.
Затворена тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 248

Кога, как, с кого и защо правите секс?

Здравейте,

видях някой коментари относно предишна статия. Нека да направим една статия, която да е по-актуална. Вие можете да помогнете активно.
    Ето как:

изпратете на адрес alex.nenov@teenproblem.net отговори на следните въпроси:

- Водите ли полов живот? Ако не защо?

- Къде го направихте за първи път? Защо го направихте точно така, тогава и с него?

- Какво мислите за секса като цяло? Колко често правите секс?

- Какво мислите за оралния секс? Кога за първи път го направите? И Защо?

- Какво мислите за аналния секс? Практикувате ли го и кога за първи път го направихте? Защо?

Моля отговаряйте подробно, и пишете годините си и на колко сте били когато се е служило дадено събитие. Имената ви няма да бъдат публикувани, нито друга част от вашите лични данни. Ако искате пишете чрез анонимния email адрес направен за целта.

http://mail.start.bg
    email: ti_pishesh_statii@start.bg
    парола: 000000

Ако се сетите още нещо - пишете и него Благодарим ви предварително!

Re: Кога, как, с кого и защо правите секс?

Цитирай Първоначално написано от TeenProblem.net
    Здравейте,

видях някой коментари относно предишна статия. Нека да направим една статия, която да е по-актуална. Вие можете да помогнете активно.
    Ето как:

- Къде го направихте за първи път? Защо го направихте точно така, тогава и с него?

- Какво мислите за аналния секс? Практикувате ли го и кога за първи път го направихте? Защо?

Моля отговаряйте подробно, и пишете годините си и на колко сте били когато се е служило дадено събитие. Имената ви няма да бъдат публикувани, нито друга част от вашите лични данни. Ако искате пишете чрез анонимния email адрес направен за целта.

1- Da, vodq!
    2- emi v kolata mu, za6toto bqh gotova i go obi4ah i o6te go obi4am!
    3- emi ne6to strahotno e, no 1vo predi da po4ne6 da go praktikuva6 spored men e pravilno da se obrazova6 malko!(ili ne malko ami mnogo) ina4e praktikuvam kogato iskam.. ne znam kolko 4esto e tva
    4- emi ne6to savsem normalno, no o6te ne sam pravila
    5- ne me kefi ne bih go napravila vupreki 4e priqtelqt mi iska!
    kakto kaza sexita "ми П*тката си е за е*бане,Г*за за сране....с извинение"

Голям фен
    Водите ли полов живот? Ако не защо? -Да.
    - Къде го направихте за първи път? Защо го направихте точно така, тогава и с него? -В къщата на един братовчед на момчето.Защото тогава много обичах момчето и не исках никой друг да ми е първи освен него...а вече се бях почувствала готова.
    - Какво мислите за секса като цяло? Колко често правите секс? -Секса е хубаво нещо,когато има и любов,а не просто за спорта....Обичам секса с любимия човек,правим го обикновено 3-4 пъти седмично.- Какво мислите за оралния секс? Кога за първи път го направите? И Защо? -Направих го точно когато направих и първия си път...Защото момчето много ме молеше,а когато обичаш някой,не можеш мн мн да му отказваш.
    - Какво мислите за аналния секс? Практикувате ли го и кога за първи път го направихте? Защо? -Мисля,че е ужасен...Не съм го практикувала и нямам такова намерение.

Guest
    -Da
    -V legloto na togava6noto mi gadje.ne pomnq be6e otdavna,no se bqhme napili mn,emi hodehme ot dostata4no vreme i po onova vreme se haresvahme
    -nai-hubavoto prejivqvane za vseki 4ovek.pravq neredovno,no imam pri4ini
    -obi4am go.na 14,za6toto za da e dobra v legloto 1 jena trqbva da ymee pove4e ne6ta
    -gadna rabota,ne mi haresva.ne.na 16-17 e bilo

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..

Да, водя

На една пейка в парка.Направих го, защото се почувствах готова за това и мисля че тогава беше подходящия момент, а защо точно с него...ами тогава така съм преценила...

Ами секса си е едно хубаво, но отговорно нещо.Ами колко често... не водя статистика...

Ами оралния секс е начин да задоволиш партньора си и нямам нищо против него.Ами преди да правя секс го направих за пръв път..

Не практикувам анален секс, а и не мисля..

- Водите ли полов живот? Ако не защо? Да

- Къде го направихте за първи път? Защо го направихте точно така, тогава и с него? У тях / Защото го обичам , защото е страхотен и защото знаех какво ще пропусна ако не го направя !

- Какво мислите за секса като цяло? Колко често правите секс? секса е начин да си по - близо до любимия . И то мн як начин ! Когато имаме възможност и желание
    Ами на мен ми харесва ! 100 % си струва !ами няколко пати след първия път !
    - Какво мислите за аналния секс? Практикувате ли го и кога за първи път го направихте? Защо? твардо не ! има мн по забавни неща в леглото

Обичам те , мили мой Гого !

- Водите ли полов живот? Ако не защо?Да.

- Къде го направихте за първи път? Защо го направихте точно така, тогава и с него?На плажа.Защото го обичам адски много,ходехме от дълго време,знаех достатъчно по въпроса,бях готова и го исках.

- Какво мислите за секса като цяло? Колко често правите секс?Секса е хмммм хубаво нещо.От твърде скоро го практикувам,за да мога да изкажа по-компетентно мнение.Правя го 1-2 пъти седмично.

- Какво мислите за оралния секс? Кога за първи път го направите? И Защо?Харесва ми ,но не обичам да го правя твърде често.Направих го половин година преди да започна да водя полов живот,със същото момче.
    П.С. почти на 16 съм

- Какво мислите за аналния секс? Практикувате ли го и кога за първи път го направихте? Защо? За сега поне съм твърдо против.
    П.С. почти на 16 съм

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Отговори се пращат на посочения e-mail!

Град
    Sofia
    Само и единствено с гаджето!Правя го защото ми харесва и чувстовото като го правя с нея е не повторимо...И второ такова чувство няма.Като ме докосва като и да било и невероятно
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    - Водите ли полов живот? Ако не защо? Да, водя полов живот от 15 годишна
    - Къде го направихте за първи път? Защо го направихте точно така, тогава и с него? За първи път го направих в апартамента на баба ми .. Направих го точно тогава и точно с него, защото го обичах(сега още го обичам, но вече чувствата ми са чисто приятелски), а и защото вече бях готова :exclamation:
    - Какво мислите за секса като цяло? Колко често правите секс? Харесвам секса, но като, че ли повече ми допада любовната игра преди това. :rolling Eyes: Правя секс, когато имаме възможност, желание ...
    - Какво мислите за оралния секс? Кога за първи път го направите? И Защо? Eми оралният секс е чудесна добавка към любовната игра За пръв ... отново на 15 години
    - Какво мислите за аналния секс? Практикувате ли го и кога за първи път го направихте? Защо? Нямам мнение по въпроса
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Здравейте,

Ето как:

Мноо ясно ! Ми щото е човешко на всеки му се ебе
    Ми в нас ... защото бях готов а пък и гаджето настояваше много
    Перфектно изживяване ! Ми ... при всяка възможност \/
    Оралния секс е подготовка за мноо здраф секс поне при мене
    Ми тъй като съм мом4е и съм опитвал аналния ... ми ... според мен той е мноо по готин от обикновенният си !

Град
    О-в Тамбокту
    - Водите ли полов живот? Ако не защо? Да!

- Къде го направихте за първи път? Защо го направихте точно така, тогава и с него? У нас,не е имало основна причина просто така се получи!
    - Какво мислите за секса като цяло? Колко често правите секс? Секса е хубаво нещо особенно ако е с човекът когото обичаш!Когато съм с приятелят ми всеки ден!

- Какво мислите за оралния секс? Кога за първи път го направите? И Защо? Аз лично не съм против него!Мисля че на 13!Защото исках!

На мен ми харесва!Да!На 17!Защото исках да се оттдам напълно на приятелят ми!

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5

Здравейте,

Ето как:

Да,водя
    У тях...нямаше основателна причина...освен че се обичахме и се още се обичаме...С този човек,зашо ли?!Защото той е това което искам...
    За секса мисля 4е е нещо мн истиснко и интимно....За честота на секса не си водя графици...
    Нямам нищо против оралния...но не ми е любим...Не помня точно дата когато направих първата си свирка...Защо?!Защото реших че мога да доставя това удоволствие на човека до мен...
    Аналния...също не ми е мн любим...но нямам против него...За първи път...в началото на тая година...решихме да направим нещо различно...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

- Водите ли полов живот? Ако не защо? Да от 14 годишна.

- Къде го направихте за първи път? Защо го направихте точно така, тогава и с него? В тогавашният ми приятел..защото бях любопитна и се чувствах готова. А защо с него?Просто така се получи.

- Какво мислите за секса като цяло? Колко често правите секс? Всеки (или поне повечето хора, знам ли) обича да прави секс и аз не правя изключение.Когато имам настроение и естествено съответната възможност.

- Какво мислите за оралния секс? Кога за първи път го направите? И Защо? Не ми харесва.А иначе пак на 14...не знам, може би ми изглежда егоистично да се обръща внимание само на моите потребности

- Какво мислите за аналния секс? Практикувате ли го и кога за първи път го направихте? Защо? Определено не съм почитателка и не практикувам.Защото не ми харесва.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Водите ли полов живот? Ако не защо?-Да,водя.

- Къде го направихте за първи път? Защо го направихте точно така, тогава и с него?-За първи път на 24-25 май жечерта,бях готова да се отдам напълно на приятелят ми.

- Какво мислите за секса като цяло? Колко често правите секс?-Секса е най-хубав когато има любов между партньорите а не е просто секс,правя секс когато имаме вазможност с приятеля ми.

- Какво мислите за оралния секс? Кога за първи път го направите? И Защо?-на 14

- Какво мислите за аналния секс? Практикувате ли го и кога за първи път го направихте? Защо?-На мен лично не ми допада идеята,не съм пробвала.
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

- Водите ли полов живот? Ако не защо? Водя ...

Към края на учебната и го направих от интерес...! ( на 13 бях тогава)

правил съм веднъж ....

Град
    kadeto iskam
    тестът е готин, но не четете отговорите предварително!!!

Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, ина4е няма да ви е интересно! И така:

1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
    2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
    3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
    4.Месецът ти на раждане
    5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
    6.Напиши името на човек от същия пол като теб
    7.Любимото ти число
    8.Калифорния или Флорида
    9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът

10.Напиши желание

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    - Водите ли полов живот? Ако не защо? Да, водя полов живот от 13-14 годишна (сега съм на 18 )
    - Къде го направихте за първи път? Защо го направихте точно така, тогава и с него? За първи път го направих на еднна пейка в някаф парк...Направих го там защото исках да е нещо различно,бях готова..А защо точно с него ли ,ами знам ли така се случи,бяхме вече доста време заедно и..
    - Какво мислите за секса като цяло? Колко често правите секс? Харесвам секса,(кой не го харесва ?)А иначе ..сяка вечер.. е може би има 1 която съм уморена
    - Какво мислите за оралния секс? Кога за първи път го направите? И Защо? Eми оралният секс е чудесна добавка към любовната игра мисля че бях на 13 тогава
    - Какво мислите за аналния секс? Практикувате ли го и кога за първи път го направихте? Защо? Ами не е лош,стига партниора ти да знае как да те отпусне..да е нежен..тогава не боли и даже е приятно
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    А някой направи ли си труда да прочете, че отговорите се пращат на посочениеят мейл? Май не...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

1.Да
    2.В нас- нямаше никои и аз се възползвах от ситуацията .Направих го ,защото ми беше интересно какво е,пък и с това момче ходехме 1година и нещо..
    3.Ми мн е яко..Правиме по 2-3 тека на ден с приятеля ми
    4. гадно е ..
    5.Ами...не ми хареса..мн болеше..А наи-лошото беше, че с приятеля ми хванахме бас..и ако тои го беше изгубил нямаше да ходи на тренировка 5 дни,а ако аз го бях изгубила трябваше да ме такова отзад.. ...е аз го изгубих ужас..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

ana_sladurana
    Guest
    tapo e pod 17-18!!1
    vapros na dostoinstvo e !!!!!!!!!!!!!! az ne bih dori da go obi4am!!traa da sam luda za da go napraa na 14!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ana_sladurana
    tapo e pod 17-18!!1
    vapros na dostoinstvo e !!!!!!!!!!!!!! az ne bih dori da go obi4am!!traa da sam luda za da go napraa na 14!!!!
    Напълно съм съгласен. Вие на по толкова години (13, 14) още нищо не разбирате!

Водите ли полов живот? Ако не защо?
    Водех до преди няколко месеца... НАскоро пак правих...СлуЧва се...

В моята стая... Направих го за6тото мислех с долната глава...

АМи секса е наЧин да каже6 на Човека до теб ,Че го обиЧа6... Или да си задоволи6 желанията... и укроти6 хормоните \/

Първия път о6те.... Ест. Че практикувам За6тото е адски възбужда6то
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    А някой направи ли си труда да прочете, че отговорите се пращат на посочениеят мейл? Май не...
    Опп... маи си права..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Аз правя секс винаги когато ми се прави Когато съм на кеф... а то е 90% от времето, когато съм буден Когато си имам аверка, го правя с нея- не изневерявам! А когато си нямам... с който дойде... който търси- намира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си