираш,
че пътуването е основната цел.
Аве тва е отвратително 12г лапе да праи секс... просто аз думи няам ЗА КЪДЕ БЪРЗАТЕ за всичко си има време.... според мен най- добре да се почене сексоален живот от 16 + 5-6-7 месеца 17 и нагоре
да правиш секс на 14 години е брутална грешка.Момиче забога изчакай поне на 15 16 да станеш.Не гледай тези около теб какво правят.... Да си чувала за аборт? недай си боже забременееш имаш ли представа колко е опасно да се абортира в толкова ранна възраст.....?
![]()
When it gets cold outside and you got noboby to love you`ll understand what I mean when I say there`s no way we`re gonna give up...
+1Първоначално написано от eveto_xx
Момиче съм.
tova si e tqhno re6enie i mogat da pravqt,kakvoto si iskat ,s koito si iskat i teq temi edni i su6i![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
az iskam da popitam za6to kogato mometo mi predloji da me lije i az m,u kazax nz ii toi kaza aidi de ii az mu kazax nz nz ii toi kaza posmisli si pogledna me otdolu i mi kaza ti baq si se podmokrila i vazbuden ali si i az mu kazax da ii toi stana ii mi kaza aide otkazax se nqma da te lija |-( KAJETE MI ZA6TO SE E OTKAZAL?!6TOTO E ZABELQZAL 4E IMAM BQLO TE4ENIE LI :s:s:s KAJETE MI ZA6TO PLS?
абе има ги всякакви.. познавам една,която го е правила на 13 с 26 годишен .. просто нямам думи ........![]()
If you see someone without a smile give them yours..![]()
Питай него бе,ние ддз.Първоначално написано от gergan4eto_94
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Еи ся ще питам кристаната топка